GIVEAWAY: 3X2 GALLAPREMIERE BILETTER PÅ “WHAT IF” I IMPERIAL – Fie Laursen

GIVEAWAY: 3X2 GALLAPREMIERE BILETTER PÅ “WHAT IF” I IMPERIAL

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Hej piger! Har I hørt om den nye film “What If”, der har eksklusiv gallapremiere i Imperial her den 13. august og Danmarkspremiere den 21. august? Den er blandt andet med Daniel Radcliffe i hovedrollen og ser ret sjov ud! Den handler om, at han bliver forelsket i en pige, men der er bare et enkelt “lille” problem… hun har en kæreste! De vil så bare fortsætte som venner, men det går jo ikke helt i længden. Det ved vi alle. Mon ikke vi alle lidt kender til den problematik? De pæne fyre har jo altid kærester altså! 😉 hihi.

Det er nu blevet konkurrencetid, og I har muligheden for at vinde billetter til gallapremieren og komme ind og se den med mig! Denne gang kan 3 af jer vinde 2 billetter til den eksklusive gallapremiere på “What If” i Imperial den 13. august klokken 18.15, som selveste Daniel Radcliffe deltager i – det bliver så cool at møde ham! For at deltage skal du skrive en kommentar til indlægget (husk din mail med). Jeg offentliggøre vinderne den 12. august, altså dagen før, og vinderne skal selv hente billetterne i Imperial på aftenen – men det skal jeg nok minde jer om, når den tid kommer! Se den sjove trailer herunder <3

Held og lykke! Jeg håber vinderne vil komme og hilse på, når vi skal ind og se filmen. Det er så hyggeligt at møde jer! <3

Sponsoreret indlæg

209 kommentarer

 • Super fed blog fie.
  Vil unrolling genre binds billetter, og tage min venninde med. Som er sindsyg stor fan af Daniel Radcliffe. Det er virkelig hendes største drøm, da hun selv er meget meget stor Harry Potter fan. Men bare bliv ved med at blogge på den måde du gør, det er super fedt og elsker at følge med. Knus fra Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Du mit idol, vil virkelig gerne møde dig. Filmen ser såååå god ud

  fie011199@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Vil så gerne møde dig! Og filmen lyder såååå god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla S

  kamillasydney@outlook.dk
  DEN FEDESTE DANSKE KONKURRENCE NOGEN SINDE SKAT!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Den ser god ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse Kathrine Vienberg Rasmussen

  OMG den britiske accent er da slet ikke til at stå for! <3333333 :333333

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  OMG VIL VINDE

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mig lad mig please

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martha

  Det ville være en drøm!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martha

  Ihhh hvor ville det være en drøm at møde Daniel – og så endda til en film premiere! Glad for at jeg lige nåede at kommentere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Husted

  Hvor vil det være vildt! Gud hvor vil det være en kæmpe oplevelse :O 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martha

  Det ville være den største drøm at møde David

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martha bonde

  Det ville bære en drøm at møde David

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe Elsberg

  Det er min største drøm at møde Daniel. Og det ville være det bedste i hele verden at dele den oplevelse med min bedste veninde som er ligeså stor fan <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Daniel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Daniel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Årh, håber den er god, er jo den vildeste Harry Potter fan, elsker elsker elsker hans arbejde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Elsker Daniel!! Han er en vildt god skuespiller! Så håber jeg vinder billetter ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Enggaard

  Ligner en sindssygt god film, og den bliver jo meget bedre af at både du og Daniel er der 😉 Vil sindssygt gerne vinde!
  – Astrid Enggaard (astridenggaard@hotmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Hovgaard

  Hvor lyder det fedt. Min datter ville elske at se sit store idol i virkeligheden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Fedeste konkurrence

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Kunne være det fedeste at vinde det her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Bentzen

  Det ville være den ultimative oplevese at vinde og kunne give min niece og mig selv. Hun er så stor fan af ham og har lige haft fødselsdag, så det ville bare blive en eksta gave til hende. Jeg er også selv stor fan af ham og glæder mig så meget til at se denne film og Daniel i nye rammer. Ved ikke hvorfor vi fortjener det mere end andre, er så svært men ih hvor kunne man bare håbe man havde lidt held her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny

  Det ville være så ubeskriveligt at få lov til at komme med til gallaen og få lov til i det mindste bare at se Daniel.
  Jeg kan huske da jeg så ham i David Copperfield, hvor han også gjorde et fantastisk stykke arbejde, selvom han på det tidspunkt ikke var ret gammel og er vokset op med Harry Potter filmene som altid har været blandt mine favorit film. Synes også at han efterfølgende har gjort det enormt godt og jeg vil altid være en fan.
  Det ville være a dream come true at vinde det her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Holme-Pedersen

  Nej vil gerne se den og selvfølgelig den søde daniel! Tror det kunne blive rigtig hyggeligt! Min mail er chris-mads@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Skytte

  Ville gøre alt for at vinde de billetter. Så kan jeg tage min kæreste med, og give ham den største overraskelse:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Føns

  Har altid været ret imponeret over Harry Potter filmene og derfor kunne det da være sjovt at se Daniel Radcliffe i en rolle uden tryllestav, magi og ar i panden 😉 derudover ville det da heller ikke være helt ringe at få chancen for at møde ham i virkeligheden #whatifdk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Dejlig koncurrance! 🙂

  Helenaweiss@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Fantatisk konkurrence, elsker elsker elsker ham!
  Er kæmpe Harry Potter fan (jeps, lidt kikset i know) glæder mig til at se ham i en anden rolle også – forhåbentlig til premieren hvis jeg er meget heldig #krydserfingre

  -Emilie
  Emilie2104@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  åh jeg vil så gerne se daniel i levende live! jeg er kæmpe fan og har været det siden jeg var 10 år….. da jeg mindre var jeg forelsket i ham og har altid drømt om at se ham i virkeligheden. det ville være en kæmpe drøm!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nini Anglov

  Jeg vil rigtig gerne se den her film med Daniel Radcliffe. Den ser virkelig sjov ud! Og jeg elsker virkelig Daniel. Han er en helt fantastisk skuespiller

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg bliver nødt til at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Nielsen

  Øj det kunne være fedt at vinde!:D + fed oplevelse, og jeg kan få lov til at møde dig også <3.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Chau

  Hvor ville jeg gerne vinde!! Vil så gerne tage min søster med ind da hun er den STØRSTE Harry Potter fan! Så hun elsker Daniel racliff! :b
  Min søsters og jegs forhold er ikke godt mere og hun gider ikke snakke til mig mere sådan rigtigt ..
  Så det ville være fedt at vinde og invitere hende ud så vi måske kunne blive gode venner igen ..

  Btw elsker din blog <3

  Knus
  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Årh det en vild fed konkurrence, håber jeg får chancen, det kunne være mega fedt at se den film med DIG og møde Daniel Radcliffe, håber at jeg bliver valgt❤️
  Min email herunder<3
  @tayyeba00@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neelum Mehmood

  Jeg vil helt vildt gerne vinde! Har været KÆMPE Daniel Radcliffe fan lige siden Harry Potter! Og så ser What If filmen også bare sjov ud 🙂 Har fulgt filmen på facebook længe nu, og glæder mig til at se den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Berg Hansen

  Emilie.h.jordbaer@gmail.com
  Ville ssååå gerne vinde!!:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Berg Hansen

  Det ville være det mest fantastiske og vinde:D!!!! Har allerede deltaget i mange konkurrencer om at vinde billetter til gallapremieren, men uden held:( så satser virkelig denne gang. Det ville betyde ssååå meget
  Emilie.h.jordbaer@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Yding

  Hej Fie <3
  Tak for denne fantastiske mulighed! Det er virkelig fedt! 🙂
  Jeg har altid drømt om at se Daniel Radcliffe i virkeligheden, og nu har jeg chancen 🙂
  Jeg har altid været fascineret af hans skuespil, som altid er udført til punkt og prikke! 🙂
  -og selvfølgelig muligheden til at se dig, Fie, i virkeligheden er også fedt! 🙂
  Krydser fingre <3
  Knus Emilie.
  Min email er: Emilie.Ryom@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Yding

  Hej Fie.
  Tak for denne fantastiske mulighed!
  Jeg har længe elsket Daniel Radcliffe’s skuespil, og jeg tror ærlig talt jeg har set alle film han har lavet igennem tiden fra Harry Potter til Kill Your Darlings 🙂
  Igen tak for muligheden til at se mit største idol <3 det betyder meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Nilsson

  Dejlig koncurrance! Man håber jo altid at møde sine idoler ikk? Håber jeg vinder! 🙂

  Helenaweiss@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ella Costello

  Hej Fie!! jeg er seriøst ved at dø over tanken om at skulle ses ham, og mig og min veninde har tudgrædt de sidste dage over ikke at have skaffet billetter, sæ håber virkelig du vil give det en chance.. Ella.costello@yahoo.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thit

  yo det kunne være sejt at vinde, filmen virker super sjov

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Saly

  kunne være fedt at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Siden jeg var helt lille har min far og mine to søskende været til hver eneste premiere på Harry Potter filmene. Det var blevet til en tradition. Men da alle filmene så var færdige og havde været i biografen skulle man tro at Harry Potter bølgen var over, men det var den slet ikke. Vi holdte og holder stadig Harry Potter marathons i weekenden, som er noget af det hyggeligste!
  Idet jeg skriver, er jeg lige blevet færdig med Harry Potter Og Dødsregalierne Part 2, dvs, at min søster og jeg lige er blevet færdig med endnu et vellykket marathon haha!
  Alt i alt så har det faktisk fyldt en del, selv da jeg var lille var jeg den vildeste fan. Mit sengetøj og mine notes bøger var alt sammen Harry Potter.
  Og det er derfor Fie, jeg håber du vælger mig, så min søster og jeg kan få den helt vilde oplevelse og få lov til, ikke mindst at se denne film med dig, men også at møde selveste Daniel Radcliff.
  Hvis der er noget jeg har styr på, er det Harry Potter!
  Mange hilsner og håb om at vinde – Karen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KT

  Åh hvor vil jeg dog virkelig gerne vinde disse billetter. Det ville være den største oplevelse nogensinde – en sand dream come true. Daniel har været mit største og eneste idol siden altid, så jeg håber virkelig på det bedste 😀 Kys og kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Fie, jeg håber på at jeg kan vinde. Er stor Harry Potter fan (Har lige set den sidste film her til aften) og synes i det hele talt af Daniel Radcliff er en dygtig skuespiller. Siden jeg har været helt lille har det været en årlig tradition at tage ind og se HP-filmene med min familie. Det ville være fedt at tage min søster med til denne premiere. Venlig hilsen Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Maria Panner Lauridsen

  Kan af en eller anden grund ikke se den kommentar jeg skrev, så ved ikke om den kom igennem så prøver lige igen:

  At møde Daniel ville fuldende mit liv. Jeg er en kæmpe Harry Potter fan, har endda en Harry Potter tilegnet tatovering. Så at møde ham ville være en drøm uden lige! Ville være så taknemlig, det er mit største ønske i hele verden!! Også samtidigt at kunne have fornøjelsen at møde dig og se en god premiere film, det ville være helt vidunderligt! Jeg vinder aldrig så noget her, men det er værd at forsøge <3 håber, krydser alt hvad der kan krydses!!! min mail er: ditte-dutte@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedeste giveaaway!! Krydser fingre <3 jasmindunch123@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea Barbre

  Det ville være en kæmpe oplevelse at møde Daniel og så i Danmark!:-) jeg håber virkelig jeg vinder og hvis jeg gør, så skal min mor helt klart med:-)
  Plus han er ser da mega sød ud:-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Nielsen

  Wow hvor kunne det være en vild oplevelse! Er gammel Harry Potter fan (en af de der sindssyge der har læst alle bøgerne 5 gange + nørdet filmene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Lauridsen

  Jeg er den største fan af Radcliffe, jeg jeg har en Harry Potter tatovering, så vild er jeg med ham! At møde ham ville være den bedste oplevelse nogensinde, kan ikke tænke på noget bedre i hele verden! Der er nok mange der deltager og chancen for at vinde er minimal, men det her er min største drøm nogensinde, jeg ville være så evigt taknemlig! Også at møde dig oveni hatten og se en god film, best night ever

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne være fucking awesome! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naomi Frederikke Karlslund

  jeg elsker Daniel.
  mere end noget andet.
  det her ville betyde alt for mig.

  Hvis jeg nu er så heldig så kontakt mig på min mail:
  naomifk1999@gmail.com

  xoxo Naomi

  Ps why do you look so fabouless ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Hej jeg vil gerne give min store søster den oplevelse. Hun har det meget svært hun bliver mobbet og kaldt grimme ord. Ønsker hende de bedste oplevelser så hun kan huske alle de gode ting hendes lille søster har gjort for hende. hun har hjulpet mig igennem livet nu vil jeg give hende igen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Hansen

  Det ville være SÅ lækret at vinde det! 😉 ceciliefachman@stofanet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Nilsson

  At møde et af sine idoler ville være vildt! Håber du vælger mig søde Fie! 🙂

  Helenaweiss@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alex West

  JEG VIL SÅ GERNE VINDE
  Min mail er: alexwestalex@gmail.com

  jeg kan slet ikke beskrive hvor meget det ville betyde hvis jeg vandt.

  kisss Alexandra eller Alex som nogle kalder mig :3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Nilsson

  Dejlig koncurrence! Det kunne være vildt at møde et af sine idoler, eller faktisk to!
  Lad mine drømme gå i opfyldelse! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Omg!! Et af mine store idoler man kan møde!!!! Har altid haft et lille Crush på ham :))) det kunne være virkelig fedt!! Også at møde dig!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilda Kristine

  Sødeste Fie <3
  DU ER MIT IDOL – hvis man kan sige det sådan !
  Jeg følger med i alt du laver over internettet for dit liv virker så spændende og jeg vil sindsygt gerne møde dig i virkeligheden !

  Jeg er også stor fan af HP og mine 2 veninder og jeg har gået og snakket meget om denne film da den virker meget sjov og plus Daniel kommer til at være der o:

  Altså at møde dig og Daniel på en aften !!! Its a dream coming true.

  Min mail er: matildakjensen@gmail.com

  Mange knusss Matilda Kristine !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Jensen

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanessa Mikkelsen

  Heejjjjjjjjjjjjjjj Fie !

  Jeg har altid været STOR fan af Harry Potter serien og derfor ville det bare være det vildeste at møde selveste Daniel Radcliffe i virkeligheden ! Jeg er selv mega stor fan af Daniel og det er bare min drøm at møde ham 🙂 Jeg krydser fingre for at denne kommentar vinder !

  xo Vanessa

  Btw min mail er: vanessaradcliffe99@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Åh ja tak! En kæmpe Harry Potter-fan som jeg, vil elske at se ham i en anden rolle!

  Lauraskovhave@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Værnhøj

  Hovsi glemte at skrive min mail på den anden, men hvor kunne det være fedt! Elsker virkelig at være i biografen, ehehe 😀 Og så oven i købet se OG møde Daniel Radcliffe. Det ville være vildt! Han er jo fantastisk!! Ved lige hvem jeg ville tage med 🙂 Knussss
  Miemus20@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Værnhøj

  Ej hvor kunne det være fedt! Elsker virkelig at være i biografen, hehe 😀 Og så oven i købet se OG møde Daniel Radcliffe, det ville jo være for vildt! Han er jo fantastisk!
  – Knusss

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Ravnholdt Frederiksen

  Ih vil meget gerne med i biffen på onsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Gro

  vil så gerne <///3333333

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie S.

  Det skal jeg da vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Tuxen

  Jeg glemte at skrive min e-mail i kommentaren men den er kathrine1999@hotmail.com 🙂 Det ville betyde meget!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Tuxen

  Hej Fieeee 🙂

  Det ville være mega fedt at være en af de heldige vindere. Ikke nok med at skulle i biografen og se filmen, ville det være SÅ cool at møde Daniel! Jeg synes bestemt ikke at jeg fortjener det mere end andre, da alle fortjener det, men det ville være en kæmpe ære og en aften som jeg aldrig ville glemme! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heej søde Fie❤️

  Jeg vil så overdrevet vildt gerne møde sødeste Daniel og dig, sammen med mine to veninder asta og sofia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Møller

  Ville betyde alverden at vinde der jeg elsker Daniel over alt på jorden og han nok er den bedste skuespiller Ever og så kunne det også være lækkert at vinde noget der jeg aldrig føler jeg vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel Abrahamsen

  åh hvor ville jeg elske at vinde de billetter! Ville helt sikkert tage min tvilling med ind at se den! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Møller

  Ville betyde så meget at vinde der jeg simpelthen forguder Daniel radcliff og han er den bedste skuespiller Ever. Harry Potter er de beste film der nogensinde er lavet.
  XOXO Line
  17År

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej fie❤️❤️❤️

  Jeg elsker virkelig Daniel og det er mit største ønske at møde ham!
  Jeg vil overdrevet gerne vinde det her, det vil bare være mega vildt at få lov at møde ham, endelig!!!!
  Please lad mig og mine veninder vinde!❤️❤️❤️ Mig og mine veninder asta og sofia er helt vilde med ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Auguste

  AAAAARRRGGGGHHHH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine 2 veninder Asta og Viktoria og jeg forguder Daniel !!! Vi vil så gerne møde ham !!! Det ville virkelig betyde alt ! Min mail jeg bruger nu er: sofiabnielsenusa@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine steffensen

  OMGGG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Holm

  Vil virkelig gerne vinde! Elsker ham virkelig meget, og har bare deltaget i så mange konkurrencer, men har ikke vundet. Han er seriøst mit største idol! Held og lykke til alle!

  Email: caroline.s.holm@icloud.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde Juel

  Det ville være en kæmpe oplevelse at vinde billetterne! Kunne virkelig godt tænke mig at møde ham og hvem har ikke lyst til at komme til gallapræmiere med selveste Harry Potter? Ja, siger ikke nej i hvert fald 😉 Fingers Crossed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Ej hvor fedt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Kylle

  Åhmagåt har glædet mig til den film i evigheder. Og hvem vil ikke gerne møde Daniel?

  Emmakylle@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Kylle

  Åhmagåt har glædet mig til den film i evigheder, og hvem vil ikke gerne møde Daniel omfg

  Emmakylle@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv petersen

  🙂 yasss

  gmail // evt.livpetersen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Balling

  Min søster er lige flyttet til Kbh. Det kunne være den vildeste måde at sige “velkommen til byen”, ved at tage hende med til premieren! 🙂 vi plejer altid at overraske hinanden med gode/fede oplevelser, så denne konkurrence er bare en fantastisk mulighed! – vi ser begge Daniel som en sublim skuespiller (bla. I Harry Potter filmene, self og Kill your darlings), så det er bare et suverænt plus at både du og han også skal med til premieren! 🙂
  Jeg krydser fingre for at overraskelsen er i hus, håber jeg vinder!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Super fedt!! Håber på at vinde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emmeli

  ER DU SINDSYG DET VILLE VÆRE FEDT! jeg er selv meget stor Harry Potter fan, hahah og jeg har en veninde som også er, vi holder tit Harry Potter aftener.. Haha, lyder nørdet men det er sindssygt hyggeligt! Og en aften med selveste Daniel vil være en aften over alle!:) min mail er ewl1239@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ylva Berle

  Vil virkelig vinde!! Min bedste ven elsker Daniel Radcliffe, og det ville være cool at være i stand til at overraske hende før jeg flytter fra hende 🙁 Jeg krydser mine fingre. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv Petersen
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Kaas

  Laaaaad mig vinde! Pernillebaggerkaas@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Marie

  Har nu prøvet alt, vil så gerne ind og se den. Held og lykke til alle, det bliver vildt. xoxo Caroline (mail: densortepanter@gmail.com )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Dem vil jeg enormt gerne vinde! Krydser fingre. 😀

  Henriette_Rommedahl@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Juhl

  Ville virkelig gerne vinde, wuhu, det kunne være så fed. Har sendt alle harry potterne så jeg kan dem uden af, og den her film ser bare fantastisk ud.. <333 Ljuhl.pedersen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea Lefevre

  Min søster ELSKER (!!!) ham! Så hvis jeg vandt, ville jeg så gerne tage min søster med!! Fed konkurrence

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Harry Potter er min helt store kærlighed. Min mor, hun har gennem mine unge dage læst bøgerne op højt for mig og så har jeg selvfølgelig selv læst dem senere hen. Det er nok en af de ting jeg aldrig helt gror op fra og som jeg altid vil snakke om med helt store øjne af passion. Nu ved jeg godt, at det ikke er en præmiere i sammenhæng med Harry Potter. Dog, er det stadig med en af de mest fantastiske skuespiller der har haft en stor indflydelse på mig, derfor vil det være helt specielt for mig at vinde den her konkurrence. Held og lykke til alle, though!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fed konkurrence, Fie! Det kunne være den fedeste oplevelse!! Vil så gerne vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  EJ hvor ville det bare være for sindssygt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Kolmorgen

  Det kunne ikke være dårligt at vinde, han er min ynglings skuespiller, vil så gerne se den! Elsker dig fie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kitt Olsen

  Vil virkelig gerne vinde! Det kunne virkelig være en fed oplevelse!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte B

  Vild fed konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Kristensen

  Det ville da bare være helt vidunderligt at vinde billetterne! 🙂
  Jeg får sjældent chancen for at komme til kbh, men muligheden for at hilse på dig og se Daniel i levende live ville helt sikkert kunne lokke mig derhen 😉
  Min mail er malenebkristensen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Fabricius

