GIVEAWAY VINDERE: – Fie Laursen
Oh Paris,

GIVEAWAY VINDERE:

Sponsoreret – Indeholder reklame links

VINDERRR

 Beige bh her – Hvid bh her – Sort bh her

Husker i jeg afholdte en giveaway med bh’er fra selvsiddende bh’er. (læs indlægget HER), jeg ligget syg med influenza, så derfor kommer det først op nu, det undskylder jeg selvfølgelig for, men det er svært at keep up with blogging, når man ligger syg <3

Vinderne er Cecilie og Rikke – Jeg har sendt jer begge en mail, så i må meget gerne tjekke og sende mig jeres adresser, så de kan blive sendt afsted. Håber i bliver ligeså glad for dem, som jeg er for mine! De er ihvertfald en sikker vinder  til stropløse kjoler og toppe.

*RABATKODE*
Jeg har fået en lækker rabatkode til jer, piger :)
I får 25% på selvsiddende bh’er med denne kode: FL25.

– Sponsoreret indlæg.

 

4 kommentarer

 • Rikke

  Hvad skete der med vinderen af Sony kameraet? <3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hejsa Fie.

  Endnu en gang tusind tak, jeg håber du har fået mit svar på din mail.

  Knus Rikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Hej Fie! Jeg læste din blog for et stykke tid siden nu, og nu synes jeg lige, jeg ville kigge igen. Hold da op, der er sket meget! For lige at catche up, ville jeg lige spørge, hvad der var klimaks i din karriere indtil videre? Du var populær dengang – læste med, da du trods alt gjorde dig mest i Danmark og Sverige – men nu…! Hvornår synes du, det alvor begyndte at gå stærkt? Og hvordan finansierer du dine rejser og tøj mm.? Er meget imponeret! Keep up the good work. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvordan redigere du dine billeder? 🙂 Altså hvilket program.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oh Paris,