Kære mobber...

Giveaway: iPhone 5!!!

Halluuu skønne læsere, jeg har fået skaffet den fedeste konkurrence EVER! Og det er altså ikke en falsk facebook giveaway, som der plejede at køre rundt overalt fra diverse facebooksider.. Men en sponsoreret og oprigtig en! I kan nu vinde en iPhone 5 fra www.brugteiphones.dk igennem min blog. Jeg kan fortælle jer at hvis konkurrencen går godt og mange deltager, så kommer der senere en konkurrence med en iPhone 6!  Men lad os nu komme igang, så vi kan finde en heldig vinder <3

1) Kommenter dette indlæg med hvorfor du skal vinde.
2) Del dette indlæg på din facebook væg
3) “Like” deres facebookside lige HER og min lige HER

DSC08391

Jeg har også min iPhone 5 fra deres butik 🙂

DSC07997
– Sponsoreret indlæg.

   

173 kommentarer

 • hej jeg vi gerne vinde en til min ven og jeg vil gane sige at du er den pæne men det kan jeg ikke fordi at du er den mega mega mega mega mega mega mega mega mega mega mega pæne i verten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • du er sød og mega mega mega mega mega mega mega mega mega mega mega mega mega mega mega mega mega mega mega pæn og smuk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • du er mega mega mega mega mega mega pæn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg vil gerne vinde IPhone’en, til min kæreste. De sidste to måneder har han ikke haft en telefon, da hans gamle gik i stykker og han ikke har råd til en ny. Vi bor i to forskellige dele af landet (Herning og Holbæk) – så det er noget af et long distance relationship. Da han bruger meget af sin tid ude af hans lejlighed har han ikke adgang til internet på hans computer, så det er sjældent vi hører fra hinanden.
  Så det ville betyde utrolig meget for os begge hvis vi (han) vandt <333

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Jeg vil gerne vinde. Har boet i min lejlighed i et år uden internet og med få penge, så hver gang jeg skal bruge internet skal jeg gå på biblioteket eller skole. Det ville være fantastisk med en iPhone, som kunne gøre jobbet for en med internetdeling og 4g internet. :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Jeg kunne enormt godt tænke mig en Iphone 5, da jeg har en lidt ældre model, som ikke helt kan holde strøm og ikke kan følge med længere. Jeg har haft den siden, jeg blev 18 og er i dag 22. Jeg er fattig studerende og har ikke selv råd til at købe en ny som tingene ser ud lige nu. Det ville falde i virkelig god jord at vinde denne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg skal vinde fordi jeg godt kunne tænke mig en ny telefon, det kunne jeg godt bruge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie Lauersen

  Jeg er Fie Laursen og det er så synd for mig at jeg er blevet mobbet men nu hvor jeg har alt den her Fame så kan jeg jo bare svine alle andre til fordi jeg er kendt og det er i ikke PS. Jeg er billig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sørgeligt liv du må have siden du skal udgive dig for at være andre, og så svine du jo i øvrigt dig selv til kan man sige 🙂 :joy:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Thulstrup

  Jeg vil gerne vinde, da jeg har lige nu ingen telefon har, da min gamle er gået i stykker, og har ikke råd til en ny

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg har aldrig haft en telefon fra ny, har altid købt dem brugt. Og nu hvor min telefon faktisk ikke duer, og er i gang som kok, har jeg bare ikke meget at gøre med. Så det ville bare være det mest fantastiske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Fordi jeg på su i gang som kok så fritid ( tid til job uden for skole er der ikke tid til ) jeg har pt en mobil med smadret skærm så som simpelthen er så dyr at få lavet da mobilen ikke bliver soægt mere, før.jeg købte denne mobil havde jeg iphone 5 og savner den så meget, det kunne være så fedt at vinde den ❤
  Os elsker din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise valentin vium

  Fordi jeg render rundt med en iPhone der har en smadret skærm. Jeg kan hverken tage billeder, skrive sms’er eller ringe folk op. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha nielsen

  Min gamle 4,s er smadret og gammel kan ikke gå på nettet så vil så gærne vinde fordi jeg aldrig vinder noget ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Min gamle 4,s er smadret og gammel kan ikke gå på nettet så vil så gærne vinde fordi jeg aldrig vinder noget ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki Rasmussen

  Jeg har nok verdens mest langsomme iPhone 4s, og er ved at være godt træt af den! Krydser bare finger for at jeg vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Samia

  Hej fie jeg vil gerne vinde fordi min mor har en langsom telefon og lyden virker ikke, så jeg vil rigtig gerne give hende en telefon

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reza Ismaili

  Hej Fie

  Jeg vil gerne vinde den til min hustru. Hun har desværre en gammel telefon. 🙂

  Mvh, Reza

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariam

  Hej fie 🙂 jeg synes at jeg skulle vinde den 🙂 min søster starter i gym og vil gerne give den i gave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Hej Fie
  Jeg synes det ville være super dejligt hvis jeg kunne vinde den. Jeg har en noget gammel telefon. Jeg krydser og håber sommeren er på vej- med en ny telefon til lille mig :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Min mobil er temmelig gammel,og meget umoderne, og en ny er temmelig dyr. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Jylland

  Hej Fie.. Synes det er mærkeligt ,at “Skovtrolden Fie”er blevet kendt 🙂
  Hvis jeg vinder skal Bjarne(min mand ) ha tlf da hans tlf har sit eget liv 😀 Go påske til jer derhjemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej fie jeg ville gerne vinde den iPhone 5 fordi min mor har en gammel Samsung 2 hun har problemet med penge så jeg ville gøre hende glad for og jeg syntes at min mor fortjener den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Meyer

