Jantelov og det med at være en af de mest hadede Danskere… – Fie Laursen
LIBRESSE KONKURRENCE VINDER

Jantelov og det med at være en af de mest hadede Danskere…

“OMG! Hun har sig selv som cover, fuck hun er selvoptaget!” photo fielaursen_zps17a5fe14.jpg

“Hvordan er det at være en af de mest hadede Danskere?”
Ja, det spørgsmål får jeg faktisk oftere end i måske tror. Der er nemlig nogle folk derude der ikke holder et filter for deres tanker og bare spørger lige ud, det skal der vel også være plads til. På en måde er de mennesker uden filter dem der sætter nogle tanker igang hos mig, ikke nødvendigvis negative tanker. Jeg er godt klar over hvor mange der har et had til mig i Danmark og det er også derfor jeg holder alle mine andre sociale medier på Engelsk, fordi folk fra udlandet har det bedre med mig og jeg har det vel bedre med dem. Selvfølgelig elsker jeg de søde Danske følgere jeg har, men jeg ved også godt det ikke er mange og at størstedelen der følger med ikke kan lide mig, men bare følger med for at se hvad jeg nu render rundt og laver. Jeg hader janteloven i Danmark og den måde folk behandler mig på, bare fordi jeg har nogle andre drømme end at sidde på en skolebænk og læse til noget jeg ikke føler for. Det er ikke folk fra udlandet jeg modtager had fra, det er for det meste piger på min alder der går i gymnasium forskelligt steder i DK, og det er gået op for mig hvorfor de hader mig. Ja, min veninde gav mig lige et skub og fortalte mig jeg skulle læse HVORFOR de hader mig og mærke efter at jalousien er der, i stedet for bare at blive ked af det. Her er nogle seneste kommentarer jeg har fået fra piger på min alder, og dem vil jeg selvfølgelig også svare på:

1) “Ja det er jo ik alle der har dine muligheder, du er bare en forkælet so imens vi andre slider i skolen hver dag, mens du rejser rundt og leger prinsesse”
Svar: Ikke alle der har de muligheder jeg har? Tjo, det har alle vel hvis de gider arbejde hårdt nok til en indkomst der rækker langt nok til at gøre de ting jeg gør. Jeg betaler selv hver en rejse, måltid og ting jeg køber når jeg er i udlandet. Jeg betaler selv alle de eventyr jeg er på og selvom mine forældre gerne vil, så har jeg siden jeg var 15 år gammel haft en indkomst der har resulteret i jeg aldrig har haft frikort og altid betalt SKAT. Så forkælet er  nok det sidste jeg er. Hvem siger jeg ikke vil gå i skole? Jeg vil da gerne gå på handelskolen og blive bedre, men da jeg er talblind og lider af angst for skoler grundet min tid med mobning er det ikke en mulighed for mig lige nu, og så tvivler jeg også på at DK’s unge ville give mig en god velkomst.

2) “Hvem tror du at du er? Render rundt med kendisser i LA, de skulle bare vide hvor klam du er!”
Svar: Jeg tror, nej jeg ved jeg er Fie Laursen.. Siger det ikke sig selv? Du siger de skulle vide hvor klam jeg er, men de kender den virkelige mig, hele min historie og den jeg er imens du kender den du høre om og læser om.

3) “Lol du burde få anoreksi igen, det ville du have godt af”
Svar: Hvor lavt synker du at udpege en mentalsygdom jeg har lidt af og først lige er kæmpet mig ud af? Du må virkeligt være et småt menneske siden du føler at skulle udpege en anden persons kropstype og så lige når du VED hvordan de har det.

4) “Du udnytter bare Daniel og andre kendte fyre til at blive kendt, ellers ville du jo date normale fyre også”
Svar: Du siger jeg udnytter Daniel, men jeg snakkede med ham i et år inden vi mødte hinanden og der postede jeg intet om vi snakkede.. Da vi mødte hinanden snakkede vi 9 måneder mere før vi postede et billede sammen og overhovedet lod folk vide vi kendte hinanden. Så sig mig gerne, hvordan jeg udnyttede ham? Jeg dater skam også normale fyre, hvis du fulgte med ville du have set jeg datede en fyr i sommers som var en helt normal fyr fra København. Og desuden, så har jeg også datet både kendte og ukendte fyre uden at i har vidst noget. Det er ikke altid jeg åbner op, så mit kærlighedsliv ved du faktisk intet om.

