Paradise Hotel + TV drømme – Fie Laursen
PARADISE HOTEL 2015: VIDEOER MED FIE LAURSEN INDEN PREMIEREN

Paradise Hotel + TV drømme

Fie_ 1

Okay, nu er det officielt at jeg er deltager i årets Paradise Hotel på TV3, derfor også tid til at jeg laver et indlæg med lidt PH-snak. I læsere, har blandede følelser om min deltagelse i programmet – Nogle mener jeg er mere værd end det program og andre sidder klar til at tænde for TV’et og se med. Jeg er personligt glad for min deltagelse og mener jeg har fået den sjoveste oplevelse samt en håndfuld tætte, dejlige venner. Jeg er allerede blevet “Paradise Fie” i medierne, og det ville da være federe bare at være Fie Laursen som før, men sådan er det og det vidste jeg også godt da jeg satte benene ind i flyet til Mexico. Jeg har i 3 år arbejdet så hårdt på min blog og imens mine venner var i Prag og Sunny Beach og nyde ungdommen med alkohol i blodet, sad jeg og arbejdede på at komme til hvor jeg er nu. Det har jeg ikke fortrudt, da det er den bedste beslutning jeg har taget. Jeg har de sidste 3 år været en af DK’s mest læste blogs og i 2013 var jeg den 7 mest googlede kvinde i Danmark. Jeg har opbygget en fanbase over hele verdenen og er godt på vej, til hvor jeg ønsker at nå hen med mine socialemedier. Jeg har været afhængig af mine sociale medier de sidste par år og aldrig rigtig taget fri, udover da jeg kæmpede en hård kamp med min spiseforstyrrelse – Så derfor følte jeg for at det skulle være NU.

Jeg har altid haft TV-drømme, men ventet på det rette øjeblik til at springe ind i det. Og så er det også vigtigt for mig jeg ikke bare sagde ja til alt TV der kunne give mig lidt omtale, men rent faktisk noget jeg ønskede at deltage i – Såsom Paradise Hotel. Engang tænkte jeg at Paradise Hotel var for dumme unge uden nogen fremtid, men min mening ændrede sig kort efter, jeg satte mig ind i programmet og så det mere an. Det er klart at man hvis går ind i programmet med en stilling på at kneppe alt med en puls og to ben, så kan det være svært at få et job efter, samt at blive taget seriøst – Det er jeg dybt enig i. Det er også klart at hvis man siger nogle dumme ting eller er for nedladende overfor andre mennesker, så kommer der en masse had med i rygsækken fra kære Danmark. Det vidste jeg godt, inden jeg tjekkede ind og derfor tjekkede jeg også ind med et klart mind-set på hvad jeg skulle derinde og hvad jeg ikke skulle. Der er den “saying” at Paradise Hotel ødelægger ens fremtid og gør ens job muligheder mindre, men det tror jeg at man selv kan sørge for ikke sker. Jeg er i snak med store pladselvskaber der ikke har et problem med min deltagelse i PH og i kontakt med de største firmaer som stadig vil samarbejde med min blog. Sidste måned fik jeg tilbudt job i Amsterdam for den Danske afdeling på et rejsebureau og de havde heller ikke et problem med min deltagelse i programmet, da jeg nævnte det. Jeg tror ikke på at man mindsker sine job muligheder med mindre man selv rammer bunden. Jeg tror på det handler om hvor ens intelligens og værdighed ligger.

Fie_ 3

Hvorfor meldte jeg mig til programmet? – Som sagt har jeg været lidt af en computer-mus de sidste par år grundet min blog og jeg havde brug for der skulle ske noget andet. Som sagt har jeg har altid haft en drøm om at lave TV, så det kunne også for mig, være en sjov oplevelse at prøve. Fandt det yderst morsomt og en oplevelse at prøve at have kameraerne rullende 24/7, dog var det også hårdt – Men en fed oplevelse. Håber på at lave mere TV i fremtiden og at få mit eget TV show er den største af mine drømme indenfor TV.

