MAKING THE SUMMER LAST LONGER – Fie Laursen
GIVEAWAY: LIBRESSE.

MAKING THE SUMMER LAST LONGER

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Over hele sommeren har jeg brugt VEET produkterne til at holde mine ben helt clean og lækre… Det gør jeg stadig selvom vejret svinger lidt! Jeg plejede altid at bruge skrabere, men efter jeg fik VEET og har brugt det over hele sommeren, er jeg helt afhængig af det! Så sent som igår sad jeg og snakkede med en veninde om hvad vi skulle tage på, da vi skal til en koncert her om en måneds tid og vi blev enige om kjoler og så skulle vi lige holde en lille date med mine VEET-produkter, haha! Bruger produkterne selv når jeg ikke skal gå ud og det måske er koldt, fordi jeg er blevet så afhængig af den smooth følelses ens ben har efter. Dog glæder jeg mig vildt meget til at lufte en masse nye outfits nu hvor årstiden skifter… Jeg elsker virkeligt et look som dette!

 photo PAPUU_zps606ee1a6.jpg

 

Sponsoreret indlæg

2 kommentarer

 • I don’teven know how I endedd up here, but I thought thiis post was great.
  I don’t know who you are but definitely you’re going to a
  famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: LIBRESSE.