  Jeg vil gerne vinde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Fabricius

  Jeg vil gerne vinde 🙂 abf1234@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Åh hvor vil jeg gerne vinde! Jeg har været kæmpe fan af Daniel Radcliffe siden jeg var helt helt lille. Min veninde og jeg har planlagt at tage til kbh (fra Aalborg) på onsdag, så vi i det mindste kan stå udenfor og forhåbentlig bare komme til at se et lille glimt af Daniel. Derfor ville det være ekstra fedt at vinde billetter til gallaen, da det ville gøre den “lange” tur ekstra fed. Vil også rigtigt gerne hilse på dig. Har kun set dig éen gang til audition på julekalenderen i aalborg for nogle år siden, men der kunne jeg ikke få mig selv til at hilse på dig, fordi jeg var så genert, på trods af at du stod få meter bag mig i køen.. Jeg krydser alt hvad krydses kan. Det ville være den perfekte studiestartsgave inden jeg starter på uni d. 1. sept. 🙂 🙂
  summergirl@outlook.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det kunne være så fedt at se denne film med min lillesøster, som ligesom jeg er kæmpe Daniel Radcliffe fan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea Grøndal

  Åååårh, det kunne være mega fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej skønne Fie.
  Min veninde og jeg har fulgt Daniels karriere, så længe vi har kunne. Vi har jo set ham vokse op med Harry Potter serien – en serie, der har haft så stor betydning for vores barndom. Og hey, det er jo heller ikke en hemmelighed, at han er ret sød at se på. Så det ville være super fedt at komme ind og se filmen med søde dig – og sikke en genial måde at starte skoleåret på. 🙂
  (Jeg har tidligere skrevet, men glemte at give en email – jellybeans@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • VD

  *fingrene krydsede*
  vidandau@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella Whitton

  Det ville da være en kæmpe fornøjelse at få lov til at møde selveste Daniel Radcliffe, hvis man ligesom mig er en gammel Harry Potter-fan! 🙂 Filmen ser uden tvivl også meget underholdende ud, så det kan kun blive en god oplevelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Er store fan af Daniel, og det ville være en meget stor oplevelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg vil så gerne vinde, så jeg kan forkæle min veninde ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg har set traileren flere gange. Den ser super god ud! 😀 Jeg krydser i hvert fald fingre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Jeg gad godt at vindeeeee! 😀 jeg har faktisk fødselsdag i dag, og har ikke rigtig fået så mange gaver og helt ærlig, har jeg bare været hjemme hele dagen og prøvet at lave en kage, som mislykkede fuldstændig, så ja, det ville helt klart være fedt at vinde de billetter som en slags fødselsdagsgave 😀 er kæmpe Harry Potter fan og har altid elsket Daniel, så det ville være et STORT øjeblik i mit liv hvis jeg rent faktisk kom til at se ham irl! :-O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Eihj, hvor gad jeg dog godt vinde de billetter! Jeg har været kæmpe fan af Daniel i over 5 år (jeg var den største Harry Potter-entusiast), men har jo selvfølgelig aldrig mødt nogle fra filmene… Det ville seriøst være den bedste dag ever hvis jeg vandt og helt klart lige give mig et sidste glædes-boost inden jeg skal i 2.g og have til 15:50 hver dag 😛 ej omg, bliver helt nervøs bare af at tænke på det! Og filmen ser også rigtig god ud, og vil bare såsåså gerne vinde hehe! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth Olsen

  Vile virkelig gerne vinde de billetter! Hvem vil ikke se Daniel Radcliffe?! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  De billetter vil jeg SÅ gerne have fingrene i!! Jeg krydser arme og ben de næste to dage! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth Olsen

  Hvem vil ikke ind og se Daniel Radcliffe? Ohhh hvor ville jeg gerne vinde billetter! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvor kunne det være lækkert at vinde! Jeg er selv stor Harry Potter fan, så det ville jo være en beyond utrolig oplevelse, og det er da bare et plus at jeg kan dele den med en veninde. Super fed konkurrence, krydser alt jeg har!
  simone.nl@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Gustafsson

  Det kunne være så fedt. Krydser alt jeg har, og håber på det bedste 🙂
  Hilsen Emilie Gustafsson – Emiliegustafsson2402@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Ihh hvor lyder det fedt og spændende!!! 😀 Gad virkelig godt, at møde ham + at filmen ser mega god ud!!
  Min email er: willer@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg krydser så meget fingre!!! Totalt cliché, men så har jeg drømt om at møde Daniel Radcliffe i tusind år – og det ville være det ultimative! Jeg vil så gerne, åh

  isabella.hem@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emelie

  Seriøst! Vil vinde!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Esra

  Det kunne være virkeligt fedt at vinde ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Kamper

  Det kunne være det vildeste at komme ind og se ham.. Er det for sent at tilmelde sig konkurrencen? Nej da! Vi prøver da bare alligevel 😉

  Caroline Kamper // caroline.kamper@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ville være så über NICE at vinde billetter til den film! 😀 Daniel er en super fantastisk skuespiller, og ville være cool at hilse på ham (hvis jeg overhovedet ville komme til at stå face to face med ham mellem alle andre xD) Men ja, det ville være så rart at opleve noget mere. Og ville betyde meget mere for mig at møde dig igen, og snakke lidt ;D og jeg vil da også gerne se filmen med diig :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • juliane

  Gud hvor kunne det være fedt!! Min veninde og jeg har deltaget alle steder hvor man kan vinde billetter! Det ville simphelthen bare være for vildt!:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Det ville være den vildeste Oplevelse at kunne fejre 3 års dag med mil kæreste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja Møller

  Vil så gerne vinde!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Schæbel

  Yay! Det kunne være SÅ lækkert ❤️❤️❤️

  julieschaebel@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Esther

  SHIT DET GAD JEG DA GODT
  min email: madsenesther@gmail.com
  så skulle mig og min veninde klart ind og se den sammen, inden jeg tager på efterskole <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Fie!
  Jeg ville rigtig gerne vinde, da jeg har fulgt Daniel Radcliffe siden jeg så ham i Harry Potter, jeg er en stor fan af ham og hans værker. Så jeg vil sætte stor pris på at vinde denne konkurrence, så jeg kan se ham.
  Og så vil jeg selvfølgelig også gerne se dig, da jeg er fan og læser af dig og din blog!

  camilla-thomsen@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Fie!
  Jeg ville rigtig gerne vinde, da jeg har fulgt Daniel Radcliffe siden jeg så ham i Harry Potter, jeg er en stor fan af ham og hans værker. Så jeg vil sætte stor pris på at vinde denne konkurrence, så jeg kan se ham.
  Og så vil jeg selvfølgelig også gerne se dig, da jeg er fan og læser af dig og din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mélanie Drouin

  At se min barndoms helt i levende live ville være en drøm der gik i opfyldelse!
  Min søde kæreste er også stor fan af Daniel Radcliffe, så ham ville jeg naturligvis tage med mig til gallapremieren, hvis jeg var så heldig at vinde to billetter 🙂

  Mange hilsner fra Melanie – melzoedro@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Spuur

  Kunne vildt godt tænke mig at tage min veninde med ind og se den!!
  Krydser fingre!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie Lysvolt

  Åh den vil jeg SÅ gerne se..
  Krydser fingre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Lind

  Ih, ej hvor skønt. For vil så mega gerne møde både dig og Daniel, for jeg elsker jer begge. I er mine idoler, og at møde jer på samme tid ville være perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Lind

  Det kunne være så fedt både at møde ham og dig! Jeg er kæmpe fan af både ham og dig, så krydser helt sikkert fingre!
  Hilsen Signe Lind / signe.l.jensen@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Lind

  Det kunne være så lækker at møde både ham og dig, jeg er kæmpe fan af jer begge, så krydser helt sikkert fingre!
  Hilsen Signe Lind – signe.l.jensen@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Skotte

  Daniel Radcliff er den vildeste, jeg siger så meget JA TAk! Har en veninde som jeg ved, jeg vil gøre lykkelig. Det ville være vildt // sstrampedach@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Uh det kunne være lækkert at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hold da op, hvor vil jeg gerne vinde billetter til mig og min skønne veninde, der er KÆMPE Daniel Radcliffe fan 🙂
  Vi har allerede planlagt turen hele vejen fra Aalborg, og vil stå ved indgangen, for at få et glimt af den skønne Daniel. Det kunne være helt fantastisk, at overraske min veninde med også at få lov til, at deltage i premieren 🙂
  Som bonus ville det være SUPER fedt også at hilse på dig, nu hvor jeg følger din awesome blog!
  Kæmpe hilsen fra Josephine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte E.

  Åh en fin konkurrence, som jeg gerne ville vinde. Jeg ville med glæde tage min veninde ind og se filmen, åh det ville hun elske.

  Tak for muligheden, og for en fantastisk blog søde Fie. Ville så gerne hilse på dig. Du er virkelig et forbillede.

  Held og lykke til alle, knus Alberte. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Napaporn Laursen

  Årh det ville jo være en dream come true at vinde! Daniel er jo en legende og så er han jo også super skøn, og traileren ser rigtig sjov ud! Og så ville det da være en kæmpe oplevelse at dele med en sød harry potter-veninde eller et familiemedlem! Krydser både arme og ben

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arg min kusine og veninde elsker ham! Hvid jeg vandt, kunne det være en vild fed overraskelse til dem, også får jeg vel bare lov til at se filmen og måske endda møde dig!

  amanda-hoang@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Jørgensen

  Håber at jeg vinder, det er min venindes største ønske at komme ind at se ham, så jeg vil gerne give hende muligheden som en tidlig fødselsdagsgave til hende! ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Jørgensen

  Åh hvor ville jeg dog gerne vinde de billetter, det er min venindes største ønske at komme ind og se ham, og jeg vil rigtig gerne opfylde hendes ønske! ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det ville jo være en fantastisk sjov oplevelse! 😀
  Vil meget gerne med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Vitoft

  Nøj hvor ville jeg gerne vinde! Nu krydser jeg bare alt jeg har!

  Lauravitoft@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katarina

  Det kunne da være for sejt at deltage. Krydser fingre for jeg vinder 🙂
  flyvholm-jensen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninette

  Min veninde Josefine er KÆMPE harry potter fan så det kunne være for FEDT at overraske hende med to billetter til filmen og så kan hun MØDE sit store idol – wow 😀 kyrdser poter hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ro Dontask

  Jeg har længe villet med til den gallapremiere, men uanset hvor meget jeg har meldt mig til, har jeg simpelthen ikke vundet. Det ville være en drøm at få lov til at se Daniel Radcliffe, nu hvor man har været fan lige siden man var helt lille.