5) “Håber ikke jeg møder dig, skal fandme ikke have aids!”
Svar: Hvor modent at bruge en dødelig sygdom som et dis, det må jeg sige. Jeg har ikke aids, men kender en der har det og derfor bryder jeg mig ikke om at folk bruger det som du lige gjorde. Hun blev voldtaget da vi gik i folkeskolen og den dag idag har hun aids i en alder af 17 år, hendes liv er fyldt med utallige piller og en tanke om hun ikke lever længe. Så skam dig.

6) “Fuck du så ussel du er til piger, skal aldrig tæt på dig!”
Svar: Har du selv nogle forvirringer og spørgsmål til din seksualitet siden du har brug for at pege min ud på den måde? Desuden søde, så har jeg set din Instagram og du er langt under min standard, så du skal ikke bekymrer dig om hvis du en dag kommer tæt på mig.

7) “Du tror du er Ariana Grande, fjern dog den frisure!”
Svar: Oh, Ariana ejer simpelhen frisuren med håret tilbage? My bad.

8) “Du lyver bare med du blev mobbet så du kunne komme i TV!!”
Svar: Det er en af de typiske der altid kommer igen, nemlig at jeg skulle have løjet omkring at blive mobbet. Alle omkring mig ved hvad jeg har været igennem og jeg har stadig beskeder og video’er fra dengang, og også beskeder fra den dag i dag hvor de undskylder, så jeg har ikke brug for at bevise noget for jer.

9) “Du er så billig at få taget undertøjsbilleder!”
Svar: En sætning; HVOR GAMMEL ER DU?

10) “Din blog og alt handler bare om tøj og dit liv nu og intet om mobning, du udnyttede så groft din historie med mobning!”
Svar: Vil du have at jeg skal være 15-årige Fie der skal skrive om mobning og hverdag blive mindet om fortiden? Ellers tak, jeg har mere at byde på og jeg ser frem ad og fokuserer på en lys fremtid.

11) “Du er DANSKER så snak dog DANSK!”
Svar: Jeg snakker da Dansk, bare ikke på de fleste af mine offentlige medier da jeg har en størstedel der er fra udlandet, så det ville ikke give mening at skabe en forvirring blandt mine følgere.

12) “Du har ingen bryster, så lad vær og vis frem so!”
Svar: Må man kun have nedringede trøjer på hvis man har store bryster? Nå, det vidste jeg ikke. Hvem lavede den regel?

13) “Du har selv mobbet folk!”
Svar: Det er lidt sjovt at se hvordan folk online mener de ved mere om mig end jeg selv gør! Hver dag finder jeg ud af ting omkring mig selv jeg aldrig vidste.. NEJ – jeg har ikke mobbet folk. Jeg har været medløber i en periode for at prøve at komme ind i den populære gruppe, men blev hurtigt offeret igen da jeg ikke var med.

14) “Du er så fucking dum! Gå dog i skole forhelved.”
Svar: Aha, typen der er vokset op i en familie hvor ens mentalitet dømmes på numrene i karakter bogen, I see. Du vil lære om nogle år.

73 kommentarer

 • Melanie

  Jeg har ingen medlidenhed med dig, men hvorfor skulle jeg også have det, jeg syntes at du er super sej på den måde du har kæmpet dig op efter de år hvor du blev mobbet, super meget respekt herfra ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeppe

  The hare us, because The aren’t us❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  SÅDAN!! Fie
  Den sad lige i skabet
  Synes du er sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hej Fie,
  synes det er virkelig modigt af dig at læse og svare på dine hate-kommentare. Dog har jeg lidt blandede følelser. Jeg synes at det er fedt, at du kan leve dit liv, på den måde du gør, men der er stadig masser af piger der slider i skolen, og ikke kan få et job, der giver dem råd til et liv som dit. Kan godt forstå, at du har lyst til at svare igen, men du ved jo, at det bare er jalouxi, når piger siger at du er dum og burde komme tilbage på skolebænken, så hvorfor ikke bare ignorere det? Følte mig ærligt talt selv lidt ramt, da jeg læste nogle af dine svar, fordi jeg selv går meget højt op i mine karakterer min uddannelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Fie <3
  Du er fantastisk og jeg ville vildt gerne møde dig 🙂
  Jeg kan ikke forstå folk som hater så meget på dig, de er bare sure over at de ikke er så stærke og flotte som du er 😀
  Mit største ønske er seriøst at møde dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Fuck de der svar er nice, uden at de faktisk er onde<3 du for sej Fie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte Kure Høpfner

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Wow nogle syge svar, de sidder lige i skabet og jeg kunne ikke lade være med at smile over hvert enkelt slag du lige gav dem. Men ikke på en grov måde, det ville dit publikum ikke kunne tage. Du gjorde det bare på den bedste sejeste måde, vær stolt af dig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Celinelind01

   du bare så inspirende ;)) i loooove it (Ole) :))

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lidtligemeget

  Hej Fie.
  Sejt du svarer igen overfor de mennesker der kritiserer dig! Ville ønske jeg havde modet til at gøre det samme, da jeg sekv har fået alt muligt lort at vide, både fra folk der har et problem med at jeg bare er mig selv, og også folk jeg troede var mine venner. Fortsæt med at følge dine drømme, og lad ikke andre stoppe dig!
  Knus fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Fie.

