GIVEAWAY: LIBRESSE. – Fie Laursen
GIVEAWAY: 3X2 GALLAPREMIERE BILETTER PÅ "WHAT IF" I IMPERIAL

GIVEAWAY: LIBRESSE.

Sponsoreret – Indeholder reklame linksDSC01715

 Menstruation er det værste og vi hader det alle – Men det er ikke noget vi kan løbe fra, så vi må bare gøre det bedste vi kan for os selv. Personligt hygger jeg altid ekstra meget om mig selv OG så bruger jeg libresse bind, som jeg har gjort lige siden min første menstruation. Vi har vel alle pinlige historier, når det kommer til den tid på måneden – Jeg har en del, som i også før har hørt om i en video blog. Men her kommer en til… Jeg var i byen med en veninde på et tidspunkt (mit outfit betod af hvide jeans og en hvid top), ja vi kan vel alle  tænke os til hvad der skete? Da vi skulle hjem med toget om aftenen bemærker vi at der er mange der kigger på mig, smiler og griner – Og vi snakker så lidt om hvor underligt det er, men at folk jo er halvfulde på den tid om natten… Da vi skal ud af toget ser jeg blod på sædet og jeg kigger ned på mine hvide jeans og ser blod. Der er så mange mennesker som også skal af toget, som står og kigger på mig og jeg løber i mine stiletter ud af toget og væk, og så kommer min veninde løbende efter – Det var SÅ pinligt og et øjeblik hvor jeg godt kunne have brugt Libresse i min taske!

Libresse har nemlig lavet et nyt bind der hedder “Roll. Press. Go”. Det er ikke bare et almindelig bind, for efter man har brugt det, kan man bare rulle det sammen. På den måde lukker det helt tæt, så man i pricippet ville kunne have det i tasken, indtil man finder en skraldespand.
Jeg kunne altså have nået at skifte bind inden det gik galt, uden jeg behøvede at være i nærheden af toilet/skralde spand. Ret smart 😉

Vil du også gerne undgå situationer som disse, så har jeg nu et konkurrence hvor i kan vinde Libresses nye “Roll. Press. Go” bind.. Alt du skal gøre er at kommentere det her indlæg med hvorfor du skal vinde og skrive din mail adresse med! 🙂

26 kommentarer

 • Emma

  Jeg vil gerne vinde fordi min mor køber skod bind og jeg ikke kan snakke med hende om sådan noglet så kunne det være fedt og vinde nogle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Det ville være top Nice at vinde, da jeg har unge teenager i huset, ved jo godt at “den første gang” venter lige rundt om hjørnet.. Og jeg har desværre en sygdom som gør, at jeg slet ikke har mens, så vi har ikke bind mm i huset.., hvis vi vandt, ville det helt sikkert blive sjovere “når de går den første gang” i møde.. Dem har vi vundet gennem Fie, det vil vende en øv dag, til en cool dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Marie

  Jeg skal på studietur om lidt, og da jeg tager p-piller ved jeg hvornår min menstruation kommer – og det var jo en dejlig overraskelse at se, at den kommer netop som jeg er på studietur. Libresses nye bind ville være GENIALE at have med i tasken rundt i Bruxelles, når jeg aldrig kan vide hvornår jeg har mulighed for at komme på et ordentligt toilet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Dam

  Jeg rejser snart på højskole i udlandet, og syntes derfor det kunne være utrolig smart at have sådan et par bind i tasken! Så undgår man pinlige uheld med nye mennesker, og skulle uheldet være ude – bliver det ikke SÅ uheldigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Porsborg

  Nu når man er blevet 18 og selv skal til at betale sådan nogle. Så kunne det være rart at vinde dem. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine Fedeler

  Jeg mener, at jeg skal vinde denne giveaway, da jeg lider af en mave ‘sygdom’, hvor jeg får min menstruation helt uventet. Jeg kan have det flere uger på en måned. Jeg håber VIRKELIG at jeg vinder, da det måske også bliver lidt billigere for mig at købe bind.
  Dejlig anderledes giveaway. Tak Fie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kjerstine larsen

  fordi det kunne være rart endelig at prøve noget der var lidt mere diskret <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daisy olsen

