Fashionweek / Day 1 – Fie Laursen
NEW RINGS

Fashionweek / Day 1

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Så er fashionweek sat igang og Kopenhagen fur gav det fedeste show!  Vi var en masse bloggere backstage og se alt tøjet, chille lidt rundt og føle os lidt vigtigere end vi egentligt er (høhø, så sandt alligevel). Efter showet tog vi ud og spiste middag og derefter videre til et andet event, men lets be real.. Intet slår Kopenhagen fur. Det show var intet mindre end fantastisk!

Billederne her er fra min Instagram da mit kamera driller lige nu..
Husk at følg med på min IG @fielaursenoffical

inst1

10932488_749358035150026_1473837678_n

1

10895310_1572029279710572_1887575762_n

Hvor er de flotte!! Altså de har polaroid kameraer! Jeg har lige læst deres hjælpeartikel, og er allerede klar til at slå mig løs som fotograf 😉

 

1 kommentar

 • Clara

  Åh nej, søde Fie 🙁
  Kopenhagen Fur er seriøst det værste shit der findes, mener det.. Kan godt være de har taget sig godt af dig, fået dig til at føle dig speciel og givet et godt modeshow.. Men ærlig talt, er det det største svineri indenfor business, den måde de producerer deres “mode” på.
  Undskyld, men bliver simpelthen nødt til at sige det, vidste det heller ikke selv engang. Sket er sket, men please ikke tro at de er gode mennesker, eller fortjener anerkendelse eller penge for det barbariske, inhumane og hjerteløse arbejde de foretager sig, når de smider harmløse små dyr ind i små bitte bure, hiver dem ud, giver dem stød og flår deres pels af dem – nogle gange (oftest) mens de er i live, og stadig skriger og vrider sig.. ): Og så bliver de entet slået, kvalt eller får elektrisk stød indtil de er døde. For en fucking frakke.
  Det er virkelig det værste sted i Danmark, Kopenhagen Fur..
  Bare lige en PSA. Intet had. xx

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW RINGS