  Jeg følger normalt ikke din blog, men kom tilfældigvis alligevel forbi dette indlæg.
  Ligesom så mange andre i Danmark har jeg hørt om dig, og jeg må sige at det meste har været negativ.

  Jeg kommer nok aldrig til at følge dig eller dit liv på bloggen overhovedet, men dog skal du have en positiv kommentar med på vejen.
  Jeg synes fandme du er SÅ SEJ. Du bliver ved og ved og ved, selvom der gang på gang kommer de mest modbydelige kommentarer. (Læste lige en del på Facebook, og FØJ jeg skammer mig over folk) Jeg kunne personligt ikke selv holde til det, og er sikker på at de fleste andre heller ikke ville kunne.

  Så hatten af for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Knudsen

  Hej søde Fie! ✌️
  Jeg har i lang tid, ikke kunne lide dig, på baggrund af hvad folk har sagt om dig.. Der er utrolig mange af mine venner der har noget imod dig, hvilket jeg ikke forstår overhovedet!
  Du er virkelig smuk, og ud fra hvad jeg har læst, er du også sød! Jeg synes du er virkelig stærk, angående alt den hate du får..
  Jeg vil bare sige, du er et fantastisk forbillede for mange unge piger! Btw. elsker jeg din stil!
  Knus Julie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fie jeg vil bare sige til dig at jeg støtter dig 100p og du går efter dit mål nu kender jeg dig jo ikke men du er sikkert en smuk skøn ung kvinde og ved du hvad alt det lort andre lukker ud om dig eller det folk siger at de hader dig er ren jalousi hele lortet man skal følge den drøm man har præcis ligesom dig og det gør jeg også bare fordi de giver andre skylden for at de ikke kan lette deres røv og komme i gang med det de vil og hvis de ikke vil skolen så må de jo følge deres drøm og kæmpe benhårdt for det i stedet for at give andre skylden for at de ikke kan gøre en skid jeg støtter dig 100 procent nu følger jeg dig ikke men det er godt du ikke tar dig af dem og synes det er for mega fedt at høre at du hænger ud med nogle kendisser i La og lever livet for det er det man skal nu vil jeg rigtig gerne selv derover jeg har så ingen at tage derover men bare kæmp videre det mener jeg helt seriøst og jeg vil sku altid være bag dig og bare lad dem snak lort det er deres problem du er en engel du ligner hvert fald en er stolt over dig at du er noget hvor du er noget du klare den tro mig og jeg ønsker dig en glædelig jul selvom den er slut men ha et rigtig rigtigt godt nytår og ønsker alt det bedste for dig i fremtiden og hvis jeg var hvor du var ville jeg godt lære dig at kende ikke kun på grund af at du klare den men fordi du lyder som et enormt fantastisk værdigfuldt talent menneske sådan er du i mine øjne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Hej Fie!
  Jeg ville bare lige sige, at jeg synes at du er mega sej og et kæmpe forbillede for rigtig mange der har været igennem det samme som dig! Det er så lavt af nogle folk at kommentere på sådan nogle måder, når de ikke kender dig personligt. Man skal følge sine drømme, og det er det du gør! Bliv ved med det! Du er et stort forbillede for mig! Jeg er selv blevet mobbet rigtig meget som yngre, og den måde du ser det lyse i fremtiden på, får mig til at gøre det samme! Tak fordi du er som du er Fie! Jeg synes du er MEGA sej og køn og alt muligt, så at høre at folk skriver sådan noget, gør rigtig ondt. Det gør rigtig ondt at folk kan synke så dybt!
  Du er for sej!
  Bliv ved med at gøre det du gør<3

  Matilde<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hahaha! hvor synker nogle folk bare lavt. Griner næsten over de spørgsmål du fik der, men alt for fede svar Fie! Du er så skide sej man <3
  Fortsæt som du gør, du er fantastisk :-*
  Xoxo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melisa

  Hold da op. Synes det er forfærdeligt hvad folk kan finde på at sige af grimme ting. Ved næsten ikke om man skal græde eller grine? Altså det er så forfærdeligt, men samtidig SÅ dumt.
  Jeg synes det er fedt du stadig bliver ved at blogge på trods af alt den hate.
  Folk er misundelige og det er en grim ting. Bliv ved og kæmp for dine drømme. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Syntes virkelig det er sejt, at du ikke lader folk som dem, få dig ned med nakken! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg er ked af, vi har mistet kontakten – og jeg er ked af at folk snakker sådan til dig.
  Du er en dejlig pige.

