Digitale bedemand – Fie Laursen
Paradise Hotel + TV drømme

Digitale bedemand

Sad lige og så videoer og faldte over denne med den digitale bedemand og tænkte at lave en lille deler med i, skønne læsere. Tanken om bedemænd har altid givet mig kuldegysninger i kroppen – Men efter denne video havde jeg et helt andet indblik.
Hvor er det egentligt også vildt at bedemanden her, også hjælper inden for socialemedier OG har hashtags! Haha.
Som i ved er jeg selv storbruger af de sociale medier, og derfor synes jeg det er ret smart. Især hvis man ikke synes om at mor eller far skal ind og rode i jeres digitale privatliv 😉 Jeg synes i hvert fald konceptet er smart!

Jeg blev iøvrigt virkelig overrasket over, hvor god og sjov videoen er. Haha.

Det er i hvert fald en tanke værd 🙂

Se videoen lige her:

Sponsoreret indlæg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paradise Hotel + TV drømme