  Hvorfor jeg skal vinde den er svær for vi kan jo alle bruge dem. Men ja jwg er mor til 6 børn hvoraf de 3 er piger. Det er kun den yngste der stadig mangler at få hendes mens og jeg gør meget ud af hun altid har rene trusser og nogen bind i skoletasken. Og vinder jeg ville de straks blive givet videre til hende, da hun kun skal ha det bedste fra de bedste når hun en dag står og skal bruge dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  fordi jeg er en´af dem der pludselig bare skal ha skiftet bindet akut og det er ofte ikke i nærheden af en skraldespand så de nye bind her lyder simpelthen som de helt rigtige for mig
  marianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Normann Rasmussen

  Super fed giveaway! Jeg skal vinde, fordi det ikke er altid på skolen man kan smide det brugte bind ud. Så skal man gå rundt i frikvarteret og lede efter en, og det er altså heller ikke så lækkert, når alle drengene griner og kigger på en.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi jeg er super glad for Libresse og ikke discount bind – Det er bare en del dyrere, når det nu skal købes hver måned ;P

  God weekend.
  Leavinz@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DIH

  Jeg skal vinde, fordi det er så dyrt! Og så er det HVER måned! Træls. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S.

  HAHA, det føles lidt skørt at skulle forklare, hvorfor lige netop JEG skal vinde 😀 Tjahhh.. Lige som alle andre piger har man brug for den slags – sådan, lige pludselig, ind imellem. Og lad os være ærlige, bind og sådan er bare det sjoveste at bruge sine penge på. Specielt ikke på SU. Derfor ville jeg da blive en glad (og forhåbentlig uden pinlige oplevelser) pige, hvis det bliver mig, der vinder. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil mægtig gerne vinde! Har altid svoret til Allways,men er lidt nysgerrig på dette nye libresse…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Jeg rejser meget så vil da gerne vinde dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte Lynggaard

  Ej hvor det lyder smart! Jeg vil gerne vinde fordi min kæreste er træt af de “utætte” bind i toiletspanden. Han siger ikke et ord omkring det, men jeg kan se det på ham 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Krydser fingre for, at jeg er den heldige, da jeg desværre alt for mange gange har pakket mit bevismateriale ind i alt for meget toiletpapir og proppet en lomme i min taske eller toilettaske, hvis der bare ikke var en skraldespand – som der jo alt for tit ikke er! øv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg er på farten ofte og der er ikke altid sådan en pose til bind på de toiletter jeg besøger. Så kan jeg altid have dem i tasken indtil jeg kommer til et sted, hvor der er en passende afskaffelsesmulighed 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Jeg ville enormt gerne vinde.. Jeg er lige flyttet sammen med min kæreste, og havde en herlig “blød igennem på sengen oplevelse” første morgen efter vi var flyttet ind…
  Vil gerne holde “mit røde” privat og ikke lade ham bemærke at jeg har det mere end højst nødvendigt! Og der virker de nye Libresse bind da ret optimale 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Jensen

  Ejj hvor pinligt 🙁

  Jamen jeg skal da vinde, fordi det snart er “den tid på måneden” og jeg super gerne vil prøve de nye Libresse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betty Jacobsen

  Jeg kunne også fortælle en historie eller 2. Jeg har altid brugt bind, det havde jeg det bedst med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal vinde, fordi vi er tre menestruerende kvinder her i huset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Halløj Fie

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde denne her konkurrence, fordi jeg synes da det ville være cool. Og hold da op, hvor lyder det da smart. Rart lige at kunne ‘gemme’ det, til man fandt et sikkert sted at smide det ud!
  Det med de jeans dér, det lyder ikke særlig sjovt.
  Tror alle piger har en ‘pinlig’ historie med det, så det skal du ikke være SÅ ked af..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Har mange dumme historier

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Andersen

  Jeg skal vinde, da jeg desværre også har for mange, synes jeg selv, af sådanne irreterende historier, hihi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Jeg vil gerne vinde fordi man ikke altid kan komme af med bindet på min skole, så man skal pakke bindet ind i toiletpapir og smide det ud i klassen -.-

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: 3X2 GALLAPREMIERE BILETTER PÅ "WHAT IF" I IMPERIAL