  Kram fra du ved godt hvem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super godt svaret!

  http://blogitnowkarinaflindt.bloggersdelight.dk

  Tjek min blog ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHAHAH åhhh hvor jeg elsker det her! Jeg sidder og får en god griner over hvor latterlige, dumme og jaloux fyldte de kommentarer du får er! Det er da helt vildt! De tror man SKAL gå i skole for at skabe noget stort og det skal man ikke, for f.eks. så gik (skaberen af Apple)Steve Jobs ikke på college(tror det er ham der ikke gik på college), hvor de fleste amerikanere kommer videre i deres liv og udretter noget “stort” Så at man skal gå i skole, for at få gode jobs og tjene en stor sum penge, er en omgang bullshit.. Du skal ikke tage dig af de jaloux fyldte kommentare Fie! Jeg håber du ved, at du er bedre end dem! For at man kan sidde og spille stor i kæften på en skærm, viser hvor pisse hamrende latterlig man er! Og som en kendt har sagt (kan ikke huske hvem, lol) at haters er en god ting, for de får en tættere på success, og de får mere omtale og bliver mere berømt, for jo flere der snakker om en, jo flere personer kommer til at kende en, så fuck om det er dårligt eller skidt, for det medfølger hos ALLE! Ingen kan slippe fra det. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne du være interesseret i at være med i en knæk cancer indsamling for danske bloggere???
  http://jeasblanketanker.blogspot.dk/2014/10/danske-bloggere-samler-ind.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Maria

  (Jeg håber at du svare) hvordan fik du nok i din indkomst, i en alder af 15 år, til de ting du køber? men ellers, bliv ved med det du gør :3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ulla

   Ja det vil jeg virkelig også gerne vide! Hvad tjener du overhovedet penge på?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Fie, man siger jo gerne at det der ikke slår os ihjel, blot gør os blot stærkere, og det er du et rigtig godt eksempel på.
  Bliv ved med at holde hovedet højt!

  http://www.beautyliciouz.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Severin

  Fie .. Syntes du klare dig så godt ig modent igennem de ondskabsfuldhede og udvidne kommentare du får. Du fortjener ikke at blive behandlet dårligt af de mennesker der har ondt i et vis sted. Syntes du skal bare forsætte det gode arbejde .. Og ignorere de kommentare du end får? Har stor respekt for dig.. Og husk kun du kan bremse dig selv så lev dit liv fuldt og få nogle gode eventyre og minder fra det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hold kæft hvor er du sej Fie! Mange unge piger burde lære af dig, og se hvor vigtigt det er at følge sine drømme. Jeg går fx. i 3g nu og lige siden jeg startede, har jeg ville droppe ud, da gymnasium, og skole i det hele taget, slet ikke er mig. Så jeg synes det er så sejt, at du har gået din egen vej og oplevet så mange ting, som andre folk på din alder kun tør drømme om.
  Synes det er så pinligt at se, hvor mange usle personer der sidder bare deres computer skærm og sviner dig til. Hold nu altså. Misundelse er en grim ting, og det er et tydligt bevis her. Og de undertøjsbilleder – du ser SÅ godt ud jo!
  Keep up the good work!
  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stinna

  Jeg må ærligt indrømme at min mening om dig går op og ned.
  Hvade meget svært med dig da du gav efter for amalies kritik til dig, og gjorde det samme mod hende.
  Men du giver folk tør på, og siger din mening- så det er godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Giv dog hende en chance?!
   Hun er ikke perfekt, jeg er ikke perfekt og du er helt sikkert heller ikke perfekt. Så at hun laver fejl, ligesom alle os andre, er helt normalt. Det er som om fordi hun er Fie Laursen så skal hun være fejlfri.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Meiburg Rasmussen

  Fie! Du er bare fantastisk! Jeg ser så meget op til dig! Jeg ved jeg ikke kender dig men alligevel fylder du meget i min hverdag!♥ Jeg kender fuldstændig det med at være talblind, jeg har arvet det fra min mor, så jeg går heller ikke i skole (Jeg får hjemmeundervisning) Hpber du ser det her! Du skal bare vide at du ikke er den eneste!♥♥♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, nogle ligegyldige haters beskeder, hvad fanden er deres problem? 😀 Dårlig selvværd, længe leve!! xD
  Fie Laursen: Danmarks mest hadet og misforstået person. Nyd livet og kør din plan-a. Så lad dem kører deres plan-b i fred, så de aldrig når til deres plan-a.
  God efterårsferie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Du fortjener sgu noget respekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Jeg har så stor respekt til dig Fie! Jeg synes du gør det så godt, med hensyn til folk der ikke kan klare at du får noget succes! Har fulgt dig i lang tid, og det bliver jeg ved med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud, det her indlæg elsker jeg!
  Det med at nu skal de fandme høre!

  Jeg føler fordi du er en offenlig person, du har været i fjernsyn, har nogen sygdommene, været sammen med kendte, etc etc. så skal du bare hakkes ned, du skal bare græde, og have det af lort til – fordi jeg ikke har det du har!
  Det er fandme ren jaoulsi, det er så åndsvagt, på så mange forskellige måder.

  Fie har fundet sin plads i livet, så acceptere det nu bare.

  Føler med dig med dit talblindhed, for jeg er selv ordblind<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea Klingberg

  Den dybeste Respekt til dig, så moden og så vidunderligt du at kan svare folk på den overskuds måde du gør, den største respekt for at du har overskud til det, mit idol er du ikke, men hold op hvor ser jeg dog op til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde Fie!
  Hvor er jeg dog forfærdelig glad for du tager emner som dette op! Hey vi ved selv hvordan Danmark hænger sammen når det kommer til sådan noget som janteloven, størstedelen af danskerne bryder sig bare ikke om folk der er successfulde, men dette gælder ofte især unge på ens egen alder. Keep up the good work! Du er en sød pige og de billeder du har fået taget… Ja jeg må ærligt indrømme at jeg sagtens kunne hoppe på dig hvis det var tilfældet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  nr. 12 da, hahah genialt svar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Det er bare så lavt af dem, og nu skriver jeg lige her selvom du nok ved alt dette i forvejen, men du er præcis som du er, og det er netop derfor folk er jaloux. Du formår at opnå så mange ting med dit liv, men samtidig har du dig selv med. Du ved nok godt (just a guess) at jeg har fulgt dig siden starten osv, og jeg har aldrig nogensinde oplevet dig som en mobber, egoistisk eller som om du udnytter Daniel på nogen som helst måde, jeg tror bare det er fordi at dem som har det på den måde, kun vælger at se tingene som de ønsker de skal være, sådan så de har en grund til, at få resten af Danmark til at hade dig. Og shit hvor jeg inderst inde håber personen som skrev det med anoreksi har trukket det tilbage, det er godt nok noget værre lort at skrive, det er virkelig noget jeg ikke engang ville ønske skulle ske for min værste fjende!!

  Bare husk på, at du er som du er, og det har måske givet dig nogle haters men samtidig har det også givet dig dine “fighters” (#fiesunflowers) fra hele verden, og du har været med til at inspirere og endda redde liv! Det er noget dine haters aldrig vil forstå, fordi de kun vælger at se den side af dig, som de vil se. Den side andre skaber rygter om, og som de kalder “den dårlige side.” Men den side findes slet ikke, den er opdigtet af jaloux idioter.

  Respekt til dig og kram herfra. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Hej søde Fie
  Jeg har den dybeste respekt for dig og alt hvad du gør. Jeg har nu læst med på din blog i flere år, og det er helt klart her jeg finder den største inspiration til alt hvad jeg gør. Jeg har selv drømme som folk ofte tror jeg siger forsjov – bl.a. kunne jeg rigtig godt tænke mig at flytte til Miami eller LA da jeg føler at chancen for at blive noget inden for mode derover er langt større end her i DK. Jeg bruger den løn jeg tjener anderledes end de andre på min alder – så i stedet for altid at købe tøj i H&M har jeg en svaghed for LV og sparer op til det. Det er dog bestemt ikke alle der har det godt med det, og jeg hører tit på hvordan de glæder sig til at se mig i luksusfælden.. Tusind tak for din inspiration og tro på folk! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie

  Hej Fie!
  Jeg vil indrømme noget for dig. Jeg har været rigtig jaloux på dig fordi du har opnået alt det jeg gerne ville. Jeg har altid gerne ville lave en sang i USA, altid gerne møde de kendte over i USA, altid gerne have den opmærksomhed du får, og derfor har jeg set negativt på dig. Men jeg har respekt for mennesker, alle slags mennesker og kunne aldrig finde på at skrive grimme kommentare til nogen overhovedet, og heller ikke dig. Har aldrig gjort det. Har holdt det for mig selv. Men sandheden er at Fie, jeg syntes du er fucking sej. Du opnår alt det du gerne vil, mens os jaloux mennesker sidder bag vores skærme og ærger os over vi ikke er der i livet hvor du er. Fortsæt med det du gør, og lad ikke andres dømmende blikke stoppe dig. Du er for sej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fielaursen

   Tusinde tak søde, wow! Du skal nok nå dine drømme, bare bliv ved med at hold fast i dem og kæmp for dem <3 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juliec

  Søde Fie!
  Hold da fast nogle grumme kommentarer du har fået dig. Som din veninde har sagt, de er bare jaloux og det har de ikke nosser nok til at indrømme.
  Du er smuk som du er og hvor er det flot du har klaret kampen mod din spiseforstyrrelse! Jeg synes det er så fedt du udlever alle dine drømme, som du tydeligtvis har KNOKLET for at kunne gøre. Hvem siger man skal sidde på skolebænken for at opnå den succes man ønsker? Det er noget pjat!
  Fortsæt som du gør nu og selvom det er svært, så luk ørene for hvad de andre lukker ud! De fortjener ikke engang din opmærksomhed, for så tror de bare de har dig og at deres latterlige kommentarer rammer dig. De kender dig ikke personligt, ligesom jeg heller ikke gør. MEN alle mennesker skal have en chance, en chance for at vise hvem man egentlig er.
  Kæmpe klap på skulderen til dig, fra mig! Bliv ved med det nu gør, knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Kjær Petersen

  Jeg sys sgu du ret sej Fie ! Elsker den måde du håndtere hate… Du lidt af et forbillede, og jeg beundre dig for at være så stærk, trods alt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Sådan Fie Sådan skal det gøres! jeg har selv været offer for jante loven i mange årm og er det stadig nogen gange pga jeg elsker make up hår og går op i mit udsende og går op i andre ting og kan li at være anderledes er selv blevet mobbet næsten hele min skoletid igennem så jeg har da heller ikke de smukkeste karaktere og det skal man ikke give sig selv skylden for fordi jeg ved at vis jeg ikke var blevet mobbet og at de havde givet plads til mig som den jeg var så havde verden set anderledes ud så ved hvordan at det er. Jeg hader dig ikke jeg forstår dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Du så sej! Hvor er det umodent af folk at skabe sig på den måde, i stedet for bare at holde deres ligegyldige mening for sig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Maria

  Det var dog helt vanvittigt hvilke påstande folk får om dig. Er det ikke i forvejen nok, det du allerede har været igennem? Hvad giver folk ret til at behandle andre mennesker sådan, bare fordi de er offentlige?
  Jeg forstår ikke hvad der giver hatersne ret til at hade dig, jeg har fuldt dig længe, og skammer mig da ikke over, at jeg kan lide den du er?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Hejsa Fie

  Jeg har ingen anelse om hvem du er må jeg ærligt indrømme men en ven delte det her indslag på Facebook og når jeg læser det ser jeg så forbandet meget mig selv i det.
  Janteloven er noget lort – jeg læser i udlandet som følge af den og hvad den gør ved folk og ærligt talt så er det nok den bedste bebeslutning jeg har taget i hele mit liv! 🙂 jeg vil egentligt bare sige at ligemeget hvad alle mulige siger så skal du bare gøre hvad du vil (hvilket jeg er ret sikker på du gør :p ) og altid holde hoved højt fordi de har jo intet på dig og er bare en bunke tabere som gemmer sig bag den dersens jantelov som de helt sikkert render rundt og siger “fuck it” om hver dag ~

  Du er sgu en stærk tøs hvis at du kan stille dig sådan op og sige alle de her ting lige ud! Vi er totalt på samme hold du og jeg 🙂 keep going strong girl ~

  Mange hilsener fra en ligesindet i Seoul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper Kristensen

  jeg prøvede at skrive søde beskeder dengang du var i Italien kan ikke huske om det var der for 2 år siden din onkel døde men kan tydelig huske det, og jeg havde ondt af dig, men der blev aldrig svaret på beskederne, så jeg begyndte at tro at det var en fake side der var lavet af dig for tror der er 2-3 Fie Laursen jeg stadig er venner med for at finde dig, men opgav det for lidt over 1 år siden både med at følge dig og alt det efter jeg har fået fuldtidsarbejde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fielaursen

   Det har nok været en fake profil, har ihvertfald ikke fået dine beskeder – Min onkel er ikke død, men han har været rigtig syg på et tidspunkt. Tillykke med jobbet! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, nogle heftige kommentarer du dagligt får med dig på vejen. Håber du har en skøn omkreds til at passe på dig, for jeg tvivler stærkt på, at jeg ville kunne holde noget lignende ud!

