NEXT STOP: LOS ANGELES! – Fie Laursen

NEXT STOP: LOS ANGELES!

Jeg er hjemme igen og fandt så hurtigt ud af brormand manglede herhjemme.. Han var rejst til Los Angeles imens jeg var væk, og det blev jeg lidt ked af det – havde jo savnet ham helt vildt! Så jetlagged som jeg er falder jeg i søvn og vågner så op til at finde ud af Boris har købt flybiletter til mig og at jeg skal rejse til LA om nogle dage..!! Årh hvor er jeg glad lige nu, det var den bedste overraskelse jeg kunne få 🙂 Rejser så derned og er 2 uger, og så rejser jeg alene derned igen i Januar! Sååååå glad lige nu.. Kan ikke fatte jeg skal til LA!

FIREBALL

2 kommentarer

  • Anne Mette

    But why?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Var det ikke meningen du skulle være væk i en hel måned uden internet? Bare lige et nysgerrigt spørgsmål 😉 Er dog glædeligt overrasket over at du allerede er tilbage 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *