I WANT CUTE DRESSES – Fie Laursen
OUTFIT OF TODAY

I WANT CUTE DRESSES

Det er Tirsdag, klokken er  lidt over 11 om morgenen her i Los Angeles og min daglige morgenrutine er at tjekke tøj online, så her sidder jeg og  forelsker mig i kjoler fra Sheinside.. Drømmer at det hele er i mit walk in closet, når jeg kommer hjem (hint hint, mor og far!). Haha, ej men lækkert er det og jeg er helt vild med dette. Lige nu har jeg en rabatkode til jer på 25% til Sheinside, hvis i nu er i ligeså meget shopping-mood som mig. Den er DK-blog25. Rabatkoden gælder indtil d. 31. maj og er til ALLE produkter 🙂

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE 

sheinside2

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE 

NYYY2

– Sponsoreret indlæg.

2 kommentarer

 • wowvirkelig

  86.58.128.122 Hedenes ip
  og hun bruger hun bruger Jay.net

  hun bor i glostrup

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jensen

  Hey Fie, håber at alt går godt i LA

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF TODAY