NEW RINGS – Fie Laursen

NEW RINGS

Den anden dag gjorde jeg mig lidt smykkeshopping online for første gang! I ved hvor meget tøj jeg køber online, men denne gang blev det tur til en omgang smykker. Jeg fandt hjemmesiden www.mrsgrey.dk og forelskede mig virkeligt helt i deres smykker. Så fik lige bestilt et par ringe hjem, og jeg er sååå glad for dem! Normalt er jeg ikke meget en smykkeperson eller hvad man nu kalder det, men er helt vild med deres smykker og deres cool look. Tror virkeligt at jeg kommer til at have dem på 24/7, haha!  Husk også at i kan få 25% rabat ved at bruge rabatkoden mrsfie 🙂

1. HER / 2. HER

DSC08191

1. HER / 2. HER

DSC08203

– Sponsoreret indlæg

1 kommentar

  • Anne

    Din højrøvrede nar, det ville ellers klæde at svare de menesker som gider se på din blog og oven i købet ulejliger sig med at skrive til dig?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF TODAY