DIY: CHRISTMAS TREATS! – Fie Laursen

DIY: CHRISTMAS TREATS!

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 12.36.21

Glædelig jul søde læsere! Så har jeg fået min første julevideo op! Wooohooo.. Faktisk ville jeg have lavet en slags julekalender med eftersom jeg var i Los Angeles havde jeg ikke tiden til det, så her kommer jeg med et par julevideoer op til jul. Denne her på Engelsk, men du kan stadig se den og se hvordan jeg gør <3 Det er super let og smager SÅ godt!

Denne hjemmeside viser dig alt, hvad du skal bruge til julen! Det er virkelig rart, bare at kunne finde det hele ét sted.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *