MTV EMA REDCARPET – Fie Laursen

MTV EMA REDCARPET

Her er lidt billeder fra igår, jeg er ikke engang hjemme til at se resten af billeder (prays 2 god at de er flotte!).. Nå her står jeg med min kære storebror, Boris Laursen og jeg tænkte egentligt at jeg vil dedikere dette indlæg til ham, da jeg er den mest stolte lillesøster! Der er ikke så mange i DK som kender til ham, da han laver alt på Engelsk og det har han fået så stor success med at han i alt på de socialemedier har 2.7 mio følgere..!!! Det er helt vildt jo. Vi er søskende, travel buddies og bedstevenner og så kæmper vi sammen om at gøre vores drømme til virkelighed. Vi har boet i Los Angeles 2 gange, med kæmpe held – for der mødte vi de største stjerner der er og blev venner med en del af dem.. Og så fik vi et kæmpe spark ind i branchen, og lad mig sige det sådan her… Om nogle måneder vil i forstå hvorfor jeg er så stolt af ham som jeg er, for han har nemlig arbejdet rigtigt hårdt og rejst lidt hemmeligt rundt og snart er tiden kommet til at folk skal tabe munden som jeg gjorde da jeg først fik nyheden! Boris og jeg møder meget modstand grundet at vi ikke tager gymnasiet og går efter normalt job.. Vi er fødte entertainere og vi gør det her sammen, og det er virkeligt fantastisk at vi kan motivere hinanden til at arbejde hårdere og hårdere hver dag for at nå vores drømme. Jeg ved min blog når ud til over en million mennesker, så i, skønne læsere – Tjek ham ud! Han fortjener anerkendelse i Danmark også.. 🙂

Instagram: @borislaursen

 photo DSC05020_zps0b8577be.jpg

 photo DSC05023_zps6428988e.jpg

2 kommentarer

 • This is the perfect webpage for everyone who really wants to
  find out about this topic. You understand a whole lot its almost tough to argue with you (not that I
  really will need to…HaHa). You definitely put a brand new spin on a subject that’s been discussed for many
  years. Excellent stuff, just wonderful!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Så Jer derinde.. Spurgte om Boris ville optage en video til en stor fan i England, det var så sødt af ham – hun blev utrolig glad 🙂 Tusind tak. Glemte helt at sige til dig at jeg godt kan li’ at læse din blog 🙂
  Jeg håber virkelig ikke at det var irriterende, at vi kom over og forstyrrede Jer, da vi spurgte om den video til hende. I virkede begge to rigtig søde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF TODAY