OUTFIT OF TODAY – Fie Laursen
OUTFIT OF TODAY
   

9 kommentarer

 • Rene

  Din højrøvrede nar, det ville ellers klæde at svare de menesker som gider se på din blog og oven i købet ulejliger sig med at skrive til dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Wow, flot outfit. Du har en mega flot hestehale, som klæder dig superb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Fie!
  For det første er jeg crazy med din blog! For det andet, lækkert outfit!
  Men jeg har et spørgsmål til dig, nu du er så tit i LA: Jeg flytter til LA snart, hvilket jeg er helt vildt spændt på! Men som 17 årig, er jeg vildt nervøs også. Men har du nogle gode steder jeg bare SKAL på? Gode caféer, lækkre tøjbutikker, eller andet? Er så bange for at være helt lost når jeg er der, og gå glip af det bedste.
  Tak på forhånd, kys<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lara

  Hej Fie. Fedt outfit. Kan du fortælle mig om der kommer told på når man handler på choies ? 🙂 og det skal sende til DK.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Fie!
  Super fedt outfit, elsker din blog<3
  Jeg har lige et spørgsmål, nu du er så tit i LA: jeg flytter til LA til september, og jeg er super spændt! Da jeg kun er 17 år, er jeg selvfølgelig meget nervøs også. Men, har du nogle steder jeg bare MÅ se? Måske caféer jeg skal på, skønne tøjbutiker osv. ? Bare så jeg ikke er helt lost og går forbi det bedste.
  Endnu engang, elsker outfit&blog! Kys<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt nok!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cristiana

  Hvor har du købt toppen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fie 🙂
  Farver du dit hår? Og hvordan får du så fine krøller i det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zoe

  Aaaaalt for lækkert sæt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF TODAY