  Hilsen Ro

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  åhh ja! hvor ville det bare være helt fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mélanie Drouin

  At se min barndoms helt i levende live ville være en drøm der gik i opfyldelse!
  Min søde kæreste er også stor fan af Daniel Radcliffe, så ham ville jeg naturligvis tage med mig hvis jeg vandt to billetter til galapremieren.

  Mange hilsner fra Mélanie – melzoedro@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla S.

  Vil vildt gerne se den! Den ser meeeeega god ud. Min veninde er totalt vild med Daniel Radcliffe, så det kunne være mega fedt, at komme ind og se den sammen med hende <3
  Krydser alt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg vil vildt gerne se den med min kæreste, da vi begge elsket Harry Potter, og gerne vil se om Daniel kan klare andre roller lige så godt! 🙂
  Kan være vi ses derinde 😉 <3
  Saranielsen0010@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Vil vildt gerne se den med min kæreste, da vi begge elsker Harry Potter og gerne vil se om Daniel kan være lige så god i en anden film end den! :-))
  Kan være vi ses derinde så 😉 <3
  Saranielsen0010@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Anderberg

  Det kunne være så fedt at vinde! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj Petersen

  Det ville da ikke være til at klage over at vinde – en oplevelse for livet og så med den søde lille Daniel, vi alle så vokse op. Ak ja 🙂 x

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Filmen lyder ekstrem god og så passer det lige med min bedstevenindes fødselsdag! 😀
  -Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Werenberg

  Det kunne være så fedt at se filmen, og så endda også få lov at se Daniel Radcliffe i virkeligheden! 😀 Jeg ville gerne overraske min veninde med et par billetter, da hun virkelig bare er den sødeste person, som jeg kender! Vi er også begge to ret vild med Harry Potter filmene, så det ville være helt perfekt 🙂

  – Emilie / Werenberg.emilie@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fatima

  Jeg har længe været fan af Daniel, så det ville være det fedeste at møde ham i virkeligheden! En perfekt afslutning på sommerferien håber jeg vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej skønne fie.
  Min veninde og jeg har fulgt Daniels karriere, så længe vi har kunne. Vi har jo set ham vokse op med Harry Potter serien – en serie, der har haft så stor betydning for vores barndom. Og hey, det er jo heller ikke en hemmelighed, at han er ret sød at se på. Så det ville være super fedt at komme ind og se filmen med søde dig – og sikke en genial måde at starte skoleåret på. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Jessen

  Årh hvor ville det være fedt at vinde! har været fan af Daniel længe så det ville være det bedste at vinde! en perfekt måde at slutte sin sommerferie på 🙂
  (prøvede at kommentere før, men kan ikke se min kommentar så prøvede lige igen. ikke for at snyde)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Jessen

  Årh det ville være så fedt at vinde! Har længe været fan af Daniel og filmen ser så god ud! håber jeg vinder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Nice! Mail: roseanswers@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ville virkelig elske at komme ind at se What If til gallapræmieren, jeg er en kæmpe fan af Daniel Radcliffe, og det ville uden tvivl være den største oplevelse, at komme til at sidde i en sal med Daniel. Woow.
  Derudover ville det også være mega cool, at se dig i biografen, da jeg selvfølgelig er fan af dig og følger din blog.

  Please lad mig vinde !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte Fraas

  Filmen lyder virkelig god!
  Hvis jeg vandt, ville jeg tage min søde kæreste med!
  Vi havde månedsdag for en uge siden, men fik desværre ikke fejret den, så en biograftur ville være en perfekt måde at fejre månedsdagen… Bedre sent end aldrig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Det ville være det vildeste at komme ind og se What if til gallapremiere!! Jeg ELSKER David, og jeg har set alle Harry Potter filmene sindssygt mange gange! 😀 (havde endda en periode, hvor jeg havde plakater med ham over det hele haha) Min veninde er også obsessed med ham her for tiden, og hun har lige haft fødselsdag, så det ville være den vildeste fødselsdagsgave 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Den ser go ud, vil jeg da gerne vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Lykke Mathiesen

  Jeg vil SÅ gerne se filmen!

  sara.lykke.m@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Ville helt vildt gerne ind og se den min bedste vendine har nemlig fødselsdag dagen inde så det ville være en super fødselsdags gave<3 min mail er Andreavfl@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Høygaard

  Jeg vil gerne med og møde Harry Potter! Lol. ❤️ Min mail. Josefinehoey@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Thomsen

  Jeg har været fan af Daniel Radcliffe siden jeg var helt helt helt lille, og det ville derfor være det allerfedeste at få muligheden for at komme med til galla og se ham (og dig) 🙂 🙂 Krydser fingre!! xxo Karina Thomsen – karinathomsen@msn.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Pleaseeee, lad mig vinde!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Is this for real? *hearteyes*
  Har set traileren et par gange efterhånden, og den er altså ret sød og catchy. Noget for sig selv, og så alligevel ret cliché. MEN SAGDE DU MØDE DANIEL RADCLIFFE???? Det må da vidst være prikken over i’et big time… jeg kan faktisk slet ikke forestille mig hvordan jeg ville reagere på at møde ham. Jeg kan kun håbe at min hjerne vil være i stand til at sammensætte et kompliment der giver mening, og så få det ud, uden at gå helt kold, haha. Men komplimenter fortjener han helt sikkert! Både på sit charmerende ydre og sine skuespiller evner 😉
  Og så bliver jeg ved med at gå og håbe på at møde “pigen bag bloggen” en dag.. det er altid noget andet at møde folk irl, frem for “bare” at læse ord og lytte til/se videoer.
  Så krydser jeg fingre for at jeg får mulighed for at invitere min bedsteveninde på biograf-tøse-hygge i min ynglings biograf med Fie Laursen og Daniel Radcliffe som selskab. What a sentence!