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathias

  Hej Fie, jeg aner ikke hvem du er, men jeg synes sgu det er vildt sejt at du fortsætter på trods af alle de åndssvage kommentarer. Jeg synes simpelthen ikke det er i orden at folk behandler andre som de behandler dig, og synes det her er et vildt fedt opslag, hvor de folk som udtaler sig dumt, forhåbentlig kan få noget stof til eftertanke 😉 Jeg håber du vil fortsætte med at blogge – går ud fra det er det du laver – og at du har et fortsat godt liv.
  Mvh. Mathias

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Du er fantastisk, virkelig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eike

  Hej Fie
  Jeg har aldrig taget stilling til om jeg kan lide dig eller ej, for det virker som om på alle at man enten SKAL elske dig eller SKAL hade dig. Jeg har hørt om dig mange gange før, men aldrig rigtig vidst hvad du går og laver. Faktsisk er jeg lige gået igang med at læse din blog. Du virker som en virkelig klog pige, og jeg ville virkelig ønske at jeg havde de samme muligheder som dig, du lever jo i din egen drøm! Det er så fantastisk, og virkelig sejt så mange ting du har opnået!! Det her er nok det bedste indlæg du har skrevet, efter min mening, og jeg håber inderligt at de piger der har skrevet de grimme ting om dig, læser dit svar til dem! Du er så sej!
  Du fortjener det bedste fie, og igen, du virker virkelig som en sød og klog pige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hej Fie.
  Da jeg læste dit indslag og viste det til min veninde, mente hun, jeg måtte bo under en sten. Din ‘historie’ er gået mig forbi. Men når jeg læser dit indslag, bliver jeg virkelig ked af det. Jeg bliver ikke ked af det, fordi jeg tydeligvis kan læse, du har været gennem mange ting i livet og jeg derfor føler medlidenhed med dig. Tvært imod. Du virker som en stærk pige, hvilket jeg synes, er noget så fantastisk at se.
  Det der gør mig ked af det, er at vi lever i en verden, hvor de kommentarer du svarer på, er okay at skrive.
  Jeg synes, det er flot, du kan tage det sådan som du gør. Men du skal virkelig ikke lytte til andre.
  ‘Det gør jeg heller ikke’ ville de fleste svare. Men det gør alle.
  Jeg synes bare, du skulle vide, du har min respekt. Jeg er nok lige præcis i den målgruppe, der burde ‘hade dig’ eller som du selv siger, være pisse misundelig. Men det er jeg ikke. Det er nok der forskellen ligger. De er nogle usikre piger og deres problemer ligger hos dem selv og ikke hos dig.
  Jeg håber, du kan løfte hovedet, selvom du får sådan nogle usmagelige kommentarer. Selvom jeg stødte på din blog tilfældigt, så har du et menneske mere i Danmark, som tænker at det du gør og præsterer er fedt. Du ved, hvad du kan og ikke kan. Du tanger tingene i dit tempo. Flot.
  Kæmpe respekt herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  jeg syntes sku du er for sej fie! Bliv ved ved det du gør, og lad ikke de folk som er sunket så lavt ødelægge den du er….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du er vildt awesome, Fie! 😀 Bliv ved med at kæmpe for dine drømme og det, du brænder for. Du er vist en af de mest selvstændige unge mennesker i DK. Kh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej søde Fie!

  Jeg har lige læst indlægget, og jeg synes virkelig du håndtere det fantastisk godt! Jeg synes altid det er interessant at læse din blog og blive inspireret til at blive bedre. 😉
  Elsker også at alle dine indlæg altid er med et positivt syn på det du nu skriver om, og det er virkelig rart at du ser så positivt på livet! <3
  Jeg har selv haft en lille spiseforstyrrelse og jeg vil bare sig til dig at du er så sej at du har kæmpet dig igennem det! SÅ FORTSÆT, Det gør jeg <3
  Du er så utrolig smuk! 🙂
  Jeg synes også du er så utrolig sej at du rejser rundt og oplever alle de eventyr du gerne vil, og lad vær med at høre på alle dem der har ondt i røven over du kan! Jeg er sikker på der er ingen af os der læser din blog, der kan forstå hvor hårdt du har arbejdet for at være der hvor du er i dag! 😀 <3
  Jeg ville virkelig gerne møde dig en dag!
  SÅ alt held og lykke i fremtiden og bliv med at være positivt, det kommer du længst med 😀

  Store knus
  Mie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steph

  Jeg har stor respekt for dig. Jeg synes dine comebacks er overdrevet cool! Du lever et liv mange af os unge ønsker og derfor får du disse hadefulde kommentar. Jeg åbnede en dag din blog i skolen og pigerne omkring mig, svinede næsten mig til bare fordi jeg egentlig synes du er en utrolig inspirerende og fantastisk person. Jeg har kun oplevet det en enkelt gang, det var helt vildt ubehageligt. Du må virkelig have det negativt med de kommentar, for det er vist ikke noget man vænner sig til. Kæmpe respekt og kærlighed i din retning Fie! Du klare dig så fantastisk <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marwa

  Kæft du sej Fie. Lyt aldrig til folks dumme, irriterende og ligegyldige kommentarer. Lev dit liv som DU vil.. Much love❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Preben

  Du er sq et godt og dejligt menneske og sød enda <3 og dine svar er konge :p og lige til nogle af dine haters!!! Særiøst Fie er en virkelig sød person og virkelig flink og møde selvom hun er kendt er hun ligeså meget nede på jorden og snakker med normale mennesker som mig lad dog hver med at dømme hende før du har mødt hende det kunne være i blev overraskede jeg havde en god tur i byen med hende og en masse balloner 😀 Fie du er en dejlig en <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Fie, jeg synes du sej!
  Fatter ikke hvad der sker for haters?
  – Man kan sagtens vise sig frem på et cover uden at skulle lege dronning.
  Det at du støtter op om dine venner som havde fx. aids og det, er en stor betydning som også viser, at du har omsorg om dine venner, og beskytter dem. Folk skal tage og holde deres mund nu om dage?! Hvad sker der for de folk som bare skriver noget,..
  De kender ikke din historie, ting bliver vist, ting bliver sagt, er noget af det sandt? – Sjældent! Du er sikkert en Fabrastisk person, om man så ikke går i skole eller hvad,.. Du lider af talblinde, og det med en varm velkomst, den er nok svær at finde blandt de danske skole idag!..
  Du bliver hatet? – Kan ikke se hvorfor, du en skøn normal pige som ikke fortjener det her, det kun synd at du har de der små lidelser du har.
  Folk kan virkelig ikke være det bekendte.
  – Jeg elsker dig, og synes du en utrolig klog smuk pige.
  – Fan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej Fie!
  Nu når du har fået vreden ud i dette blogpost, så har jeg bare et lille forslag til, hvordan du kunne vende den om og lave et indlæg om nogle positive kommentarer, du har fået – både danske og engelske – så du også kan give feedback til dem. Det ville helt klart også opmuntre dig og andre, når man fokuserer på de søde læsere 😀

  – Og så kan haterne lære, hvordan man burde opføre sig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Elsker dit dis i 6’eren, hahah sådan 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Nielsen

  Alt Respekt til dig Fie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Schunck

  Hej Fie! ❤️
  Du er simpelthen den sejeste! Jeg har så meget respekt for dig og for det du gør. Keep smiling!
  Jeg står selv i selv samme situation ang. Mobning, så kender det..
  Er der nogen steder man kan få fat på dig privat?
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Vil sige, det er på tide, at der kom et svar på disse spørgsmål. Folk er idioter, og det vil de altid være.

  Ps. Det ser altså langt mere classy ud at have en nedringet bluse på, når man har mindre bryster, frem for helt store. Ellers kan det netop gå hen og se vulgært ud – og det ville du sikkert også blive hakket ned på over. Man kan ikke vinde i det her samfund.. Men rock’ du bare alle de bluser, du har lyst til. Og det kommer fra en person, der først NU er begyndt at acceptere, at mine nok aldrig bliver større end en lille b-skål 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja trier

  Hhej fie
  Du er så sej
  Og vil gerne lære dig at kende ❤ elsker din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde Laursen

  Hold kæft hvor er du sej Fie, fatter ikke hvordan man kan hade dig.. Synes du er vildt cool 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fielaursen

   MANGE TAK <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Laursen

   Jeg har faktisk fulgt dig helt fra starten af, inden du kom så meget i medierne osv, og har aldrig tænkt noget specielt dårligt om dig.. Har også altid forsvaret dig når mine venner har droppet en dårlig kommentar om dig. Fatter ikke de kan sige sådan noget når de ikke kender dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Felicia Breil-Hansen

  Hej Fie, kender ikke så meget til dig, og din blog, er først lige gået igang med at læse omkring dig, men ville lige skrive til dig og sige at jeg føler med dig, synes det er groft at piger kan finde på at skrive de ting omkring dig. Nu kender jeg dig ikke og ved ikke hvad du har været igennem, men synes du virker som en realistisk person, der selv har kæmpet for det du har nået 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIBRESSE KONKURRENCE VINDER