VEET VINDERE: – Fie Laursen

VEET VINDERE:

Sponsoreret – Indeholder reklame links


legs.jpg

Hej piger. Forleden holdte jeg en konkurrence (HER), og så kom dagen hvor jeg har fundet de piger der har vundet VEET produkter som de skal teste på min blog. Jeg har sendt jer en mail med information, så I skal være søde at svare mig hurtigst muligt med jeres adresse og fulde navn, så produkterne kan blive sendt afsted. Jeg glæder mig til at se jeres anmeldelser! Vinderne er: Frederikke Eriksen, Ane M, Katrine, Kamilla Sydney, Emma, Josefine Radau, Kitt Olsen, Patricia Marott, Mellie, Mia Jensen. 

1 kommentar

 • Mellie

  Jeg er sååå glad! 😀
  Har bare lige skiftet mail.da jeg glemte min kode til.den gamle!!!
  Vil du ikke nok sende en mail.til themerry@live.dk?
  Mange kram.Mellie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LONDON: ART