  Hav en god dag Fie,
  Knus
  Maria / maria.bruun@outlook.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara A. Ö

  Filmen ser da også bare totalt sød ud! Det ville være utrolig fedt at komme til selveste gallapremieren 😀
  saraozel@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia Marott

  Årh, jeg vil så gerne ind og se den film! Vil også vildt gerne møde Daniel Radcliffe, og ville invitere min veninde Caroline, da vi begge er fans af Daniel :))
  patriciamarott@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvor kunne det være det fedeste at vinde, altså selve Daniel Radcliffe. Krydser fingre. 😀
  nanna.katrine.olesen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie

  Det løgn! – Fedeste konkurence. Perfekt for os som lever udeboende på en SU. Ville være det bedste fødselsdagsgave op til en hård studiestart. Kys

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Det ville være der bedste!!!!
  Den bedste oplevelse, og det kunne min veninde i hvertfald godt bruge ligenu!!
  Det ville betyde SÅ meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Bisholm

  Nøj hvor ville jeg gerne vinde de billetter! Min veninde og jeg har været fan af Daniel så længe og har snakket om at tage ind og se den her film så mange gange! Det ville være skønt at kunne møde ham samtidig. Det er jo en win win situation. Hilsen Frederikke
  Ps. Din blog er bare skøn. Elsker at følge med i dit spændende liv. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Bisholm

  OMG! Hvis jeg kune møde ham! Det ville være fantastisk. Har været fan af ham så længe! Hilsen Frederikkebisholm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Holy mother of jesus freaking damn!!! Daniel is my rock.. I just like oewrbjlfksæbækbk, hvad Jeg ikke ville gøre for at se ham tæt på :O I just… I cant even!!! :’)
  ~på forhånd tillykke til dem der vinder…Enjoy it, because I bet its gonna be hella awesome og Daniel, like!! hvem ville ikke besvime over at møde ham??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Har altid været stor fan af Daniel, well siden Harry Potter selvfølgelig. DUH – who hasn’t! 😉 Kunne være for vildt at vinde den her konkurrence!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg kunne mega godt tænke mig at komme med til en Premiere.
  Jeg har aldrig været med til en premiere før og ville gerne invitere min veninde med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Eiiiiiij, super fed konkurrence! Krydser alt der kan krydses, hæhæ 😀

  lillerikkew@hotmail.com (jeg var 10 år…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma T. H.

  Det kunne være fedt at vinde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Bostrøm

  omg kunne virkelig godt tænke mig at vinde de billetter! Har prøvet at se om man kunne købe billetter, men kunne ikke finde hvor man kunne købe, så blev virkelig irriteret over at jeg ikk havde billetter + selveste Daniel kommer (ekstra bonus), omg gad så godt til den premiere! Jeg har en veninde som elsker Daniel Radcliffe, så hun ville nok elske mig helt op til skyerne hvis jeg vandt haha 🙂
  Men anyways jeg vil krydse fingre!
  xxx Simone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Vil SÅ gerne se den 🙂 Var desværre ikke hurtig nok til at få billetter til gallapremieren. Jeg ville tage min fantastiske søster med, da vi godt kunne bruge en søster aften med en masse hygge og en god film.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Gad så godt vinde de her billetter. Har aldrig været til nogen premiere før, så det her ville være kæmpe stort!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Adelørn

  Krydser fingre! Vil SÅ gerne med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Krydser fingre!!!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Iiih hvor ville jeg gerne vinde billetterne til min mor!
  Min mor har alene taget sig af mig, min søster og mine to brødre og samtidig formået at styre hus og økonomi uden et eneste job – hvilket ikke altid har været let for hende, da jeg har døjet med blandt andet grov mobning, to skoleskift og et meget forkert syn på mig selv. Hun har fødselsdag den 19. og ønsker sig brændende billetter til filmen, da Daniel Radcliffe er hendes yndlings skuespiller – så jeg krydser alt jeg har, for at jeg vinder!

  juliechristiansen7@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira Albeck

  Hey fie, vil mega gerne vinde! Håber du vælger mig, knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Vil gerne ind og se den med min soon to be husbond ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Fed konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Besøg gerne vores blog:)

  emmacamilla.bloggersdelight.dk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Wow, det kunne være fedt at vinde – det ville være en fantastisk grund til at tage til København!

  // lutte_rye@msn.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Det kunne være dejligt at se film i biografen, da min kæreste og jeg snart har års dag og vi har aldrig penge til noget :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Personligt er det en must see med tøserne.
  – Det er bare sådan et fint plot, for lad os være ærlige. Mange drenge bliver friend zoned. Vinder eller ej, den skal ses!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Åh, hvor gad jeg godt vinde! Min bedste veninde er total fan af Daniel Radcliffe, så hvis jeg vinder bliver hun ellevild! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Stenholm

  Min kusine nåede ikke at få en billet til galla premerien, og det har hun været så ked af det over, da han er hendes ynglings skuespiller! 🙂 jeg ville derfor inviterer hende fra Lolland af, så vi kunne se den sammen! Hun ville være den lykkeligste tøs på hele jorden, og det ville være fantastisk at kunne give hende denne mulighed! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Madsen

  NEJ HVOR VIL JEG GERNE SE DEN!!!! 😀
  krydser alt hvad jeg overhovedet har!
  Hilsen Sine Madsen // sineskabelund@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMERRRRR