Skål for et nyt år… – Fie Laursen
TIP: CHRISTMAS DRESSES!

Skål for et nyt år…

swag

Lange sætninger, mange ord og en kæmpe historie bag det hele. 2014 er gået og vi er nu i 2015. Dagene går så hurtigt på et år og jeg kan slet ikke følge med, men alligevel glæder jeg mig til dette år. 2014 har både haft sine oppe og nedture. Jeg har været helt nede og scratche bunden og helt oppe og ramme toppen. 2014 har været fyldt med rejser og jeg har haft måneder hvor jeg slet ikke har været hjemme i Danmark, fordi turen har gået fra land til land, og det er jeg så taknemlig for at jeg har muligheden for. Som sagt har jeg også været helt nede og scratche bunden, da min spiseforstyrrelse slog mig ud og jeg mistede mig selv. I den periode mistede jeg troen på mig selv, på livet og jeg gav op på mig selv. Jeg kunne kun fokusere på min spiseforstyrrelse og på mit selvhad. Jeg havde fuldstændig givet op på alle mine drømme og jeg kunne blive træt af bare at ligge i sengen en hel dag. Min sjæl var fuldstændig udkørt og folks onde kommentarer kørte igennem mine tanker hvergang jeg lukkede øjnene. Jeg havde givet op… Jeg var færdig med at kæmpe. Men med min families støtte rejste jeg mig, tog imod hjælp og kæmpede videre.. Jeg faldt et par gange på vejen op, men vigtigst af alt var at jeg rejste mig og jeg klarede den. De sidste par måneder har jeg rejst verdenen rundt og for folk der sidder og kigger med, kan mit liv virke skørt og dumt til tider. Men jeg går efter at finde lykke og opnå mine drømme, og så lever jeg måske et par år i hvad folk vil kalde et skørt liv, men jeg elsker virkeligt dette skøre liv. 2014 har sidst på året budt på lidt kærlighed også, jeg har i hemmelighed rejst til en fyr og brugt en masse tid med ham. Aftener hvor vi har drukket vin, hørt hans nye sange, grint, danset, kysset og nydt hinandens omfavn. Dage hvor vi har tumlet rundt på gaderne og stukket af fra hans fans, gemt os og faldet sammen af grin i hinandens arme. Jeg har været så heldig at få kærlighed af mærke og fået troen tilbage, på kærlighed. I 2014 har jeg også arbejdet på en masse hemmeligt og jeg kan løfte sløret for at jeg i, 2015 skal lave TV… 2015 bliver skørt, jeg skal lave TV, rejse verdenen rundt og så skal jeg igang med at studere igen. Jeg valget at tage 3 år af skole grundet de muligheder jeg fik med mine socialemedier – Jeg har nemlig fået de muligheder at tjene kassen på at rejse verdenen rundt, dele mit liv og arbejde med TØJ(min passion!!). Derfor satte jeg skole-livet på en pause og besluttede mig for at se hvad denne verden havde at byde på, og jeg er slet ikke færdig at opleve den endnu.. Og nu tænker i, hvad skal du læse? Jeg tager min 9-klasse online, derefter 10 klasse og så det der svare til en HF online, og derefter ser jeg hvad jeg føler for, men lige nu har jeg snakket med en uddanelse til at blive stewardesse, så det bliver når jeg er 21, hvis jeg stadig føler for det til den tid… Der er mange der har spurgt ind til hvordan jeg har det med at jeg ikke fik taget min 9 klasses eksamen i folkeskolen, og det har jeg det godt med – For da jeg droppede ud af skolen var jeg selvmordstruende, deprimeret og havde ingen fokus på eksamener, så jeg er glad for jeg ikke tog min eksamen for så havde jeg bare gået ud med de dårligste karraktere. Jeg tror alt sker af en årsag og der var en grund til at jeg skulle tages ud af skolen og få ro i mig selv.. Det gjorde at jeg fandt ud af hvad jeg ville med mit liv og jeg begyndte langsomt at kæmpe for et bedre liv, en bedre fremtid. Kære læsere, tusinde tak for et fantastisk år, for jeres støtte og kærlighed. Jeg glæder mig til endnu et år med jer.  Jeg elsker jer så højt! Kys og kram jeres Fie.

22 kommentarer

 • Marcus

  Jeg elsker dig Fie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Troels

  Knap så awesome at du stjæler andre pigers formuleringer uden at kredittere rette ejer. Dårlig stil – kort og godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • josefine

  du har jo hugget teksten, tænk der en nogen der gider følge en gemen tyv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie CopyCat

  Hvad så din lille copycat? Du synes simpelthen at du har SÅ LIDT fantasi at du skal kopiere andres status fra facebook for at gøre den “din egen”?

  DU ER PINLIG!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Du er så klam Fie. At stjæle andres opslag og tjene penge på det er så lavt gjort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Fie. Super fint indlæg, det er virkelig fint, og synes det er super flot skrevet.

  Jeg har dog set på Facebook, at du skulle have taget noget (to sætninger) fra din ‘venindes’ facebook-opdatering og brugt det til dit indlæg uden at have fået lov. Selv synes jeg du har ret til det, der er ingen, der ejer ord på Facebook, men er det noget du kunne tænke dig at skrive et indlæg om? Spørger egentlig kun, fordi det debatten er blevet ret heftig på Facebook, og bloggersdelight er blevet kontaktet i denne sammenhæng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bells

  Hej Fie!

  Rigtig godt nytår til dig og din familie! Jeg håber, I kom godt ind i det. Jeg ønsker dig al held og lykke i fremtiden og glæder mig til at høre mere om dine oplevelser i 2015.

  Det med at folk siger du er blank og til grin, pga. de mener, du har stjålet noget fra hende der “Cecilie-et-eller-andet”, er en flok dumpapper ahah. Hvordan kan de vide, at hun ikke har taget det fra måske en anden, for hvem skriver lige sådan noget: “Lange sætninger, mange ord, bla bla bla…”
  Hvad hvis du nu også har det fra et andet sted end lige præcis hende? Og helt ærligt, det kan da også være ligemeget, for du har jo ikke stjålet det hele fra hende! F*ck haters – de er bare misundelige..
  Du er så sej, Fie.

  Mange nytårshilsner fra mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rly

  Synes du skal til at give credit til den pige du stjal dine gyldne ord fra. Skriv dog dit eget tsk. Ingen respekt herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasse

  Det er da vidst ikke så pænt at stjæle andres tekster. føj!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bella H

  Hej Fie!

  Rigtig godt nytår til dig og din familie! Jeg håber I kom godt ind i det. Jeg ønsker dig al held og lykke i fremtiden og glæder mig til at høre mere om dine oplevelser i 2015.

  Det med at folk siger du er blank og til grin, pga. de mener, du har stjålet noget fra hende der “Cecilie-et-eller-andet” er en flok dumpapper ahah. Hvordan kan de vide, at hun ikke har taget det fra måske en anden, for hvem skriver lige sådan noget: “Lange sætninger, mange ord, bla bla bla…”
  Hvad hvis du nu også har det fra et andet sted end lige præcis hende? Og helt ærligt, det kan da også være ligemeget, for du har jo ikke stjålet det hele fra hende! F*ck haters – de er bare misundelige..
  Du er så sej, Fie.

  Mange nytårshilsner fra Bella 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvorfor kopiere du noget af teksten fra en andens opslag på facebook?
  FØJ!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone From

  Kære Fie, lad venligst vær med at kopier din tekst fra Cecilie Funch – find på dit eget shit. #duerenkopi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva-Anne

  Du er simpelthen så latterlig og falsk din lille medieluder! Hvis det virkelig havde være så hårdt for dig at være et mobbeoffer, så var du ikke stået frem med det, og du havde ikke udnyttet dine 15 minutes of fame til at blive sådan en arrogant og latterlig kælling! Hvis du virkelig havde det svært ved dig selv efter mobning, ville du på ingen måde bombe internettet med dine klamme billeder af dig selv!! Håber du fucker af helveds til i år 2015, og at vi slipper for dit latterlige pis!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Skriv dog dit eget. Du er da utrolig. Alt handler vist om penge og fame efterhånden – føj hvor usmageligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fra en facebookbruger i går 17.45:
  Cecilie Funch
  Yesterday at 17:45 · Hvidovre Municipality ·
  Lange sætninger, mange ord og en kæmpe historie bag det hele. Der er meget få timer tilbage i år 2014, og det var været et – ja lad os bare kalde det hvad det er – ubeskriveligt år, både negativt og positivt. Jeg har været helt nede og scratche bunden og helt oppe og ramme toppen. Jeg har lært så meget om mig selv og mine personlige grænser. Jeg har lært i år, at man vokser fra mennesker, og det er helt okay. Nogle ting er bare ikke meningen. Jeg har ryddet op i min omgangskreds, det har været rigtig hårdt og såret mig enormt, men jeg er oppe på hesten igen. Det hele er okay Vil egentlig bare sige tak, til alle jer følgere, til min familie, til mine venner og veninder, og generelt til alle der er en del af mig og min hverdag – jeg er jer evigt taknemmelig for alt i gør Kæmpe knus og godt nytår til alle! Pas nu på jer selv derude

  Minder det dig om noget 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Du er SÅ meget til grin Fie. Vi er så mange der flove over, at du er fra Danmark.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvorfor er det du tager andres tekst

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg må desværre skuffe dig, men du kan ikke blive stewardesse med alle dine tattoos på armene…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Flot skrevet – Cecilie Funch!
  Fie lad dog vær med at tage andres tekster og så bare omformulere dem en lille smule.. Simpelthen for lavt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie Laursen

  Jeg hedder Fie og er en tyv, med andre ord, jeg har stjålet denne tekst fra en andens facebook:

  Søg på Cecilie Funch og se hvad jeg mener.. 🙂
  God nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Levi

  Gooooodt nyyyyt år Fiee!! <3

  Håber virkeligt det bedste for dig her i det nye år!

  Det har været helt vildt spændende at se dig gro over de her nu mange år og jeg kan fuldt forstå at de valg du har taget igennem tiden, du er virkeligt kommet langt og klaret dig igennem en hel masse vilde og trælse ting. Men selv alle de dårlige ting har gjort dig til den du er idag og det er en person der virkeligt fortjener så meget respekt, for der er ikke ret mange der ville have klaret det som du har været igennem <3.
  Du har ihverfald alt min respekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må dit år 2015 blive helt fantastisk!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: CHRISTMAS DRESSES!