NY VIDEO: FIE LAURSEN SNAKKER UD! – Fie Laursen

NY VIDEO: FIE LAURSEN SNAKKER UD!

 

8 kommentarer

 • line

  Wow Fie. Du har virkelig imponeret mig denne gang. Jeg må virkelig give dig min respekt for denne video. Det er så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg synes virkelig at du er blevet til et velformuleret voksent menneske efterhånden, hvor er det egentlig fedt at se!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Du er pisse sjov! Og provokerende, forstår virkelig godt hvorfor folk får ondt i røven, det gør jeg også selv. Men det du laver er fabulous! Keep going <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg må ærligt indrømme, at jeg har fulgt dig længe (både på instagram og bloggen), og været en lille smule forvirret over, hvilken holdning jeg egentlig havde til dig. Jeg er selv blevet mobbet i mange mange år, så på det punkt interesserede du mig. Det, der gjorde det så svært at finde min holdning til dig, var, at du på mange gamle indlæg var så grov og så smart i kæften… Jeg kunne slet ikke forstå, at du kunne gå fra den søde pige i aftenshowet, som var så knækket og ønskede fred fra sine mobbere, til at bitche over de mindste ting. Jeg er så glad for, at du har lavet den her video og fortalt åbent om dine fejl. Det største, man kan gøre, er at indrømme. Jeg har også begået mange fejl, og det hele blev så meget bedre, da jeg accepterede dem, og åbnede mig op omkring det. Flot Fie! Du kan klappe dig selv på skulderen, fordi det er så godt gået. Både, det du har gang i nu, men også din accept af fortiden og fokusset på mobningen. Håber, du nyder din juleferie, og altid husker på, at haters de altid vil være at finde: men hvis man ikke lader dem komme ind, så hater de forgæves. Mange kram: en læser, som er så glad for en åben og ærlig Fie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Du er sku så kær Fie 🙂
  Bliv ved at med lev din drøm ud! Det er så fedt at læse om de ting du gør!!

  Hilsen en sygeplejerstuderende som også hellere vil til LA, end at sidde i et klasselokale 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Sindsygt stærkt gået, jeg har meget stor respekt for dig. Held og lykke fremover <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hej Fie.
  Jeg synes simpelthen at det er for sejt, at du sådan ikke lader dig gå på af hvad andre siger om dig. Du formår altid at holde hovedet højt, selvom der altid er en eller anden der hakker ned på dig og din væremåde. Jeg har haft selvtillidsproblemer og angst i en længere periode, men du har givet mig lysten til at kæmpe, og takket være dig, er jeg nu på toppen igen.

  Af hjertet tak.
  Frederikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Synes det er virkelig stærkt og modigt med sådan en ærlig selvindsigt. Vi har alle været der så der er intet unormalt i at se tilbage på sine tidligere år og krumme tæer 😉
  Held og lykke fremover

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF TODAY