Jeg glæder mig rigtig meget til at dele mit ophold på Paradise med jer og så håber jeg at i tager godt imod mig. Der vil altid være folk der hater, og det er ligemeget hvad man gør, så er det aldrig godt nok – Men det er jeg efterhånden ved at lære, så de negative kommentarer ryger ind af det ene øre og ud af det andet. Jeg kan fortælle jer at der er planlagt en masse videoer samt indlæg om min deltagelse, og så har jeg optaget små videoblogs på min rejse til Mexico og lidt i Mexico inden min mobil blev taget fra mig. Dem glæder jeg mig til at dele med jer. Kys og kram jeres Fie

33 kommentarer

 • mette

  Nu siger du, at du har fået tilbudt så mange jobs osv.
  men har du egentlig tænkt på en uddannelse? For det er netop der, mange fra paradise, ikke når særlig langt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Jeg synes at det er rigtig fedt du deltager. Hvis det er noget du gerne ville så er det værd at støtte op om. Jeg synes at du skal go for it. Hel & lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • By cecil

  bycecil.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Jeg er selv modstander af PH, men det reflekterer sig mest i de personer der har deltaget. Jeg er helt enig i at hvis du på forhånd har en klart defineret medieprofil (herunder afholder dig fra sex/nedladende kommentarer/generel uvidenhed), vil du kunne styrke dit brand.

  Jeg håber du har nedfældet dine tanker omkring hvordan du ønsker at profilere dig så du kan bruge det som rettesnor fremover.

  Godt tænkt Fie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Har du så tænkt dig og bolle alle drengende inde på paradise hotel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Fie.
  Held og lykke i Paradise, glæder mig til at se dig derinde! 🙂
  Så vil jeg samtidig lige komplimentere dig – to rigtig gode billeder, du har en fantastisk krop! Wauw!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Nu siger du, at du inden din deltagelse, troede paradise var for “dumme unge uden en fremtid” men efter at have sat sig ind i det, har det syn ændret sig. Nu spørger jeg bare af nysgerrighed, hvad du mener er den dybere mening med paradise hotel er? Da jeg selv er i samme tro som du var førhen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marco l

  Flotte bryster

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  årgh det er to dejlige billeder af dig! du smiler og ser vildt selvsikker ud! det er fantastisk at se du har det så meget bedre.
  jeg glæder mig til at følge med på TV ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dinmor

   “anonym”

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Er det ikke lidt lige meget om det er en anonym eller en der ikke er, der skriver en sød kommentar? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til, at Paradise starter! 😀

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er sikker på du har ret i at man ikke mister sine jobmuligheder SÅ LÆNGE MAN IKKE LAVER NOGET DUMT fx Sex på tv og bitchfight! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg synes det er fedt du har taget valget! Du har “fortjent” det! 😉
  Forresten, så har jeg sendt dig en email, omkring noget tøj du sælger, med samme email som jeg har skrevet med her, hvis du vil kigge på det? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Må indrømme at da jeg først hørte, at du officielt var med, tænkte jeg: “ej Fie, jeg troede, du var klogere end det,” men måske du kan vise Danmark, at man ikke nødvendigvis er en dum blondine, hvis man deltager i Paradise Hotel. Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Synes det er fedt, og du skal helt sikkert gøre hvad du selv har lyst til. Men husker at du skrev engang at du drømte om at blive stewardesse, og der er det i hvert fald et no go hvis man har lavet reality. Så den dør er i hvert fald lukket 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Altså Nathalie der var med i paradise, er da stewardesse idag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lisbeth

   Hvad snakker du om? Nathali fra sidste sæson er da stewardesse?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Det er jo løgn. Nathali Albek fra sidste års sæson af paradise hotel arbejder som stewardesse i øjeblikket. Lav dine researches før du udtaler dig om emner, du ikke har forstand på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Er selv stewardesse og ved at jet time ikke tager folk ind med reality baggrund 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Og du vil forklare hvordan hun er ansat ved netop Jettime hvordan? En enkel lille Google søgning og det beviste at du ikke har styr på din arbejdsgivers krav.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Nathali Albek fra sidste års sæson af Paradise Hotel er stewardesse, så hvis Fie gerne vil være stewardesse, så er det ikke Paradise der gør det umuligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Hej Rikke:-)
   Natalie som var med side år tror jeg er blevet stewardesse

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • caro

  Kan virkelig godt forstå, hvorfor du har valgt at deltage, glæder mig til at følge dig, men er dog lidt uenig i nedenstående.

  “Jeg tror ikke på at man mindsker sine job muligheder”

  Tror det kommer meget an på hvilken branche, man er indenfor. For dig, medmindre du gør noget virkelig dumt, vil det ikke mindske dine jobmuligheder, da det du laver og dem du arbejder sammen med oftest ikke har problemer med PH eller lignende. Men skal du være økonom, arkitekt, advokat, læge mm. – tror jeg altså det vil mindske dine jobmuligheder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Fuldstændig enig.
   Med undtagelsen af at jeg ikke kan forstå, hvorfor hun deltager i Paradise Hotel.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARADISE HOTEL 2015: VIDEOER MED FIE LAURSEN INDEN PREMIEREN