  Hej, jeg vil lige sige at jeg syntes at du er mega sej Fie, fordi at du gør så meget for dine læsere og ‘fans’. Og så vil jeg gerne vinde denne iPhone 5.. Nu har jeg haft min iPhone 4s i snart 2 år, og jeg er ærlig talt ved at være en smule træt af den, og jeg vil gerne være en smule med på moden, som man siger. Jeg kan også godt lide når der sker noget nyt en gang i mellem, og her har jeg så fået muligheden for det! Og hvem vil ikke gerne have en ny mobil? KNus.. Og god påske. :grinning: :232: :147:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Hermansen

  Jeg vil virkelig gerne vinde denne konkurrence da jeg ville give telefonen til min mormor hvis jeg vandt! Min mormor har virkelig fortjent den!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira Rasmussen

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde da min nuværende mobil simpelthen slet ikke vil holde strøm. Der er så frustrerende at stå i en situation hvor det er nødvendigt at have den, og man så opdager at den er død! Jeg ville derfor blive ovenud lykkelig for en ny ! :kissing: :kissing:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  fordi jeg ville give den til min kæreste, som mangler ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siri Jensen

  Den vil jeg rigtig gerne vinde da min søde svigermor godt kunne trænge til en ny! Pengene er ikke de største hos hende, så det ville være rart at gøre lidt for hende ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kajsa

  Hej dejligste Fie <3
  Jeg synes jeg skal vinde den da jeg har en virkelig skod mobil og ved at jeg aldrig vil have råd til en selv…. Så har jeg også fødselsdag imorgen (22/03) og det ville være en fed fødselsdags-gave :yum: Desuden støtter jeg dig, elsker dine blog indslag og sange som har hjulpet mig helt vildt gennem trælse tider :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hadeel Al-Hamid

  Jeg synes, at jeg skal vinde denne fine telefon, da jeg har fødselsdag 30 marts og da jeg lige er blevet gift med manden i mit liv på vores 6 årsdag ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessie Kjeldsen

  Vil rigtig gerne vinde den til min søn på 11, da han så gerne vil have en iPhone, og være med på banen som kammeraterne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er begyndt at få en svær grad af depression, efter min fætter døde i januars, har var som en bror for mig, min bedste veninde (er som en søster for mig)
  har borderline, angst og svær depression.
  Og alt det skal min far kæmpe med i hverdagen, selv er han ved at få en mindre grad af depression da hans store kærlighed desværre har forladt ham 🙁

  Vi kæmper en brag kamp herhjemme, for at få økonomien til at køre rundt, og prøver at få hverdagen til at køre, men det er rigtig svært..

  Han har den gamle iPhone 3, og glasset er fuldstændig smadret.
  Han bruger briller efter flere år som smed, så han har rigtig svært ved at se hvad der står.
  Og jeg vil så gerne kunne give ham en ny mobil, så han er fri for det gamle lort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha Ellesgaard

  Jeg synes jeg skal vinde så jeg kan forkæle mig mor med en IPhone 5. Da hun har fortjent en. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde iphonen så jeg kunne forære den til min lille søster som selv må nøjes med en gammel sony

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Går nu på mit tredje år med en gammel iPhone 4, som er smadret – generelt bare i dårlig stand – så en ny ville passe perfeeeekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katja Trier Lauridsen

  jeg har en iphone 3 g ville rigtig gerne have en ny mobil så ville blive så glad vis det var mig

  og syns du er en rigtgi dejlig pige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • monica

  jeg vil grene vind fordi at jeg tanger til en ny mobil jeg har en 4 men den bliver ved med at gå ud ad alle de ting jeg går ind på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel Aagaard

  jeg synes du er alletiders FIE! og jeg synes jeg har brug for en ny mobil, da min 4 år gamle iphone 4, er smadret, og touchen ikke virker mere, og den ikke gider det ene eller det andet. :'( <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alliance

  Hej jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde Iphonen der jeg har en rimelig slidt 4s’er så det ville være super dejligt med en ny har tit prøvet at spare op men det gik ikke altid lige så godt så det kunne være MEGA dejligt at få skiftet den gamle ud så ja…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alliance

  Hej jeg vil bare rigtig gerne finde den Iphone fordi at jeg har haft min 4s’er i rigtig lang og så er den også bare så gammel og slidt og så kunne jeg super MEGET bruge en ny har tit prøvet at spare op men uden gid held sååå……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Boelt Sørensen

  jeg ville blive super glad for en ny mobil, har altid drømt om at Iphone 5 skulle blive min:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • D, m

  Vil så gerne vinde trænger til ny smart
  Mobil og sådan en iphone 5 ville lige være sagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvis jeg vinder vil jeg give den til min bv Caroline, fordi hun har haft hendes gamle Sony Ericcson i 3 år. Hun fortjener virkelig en ny telefon!❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna S

  Jeg vil gerne vinde fordi den jeg har nu ikke virker optimalt, og jeg har NADA monitos (SU, bor alene, du ved), så jeg kunne virkelig godt bruge en ny. Det ville være herre fedt at vinde den!!! Ps. Håber du vinder Paradise!! (Man kan håbe at det hjælper lidt at fedte xD)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg vil bare herre gerne vinde fordi min egen mobil er ret skod og virker ikke optimalt c:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa,
  Jeg har en lorte mobil.
  Derfor er det mig der skal vinde.
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Samantha

  Hej Fie. Jeg skal vinde fordi at jeg dog selv har en iPhone 5 men den har jeg nu haft i 2 år, så den virker ikke mere på grund af at den ikke kan holde på strømmen osv… + der den skulle laves (det der med strømmen for den går ud når den er på 40 %) blev ALT slettet på den, det vil sige mine kontakter, billeder fra mine ferier som andre ikke selv havde taget i min familie. Så jeg har ikke rigtig noget at miste lige på min telefon.
  Jeg kunne også rigtig godt tænke mig at vinde fordi at jeg er en rigtig glad og sød pige lige for tiden, da jeg næsten lige er flyttet skole fordi min gamle klasse ikke behandlede mig godt.
  Knus Emma Samantha :)) <33

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Hej Emma!

   Du skal bare sikkerhedskopiere den til en computer. Det tager ikke lang tid, og det koster intet.
   Batteriet kan herefter skiftes uden du skal frygte for dit indhold. Det koster omkring 200 at få det skiftet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel aagaard

  Fie jeg synds du er fantastisk ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-sofie

  Jeg vil mega gerne vinde, da jeg har flækket min skærm på min iphone 4S (fra deres butik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petrine Larsen

  Jeg fortjener den, fordi at jeg lige har fået min gamle mobil smadret. Og fordi at jeg lige har mistet min oldemor, som betød alverden for mig. :i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Jeg har selv en iphone, så den skulle ikk være til mig, men derimod min far.
  Min far har noget gammelt lort, og svømmer ikke ligefrem i penge.
  Han elsker at tage billeder af natur osv, men hans nuværende er lort..
  Så jeg vil gøre ALT for at kunne vinde den her til min far.
  Han fortjener det virkelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Philip Engel

  Jeg skal vinde, fordi jeg mistede min telefon i vinterferien, da jeg var på skiferie. Enten blev den stjålet, ellers tabte jeg den imens jeg stod på ski. Så nu bruger jeg en gammel Sony Ericcson, kunne godt bruge lidt fornyelse. Håber du vil hjælpe mig Fie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper

  Fordi at jeg bare er en stille og rolig fyr!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Viktoria

   Jeg er fie laursen største fan men min mobil vil ikke lav mig se fie så der for vil jeg gerne ha en

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanessa

  Jeg vil gerne vinde fordi at jeg næsten ikke har plads på min mobil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Mertz

  jeg ville bestemt blive super glad for at vinde en ny mobil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Hom

  Jeg behøver ikke en ny mobil, siden jeg selv har en iPhone 6. Men min veninde kunne virkelig godt bruge en ny mobil. Hun har en gammel Sony Ericsson – hold fast – med tastatur. Altså virkelig en af de gamle mobiler. Derfor ville det være fantastisk, hvis jeg vandt, også kunne overraske hende med en tidlig fødselsdagsgave! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathias Antonsen

  Jeg er 13 år gammel og hedder Mathias.

  Jeg vil ikke have noget imod at vinde en iPhone 5.
  Jeg har selv en iPhone 4, ja kun 4, ikke 4S.

  Min mor og far er skilt, så pengene til iPhone eller andre diverse ting er det ikke lige penge til.

  Sååå, jeg bér og håber om at iphonen skal blive min!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Brandt Rasmussen

  Jeg ville elske og få en ny iPhone da jeg har haft min 4’er i 3 år og den ef ved at blive meget dårlig og langsom. Også elsker jeg at tag billeder men kamaret er virkelig dårlig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Stahl nielsen

  Hej Fie.
  Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg lige nu har en sony telefon.. der bare virker af lort! Vi har ikke særlig mange penge derhjemme.. og jeg er self. taknemmelig for den telefon jeg har nu, men det ville bare være fedt med en iphone. Den er både god og så er den også bare fed at have i lommen.. Det ville betyde alt, også pågrund af penge mangel derhjemme.. 🙂 God dag til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michaela Calundann

  Jeg ville super gerne vinde, da min IPhone 5C skærm, er “røget” ud i hjørnet af telefonen, og generer mig super meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Kunne virkelig godt tænke mig en ny telefon. Har just ikke pengene til det og låner hele tiden af mine forældre ;(. Hvilket efterhånden er ved at være træls.

  Den jeg har i forvejen, er begyndt at virke dårligt, hvor den nogle gange tænder og slukker af sig selv.

  Så det ville betyde meget med en ny mobil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Nymand

  Jeg skal vinde en Iphone 5, da den mobil jeg har nu altid går ned og på trods af at jeg har slettet så meget har jeg næsten ikke noget plads tilbage og kan ikke engang tage billeder. Udover det går den tit i stå.. Bare rigtig irriterrende, kort sagt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  JEG skal ikke vinde men min far skal. Han har en meget(!) gammel iPhone 4, som snart crasher hele tiden og den er forfærdelig langsom. Min mor er lige som alle andre kvinder og elsker tøj og at blive forkælet med det (også selv om hun gør det selv) men min far elsker teknologi. Både min mor og jeg har hhv iPhone 5 og iPhone 5s og han ville så gerne være med i klubben. Han har lige mistet sit job, fordi firmaet lukkede og deres budget rækker desværre ikke i øjeblikket til en telefon der dur. Jeg vil for alt i verden så gerne forkæle ham med en lækker iPhone. Han har virkelig fortjent det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie.

  Åh! Det ville glæde mig ufatteligt at kunne give min kæreste en ny iPhone!
  Hans nuværende Nokia er urimelig dårlig og inden da havde den en iPhone 4 – som kæmpede til sit sidste.
  Grundet flytning om inden længe, må han se langt efter en ny telefon :-/
  Han giver mig altid en masse og jeg ville elske, at kunne give ham noget igen! 🙂
  .. Krydser fingre!

  xoxo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oliver Hansen

  Jeg ville da gerne vinde en iphone 5, da jeg ikke har haft råd til en telefon i over 6 måneder 🙂 og som en 16årige har man virkelig brug for en

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde, fordi den telefon jeg er har nu er ærlig talt virkelig dårlig. Det eneste den kan er at sms og ringe.

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig en ny telefon, men jeg vil ikke spørger min mor da vi sidder lidt stramt i det.

  Det ville derfor betyde så meget hvis jeg vandt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Jeg vil så gerne vinde, da min datters højeste ønske på hendes 10 års fødselsdag er en Iphone.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael Kristensen

  Jeg deltager i håbet om at jeg kan få en mobil med et bedre kamera end jeg har nu, min crasher nemlig hele tiden så skal være heldig at få brugbare billeder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Andreasen

  jeg vil rigtig gerne vinde fordi jeg har en iphone 4 og mine forældre tjener ikke særlig mange penge og jeg vil gerne have et bedre kamera til at tage billeder af mine negle med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benjamin

  Åhh håber jeg vinder , da jeg altid har ønsket en Iphone 5

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennyfer Hansen

  Hej Fie,
  Du skal vælge mig fordi jeg gerne vil overraske min far som fylder 50 pr til maj. Min far har stadig hans gamle Nokia 3310 (som han har haft i en eeeevighed) og jeg synes det er på tide at den bliver skiftet ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne være mega fedt og jeg ville give den til min lillebror

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Fie!!!!
  Jeg kunne godt tænke mig en ny mobil, men det er ikke ligefrem det letteste for mig. Jeg har angst, så det er ikke let for mig at gå ud og finde et job, så jeg kan tjene op til en.

  Mit selfie-kamera på min mobil er også gået LIDT i stykker, og jeg elsker at tage selfies.. så, fuck hahaha.

  Det ville i hvert fald være super fedt at vinde :)))).

  – Julie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Fie, jeg kunne godt tænke mig en iphone 5, da alle mine venner render rundt med smarte mobiler imens jeg bare har en skod en. Jeg elsker også modellen på iphone 5 den er vildt flot og elegant. Kameraet på min mobil er gået i stykker, og jeg kunne virkeligt godt tænke mig en mobil hvor kameraet virker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita

  Hej Fie, jeg vil rigtig gerne vinde fordi, min mobil er skod, jeg har brug for noget der ser Like “tjekket” ud!
  Jeg kunne godt bruge en iPhone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  har altid drømt om at eje en Iphone, så der skal krydses meget fingere for at jeg kan være så heldig, det ville være min største drøm der kunne gå i opfyldelse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken Rokkjær Jakobsen

  Jeg går på gymnaiset og skal hver dag tage bussen både til og fra skole, og jeg bruger 4 timer om dagen på transport og ventetid. Den telefon jeg har nu er meget langsom og internettet virker ikke ordentligt og så er 4 timer om dagen altså rigtig lang tid. og du ved hvor forfærdelig offentlig transport er. jeg har virkelig virkelig brug for den iPhone!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Frigaard

  Jeg ville være den sødeste, dejligste bonusmor og give den til min bonussøn, som lige har smadret sin iphone 4 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Vil gerne vinde, fordi min telefon er ved at være ret meget i stykker og jeg har ikke råd til at købe en selv. Vil også gerne have en, der er nyere og har et bedre kamera.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mary

  Hvis jeg vandt ville jeg give den til min lillebror, da han ville blive super glad, for han har kun en gammel Samsung, og det ville være en god overaskelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kim sørensen

  Hej Fie
  Jeg vil gerne vinde telefonen da min kærestes datter brændene ønsker sig en telefon 🙂
  Hun er 10 år så jeg forestiller mig at hun kunne arve min hvis jeg vandt
  hilsen Kim

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anya

  ★·Jeg har i et par år drømt om at eje en iPhone…men indtil nu er det kun blevet ved drømmen…måske nu tiden er inde ? 😉 ★·

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  ih hvor lækkert, har altid drømt om en IPhone, det er så smart at jeg kan koble min ipad sammen med den, det ville være så stort at få byttet min gamle Nokia ud med en Iphone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Fordi min gamle telefon er SÅ træt – den går ud selvom der er massere af strøm på :/ Så en ny telefon ville blive taget imod med kyshånd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Fordi jeg har en iphone2 så ville være super dejligt at blive opgraderet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ville give telefonen til min søde lillebror fordi han har mistet sin på en meget uheldig og uretfærdig måde :s
  Så jeg ville blive verdens bedste søster hvis jeg kunne overraske ham med en ny telefon 🙂 han har virkelig brug for en ny

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Fordi min kære lillebror har mistet sin telefon :s og han mangler virkelig en ny telefon! Så krydser alt hvad jeg kan Krydse! For at kunne overraske han med en telefon

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AndyThien Nguyen

  Why I want to win ?

  If I win the Iphone. The answear will be easy 🙂 I can take photo of Fie for free ^_^ with my Iphone 5

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Rønsted Tvede

  ´åh jeg trænger så hårdt til en ny mobil der kan følge med som de nye smarte mobiler kan . jeg har haft min lg i 5 år og kan ikke høre muskik-data osv så den trænger til at komme på pension og derfor vil den her falde i gode hænder hos mig <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Fordi jeg ville give den til min dreng, så jeg altid kan få fat i ham, og han i mig.. Han er begyndt at tage bus og tog i skole hver dag, og er autist. Han er rimelig cool omkring det, men jeg er ved at dø af skræk. Det er jo min lille unge.. (han er 13 lige om lidt)..
  Han ville blive så glad..
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Sofie

  Jeg skal vinde, da jeg har en samsung som ikke virker ordenligt. Jeg elsker også at tage billeder, og det er kameraet på min samsung ikke lige bygget til..:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hej Fie

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde en iphone til min kæreste.
  Han bliver 19 på torsdag som samtidig er den dag vi har været kærester i 11 måneder. Jeg synes han fortjener en ny mobil fordi han gør rigtig meget for at gøre andre mennesker glade. Især hans syge mor som ikke har råd til at give ham en ny.

  Så det ville simpelthen være det største at kunne sidde med sådan en til ham når han kommer hjem fra studietur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minela

  Jeg har haft min iPhone 4s i 4-5 år og har egentlig ikke følt for at købe en ny før det sidste halvårs tid. Den mister strøm utrolig hurtigt især når det er 3G til. Her sidst gik den fra at have 42% og efter to minutter (da jeg havde 3G til) var der lige pludselig 32% og den gik ud – selvom, der var 32%. Jeg skulle have fat i min veninde, men skulle først vente til, at den kunne tændes igen. Derfor kunne det være rigtig dejligt med en ny telefon

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Nu skal i ikke tro jeg er en flabet diva vel.. Men jeg skal vinde..? Fordi at jeg har lige nu en iphone 4 på 8 GB.. Den er virkelig langsom og eftersom jeg ikke har så mange penge, og ikke har mulighed for at få et fritidsjob, så skal jeg leve med den… Og det er en smule surt 🙁 men tilykke til den der nu vinder, krydser fingre for at det er mig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Jeg har en Samsung s2 som virkelig trænger til udskiftning og vil vildt gerne skifte til Iphone 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ajjat Altamimi

  Jeg vil rigtig gerne vinde Iphonen.
  Grunden til dette er fordi, at jeg har haft en Iphone 4S i snart 3 år og den er begyndt at blive rigtig mærkelig.
  Hvis jeg får en ny telefon har jeg tænkt mig at få repareret min 4S og sende den ned til min familie i Syrien. 🙂
  Hilsen Ajjat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pelin Anne

  Jeg har ikke haft en rigtig telefon før. jeg har haft 2 telefoner. Da jeg var helt lille havde en af den ældste Nokia, jeg delte den sammen med min tvilling. Da jeg blev 11 år fik jeg en iPhone 3. Det var en brugt iPhone min faster havde brugt i mange år. Jeg har haft telefonen ligesiden og jeg har ligesiden og jeg er 14 år nu. Den er helt død, virker slet ikke som den skal. Det vil betyde så meget for mig, det går meget udover ikke at have en telefon der virker rigtig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvorfor jeg skal vinde?
  Kan sidde og komme med en masse argumenter og diverse andre lortede undskyldninger, men vil egentlig bare sige at jeg synes at jeg skal vinde, fordi jeg er rigtig, rigtigt træt af min gamle aflagte iPhone 4.
  Jeg går meget op i kvalitet og det har 4’eren bestemt ikke. Derfor skal jeg vinde en iPhone 5.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vár

  Jeg ville ønske jeg vandt, fordi jeg har aldrig ejet en Iphone 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natashia

  Hejsa Fie.
  Grunden til, at det er mig, som skal vinde? Min grund er vel ikke mere unik end alle andres, så det bliver ikke et nemt valg for dig!
  Meeeeeeeen .. Jeg skal vinde, fordi jeg har den mest vidunderlige kæreste i verden, som altid er der for mig. Min kæreste fylder 21 d. 28. marts, og fortjener virkelig en ny telefon, fordi hans telefon er en fem år gammel Samsung, som ikke kan ringes fra, samt har en totalsmadret skærm. Men studielivet(studerer til sygeplejerske) og en SU, giver ikke ligefrem muligheden for at kunne give ham denne fantastiske gave, som han ellers virkelig fortjener! Så min glæde vil ikke kunne beskrives med ord, hvis jeg kunne give ham dette. Af alle personer jeg kender, er han dens mest oprigtige, og disse personer er svære at finde, som du nok selv ved, så at kunne give ham dette som tak, ville betyde virkelig meget for mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Fordi en ny mobil har stået på min ønskeseddel i laaaaang tid, jeg lever med aflagte arvetelefoner, som alt for tit har deres eget liv :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg er bare boligløs (sådan alá at jeg couchsurfer hos venner og bekendte, fordi det trods alt er bedre end de herberger hvor andre hjemløse – som også ofte er i misbrug af stoffer eller alkohol – overnatter) .. Jeg har det selvfølgelig meget godt i forhold til andre ‘hjemløse’ og foretrækker også at kalde mig selv boligløs af samme grund, men penge til selvforkælelse og sjov, er der ikke mange af, når man ikke bor et fast sted og derfor ikke bare kan handle stort ind og opbevare mad i sit køleskab, men sådan lidt må købe her-og-nu mad konstant, samt selvfølgelig lige betale en middag eller andet, som tak fra dem der lader mig overnatte hos ham. Jeg ønsker mig så meget en ny telefon og sidst jeg fik en ny telefon, er 3,5 år siden, hvor jeg fik en iPhone 4S, som altså er ved at være helt slidt op (nope, ikke engang smadret, for jeg passer fandme på mine ting – den er bare ved at være outdatet og kan ikke følge med mere, som det jo sker med elektronik)

  Mvh,
  Sam Madeleine Athena

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Jeg skal vinde din konkurrence, fordi min egen er gået i stykker 🙁 Øv!
  Og så har jeg aldrig vundet en blog-konkurrence, så nu må det være min tur til at blive forkælet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  Jeg skal vinde den til min datter. Hun er virkelig glad for apple produkter, og hendes iphone ligger helt død og er i stykker. Så det kunne være virkelig fedt at kunne overraske hende med en ny istedet for at fixe den gamle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vesna Barbu Matovic

  Jeg skal vinde.. Hvis jeg vinder skal min søn glædes med en iPhone 5 ❤️Krydser fingre og deltager med glæde i din skønne konkurrence ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vesna Barbu Matovic

  Jeg vil så gerne vinde den iPhone 5 til min søn ❤️Han ønsker sig en iPhone så det ville være en drøm at vinde og glæde ham med en iPhone ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Jeg skal vinde, fordi jeg mistede min telefon for et par måneder siden, og der går LANG tid før jeg har råd til en ny.. Jeg er pt uden telefon, så det ville være SÅ fedt at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg skal vinde… Altså ville nu godt vinde da jeg trænger til en ny har en gammel iphone 4… Men det er ikke så vigtigt som noget andet… Hvis jeg var så heldig at vinde vil jeg give den til min far, som aldrig har haft en iphone.. Og som en gave til ham, da han for omkring 2 uger siden vandt over kræften..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • omg det ville være fucking fedt at kunne vinde en iPhone 5… Håber det bliver mig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Rasmussen

  Jeg håber på at vinde fordi jeg rigtig gerne vil have en ny iphone. Hvor jeg kan tage bedre billeder med god kvalitet så min instagram kan blive lidt pænere og mere spændene:) + jeg er god til at passe på mine mobiler:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • thea

  Jeg kunne godt tænke mig at forære min mor en iphone 5. Min mor har min gamle aflagte, og ikke mindst dårlige iphone 4. Jeg ved hvor dårlig og langsom den er, og man kan knap nok høre hvad hun siger i den anden ende af røret. Det ville glæde mig, at kunne høre min mor ordenligt igen i telefonen..
  Håber jeg vinder, + hun har snart fødselsdag, så det kunne være en ekstra gave til hende !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg skal vinde, fordi den iPhone 5 jeg har nu er virkelig dårlig. Den er utrolig langsom, selvom jeg stort set intet har på den og Home knappen er gået i stykker og den dør hurtigt. Og jeg har aldrig fået en mobil, jeg har altid selv betalt for mine mobiler og passer altid rigtig godt på dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hej Fie jeg kunne godt tænke mig at vinde iphonen fordi at min mor har ikke råd og jeg har ingen telefon og jeg kunne godt tænke mig en da jeg flytter fra alle mine venner og veninder d 1 maj
  jeg skal desværre flytte til Island fordi at min mor er så syg og klimaet er bedre i island:(
  Jeg har heller ingen pc jeg låner min søsters hele tiden det er alle i huset trætte af.
  Vi er 5 her i huset og alle har en telefon og en computer undtagen mig og det er jeg ret ked af:(
  Det ville betyde ALT for mig at vinde den iphone så jeg kan holde kontakten med mine venner 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal vinde denne Iphone 5 da jeg har haft min Iphone 4 i lidt over 2 år, og da jeg ikke har rådighed for at købe en ny. Det skal siges at den er slidt op

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde, så jeg kan få udskiftet min slidte – næsten tre år gamle iPhone 4. Jeg er næsten lige begyndt at blogge og min drøm er at nå ligeså langt som dig. Man har jo brug for både et godt kamera, men også en god telefon som blogger:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Fie 🙂
  Min bedste veninde fyldte 18 for en uge siden, og der fik hun en iPhone 6 i gave som hun blev utroligt glad for. Dagen efter tog vi i byen, og selvom det var en af de bedste byture jeg nogensinde har været på, endte hendes helt nye iPhone i tusind stykker, da nogen væltede ind i hende så hun tabte den. Jeg vil virkelig gerne vinde den her iPhone 5 så jeg kan give den til hende, for lige nu render hun rundt med en gammel Nokia der lige knapt kan ringe og sms’e..
  Much love til dig! xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg vil rigtig gerne vinde den til min lillesøster på 19, fordi hun er den bedste søster nogen sinde og hendes egen telefon er gået i stykker. Hun kan altid få mig i godt humør, og hun er bare min bedste veninde, plus hun har fødselsdag 20 Maj, så kunne være en god tidlig fødselsdagsgave 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Hansen

  Jeg skal vinde fordi jeg har tabt min venindes iPhone så den gik i stykker og har brug for en ny til hende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Jensen

  Jeg skal vinde fordi jeg har en veninde som nu længe har haft det brændende ønske om en iphone og det ville være mega fedt hvis jeg ku give hende den i fødselsdags gave.. Da jeg ved hun ikk får den af sin familie..❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanisah

  Jeg håber at vinde det fordi jeg godt kunne trænge til en ny mobil. Lige fortiden går det rigtig dårligt med økonomien og alt det, og min mor har lovede mig en ny men jeg er sikker på det ikke bliver andet end en billig en til de 1000-2000. Lige nu går jeg rundt med en Nokia mobil men selvfølgelig er jeg taknemlig over det jeg har, men man kunne godt få brug for at være lidt som de andre som går rundt med de iphones❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • trænger til at forkæle mig selv efter 4 år på su i en alder af 40 og arbejder hårdt på min nye uddannelse så jeg kan komme tilbage til arbejdsmarkedet efter både stress og efterfølgende angstanfald fordi jeg har presset mig selv for meget – kunne være rart med noget positivt efterhånden 🙂 heldigvis har jeg min dejlige søn på 2,5 år som giver så meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissal

  Hej Fie

  Jeg håber at jeg vinder, da jeg har min fars aflagte mobil, som jeg jævnligt hører ’sjove’ kommentarer om. Jeg skal snart til Frankrig som Au Pair, og kunne vildt gerne tænke mig en telefon som virker hver gang folk ringer, så mine forældre/venner kan ringe til mig og jeg til dem. Jeg går på gymnasiet i øjeblikket, og har knap nok råd til skolemateriler; slet ikke en Iphone.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Kristensen

  Jeg er ved at være træt af ikke at have en mobil, jeg låner min mormors gamle, da min egen af er gået i stykker. Det har snart stået på i 1 år, vil gerne have min egen. Vi har ikke råd til en ny, da vi kører på SU

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja N

  Jeg vil gerne vinde, da min Lenovo telefon har holdt i godt og vel 1 ½ år nu og den er ved at have stået af. Jeg har altid gerne ville have en Iphone, men da min familie ikke lige har økonomien til det kan jeg ikke få en desværre.

  Jeg ville elske og kunne tage mine egne selfie’s men min gamle telefon har ikke et front kamera, hvilket er virkelig trælst.Også kunne det bare være rart med en telefon der virkede ordentligt 🙂

  MVH. Maja N

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil gerne vinde den, da jeg ikke har nogen telefon pt.
  Var nemlig så dum at tabe den i toilettet og har bare ikke pengene til at købe en ny.. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine pedersen

  jeg ønsker mig inderligt at kunne give min lille bror en smartphone 🙁 men da jeg er under uddannelse har jeg ikke råd til det 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabrina

  hej fie <3 jeg fortjener at vinde, fordi min mobil er stået fuldkommen af, den går fra 80 % strøm til 1% bare jeg trykker på den for at kigge på klokken 🙁 den mobil jeg har er en gammel samsung og den mobil jeg havde før var også en samsung, og jeg taber den ALDRIG så det er ikke grunden til at den er i stykker. I min klasse er man kun "sej" hvis man har en iphone, så jeg er faktisk decideret flov over den! Og jeg har oplevet at folk bagtaler mig pga. min mobil. Mine forældre er skilt og bor hos min far, som dsv ikke har så mange penge, og hver uge skal jeg på ambulatoriet for spiseforstyrrelser og det koster dyrt i benzin. Jeg ser ikke min mor, da vi slet ikke kan sammen, og min spiseforstyrrelse har taget hårdt på hende. kh sabrina<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Christensen

  Halløj! Jeg synes jeg skal vinde, da jeg har en 4s som jeg har haft i rigtig mange år nu, og trænger til en ny. Derudover er den gået i stykker, hvilket vil sige at halvdelen af min skærm er helt hvid. Dette gør at den er nærmest ubrugelig, da man nærmest ikke kan se noget..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg skal vinde denne konkurrence fordi jeg har en rigtigt dårlig telefon. Den er smadret og har ikke råd til at købe en iphone. iphone 5 er den fedeste mobil. Ville elske at have den samme som dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Fordi jeg mangler en mobil dog har jeg en iPhone 5 men den er gået i stykker og har skrammer over alt så keg mangler pænt meget en ny ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har en chokoladebar og ingen penge til en smartphone. Pretty simpel. Men giv den til en, som måske slet ingen telefon har eller noget. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kim

  Hej Fie. jeg syntes jeg skal ha den da jeg har givet min til min datter og trænger selv til at få en ny men har ikke råd .så vil gerne være med på det nye med touch og det der følger med .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes Gretarsdottir

  Heeej Fie 🙂
  Jeg har en iPhone 4 fra 2012, der er 2 andre der har brugt den før mig, så nu er den blevet godt brugt og langsom -.-
  Jeg kunne vildt godt tænke mig en iPhone 5 så jeg stadig kan være i kontakt med mine venner i USA og Canada når nu min iPhone 4 gi’r op <3
  Knuuus Agnes :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Hej Fie!
  Jeg har en gammel mobil fra min gymnasietid, så vi snakker 5-6 år.. Min kæreste synes den er så ringe (skærmen er total flækket, og mikrofonen virker ikke), så han bliver ved med at sige, hvorfor jeg dog ikke køber en ny, men da jeg er elev og han studerende, synes jeg ikke vi har råd til det. Slet ikke, når jeg lige har fået at vide at der er en lille på vej.. Håber bare han bliver glad for nyheden! 🙂
  Kira

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katja trier

  vis jeg fik den ville jeg give den til en veninde som fortjener den hun har en rigtig gammel mobil og hun er rigtig sød ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Andersen

  Jeg vil gerne forære min kæreste den. Godt nok er min egen iPhone god og grundigt ødelagt, men min kæreste har mere brug for ny, end jeg har, da han ikke lige har pengene til en ny!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Hej Fie! ❤️
  Jeg synes, at jeg fortjener den, da jeg i august måned vender snuden mod New Zealand som au pair, og derfor har brug for en telefon der kan holde kontakten med min familie, samt kunne tage super fede billeder af de ting jeg kommer ud at se!
  held og lykke til alle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Danmark

  jeg vil gerne vinde da jeg stadig render rundt med en iphone 4 og nej ikke en s en alm 4.. den er efterhånden ved at nå sin død men eftersom jeg stadig er under uddannelse og har de fleste penge at gøre med til mig selv ville det være det fedeste at vinde en også fordi jeg aldrig har haft de nyeste mobiler ville blive såe glad hvis jeg vandt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Løve

  Hej søde fie, min mobil virker slet ikke. den kan ikke holde strøm må lade den op hver time. jeg har altid passet godt på mine ting og er utrolig ked af den er gået i stykker 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasia Kondrup Rohde

  Jeg ville give den til min mor, da hun har ønsket sig en iPhone i 2 år men hun har desværre ikke penge til det.
  Så hvis jeg vandt ville jeg give hende den, som en gave fra dig. Hun læser også din blog, hun har bare ikke så overskud til at være med i koncurenncer 🙂
  Håber du fortsætter med at være dig selv, du er for sej 🙂
  Held og lykke i paradise 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Hej Fie, håber ud er okay efter alt det der er sket, men ..
  Lige siden jeg fik min første telefon, har jeg kun haft en brugt en. Har aldrig haft min helt egen og spritnye telefon.. Det er endt ud i, at mine telefoner gik i stykker med det samme og blev utrolig langsom.. Har i øjeblikket en smadret Iphone 4, som er langsommere end en gammel dame på vej over fortovet.. Vi har ikke råd til en ny telefon og bliver fyret fra mit arbejde når jeg bliver 18 år den 3 april.. ret trist..

  Hilsen Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Nielsen

  jeg har selv en iphone 5s som er virkelig smadret, der er en stor flænge over hele skærmen, plus der er kommet en stor sort plet i bunden på strøelse med en 5’er. Det er enormt dyrt at få lavet en iphone 5 skærm så det ville virkelig hjælpe. krydser fingrer hihi <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura rasmussen

  Jeg skal vinde, fordi min telefon er über smadret, og jeg har ikke råd til at få den lavet… Åh det kunne være lækkert med en opgradering

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabrina

  Hej fie♥ grunden til at jeg skal vinde er at min mobil er simpelthen stået af, den går fra 80% strøm til 1% og så går den død:( jeg har haft i to år og jeg taber den ALDRIG! Det er en Samsung jeg har og før det havde jeg også en samsung. I min klasse er man ligesomm kun “sej” hvis msn har en iphone og jeg er faktisk decideret flov over den, da jeg overhørte nogen bagtale mig pga min samsung. Mine forældre er skilt så de har ikke så mange penge (har ikke været ude at rejse i 7 år) kh sabrina♥♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  fordi at jeg ville give den til min mor som ikke har råd til en smartphone. Hun har stadigvæk en gammel telefon, som efterhånden er halv smadret. Og hun fortjener en stor gave som denne efter hun har været igennem en hel del <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Bonnesen

  hej smukkeste Fie! Jeg har lige haft fødselsdag her den 27. Februar og da ønskede jeg mig en iPhone 5, men mine forældre har desværre ikke pengene til det, aå jeg fik 1.000kr i stedet, dem har jeg så tænkt mig at bruge på at farve mit hår og få gjort lidt id af mig selv, da jeg føler at jeg trænger til det.. Så som du nok kan se, så blover der desværre nok ikke til en mobil.. Jeg står desværre helt uden mobil nu, og mine forældre er godt træt af det da jeg jævnligt pendler fra Greve til Nyk. Falster som er et rigtig godt stykke vej..

  Knus, jeg elsker din blog, og jeg elsker at du fortsætter selvom du får alt muligt form fra kritik alle mulige steder fra. Kram fra mig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej fie. Jeg kunne godt tænke mig at vinde denne iPhone 5, da min gamle blev stjælet og sidder nu tilbage med en gammel Nokia som ikke kan andet end at ring. Det ville være dejligt med en ny som kan lidt mere end den jeg har nu, håber jeg vinder og elsker din blog og selvfølgelig dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Lækker giveaway, btw. Jeg har i lang tid, som studerende, haft en sindsygt dårlig økonomi. Har forsøgt at spare op, men på mindste SU, med faste udgifter er det svært. Samtidig med det har jeg en fantastisk kæreste som jeg ikke har kunne forkæle, som jeg gerne ville, i lang tid nu. Det er blevet til en pose lakridser og et kærligt brev i ny og næ. Men jeg får så dårlig samvittighed når jeg får en dyr gave og jeg intet kan give igen. Derfor ville jeg elske, at kunne forkæle min søde kæreste med en lækker telefon. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ro

  Kære Fie,

  Jeg skal herre meget vinde mobilen, fordi jeg ikke har haft en mobil i 7 år, og brok kommer fra både kæreste, venner og lærere, fordi jeg aldrig er til at få fat på. Måske er det endelig tid til, at jeg får anskaffet mig en mobil?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fie

  Jeg ønsker at vinde, fordi jeg aldrig går vundet noget i mit liv og har altid ønske mig en iPhone men har aldrig haft rode til en, jeg vil gøre alt for at få en iPhone 🙂

  Vil gerne Undskyld vis der er skave fejl men er ord blind 🙂 god dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ria bak jensen

  Jeg ønsker at vinde, fordi jeg aldrig går vundet noget i mit liv og har altid ønske mig en iPhone men har aldrig haft rode til en, jeg vil gøre alt for at få en iPhone 🙂

  Vil gerne Undskyld vis der er skave fejl men er ord blind 🙂 god dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Hej Fie!

  Ja hvorfor er det lige præcis mig som skal vinde denne konkurrence, det er et svært spørgsmål at svare på.. Men sagen er den at jeg er verdens mest uheldigste… Jeg vinder aldrig noget, som i virkelig aldrig… Og når der skal trækkes lod om noget som helst er jeg altid den uheldige på alle mulige tænkelige måde.. Og hvor ville jeg dog blive lykkelig hvis det blev mig!!

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg skal da vinde den fordi jeg indtil nu kun har fået æren af at eje en (ikke særlig god ^-^) Samsung telefon! 😀 Jeg har længe gerne ville have en Iphone, men pengepungen er ikke så begejstret som mig, så jeg nøjes indtil videre ;-D Desuden har min nuværende telefon nok verdens dårligste kamera, så det er ikke meget ved at skulle tage selfies, når man ligner en grumset klat efter det er taget 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Goddag Fie!☺️
  Min lillebror skal komfimeres her 1. Maj. Jeg ville endelig helst gerne give ham en ting, som han kan gemme og have som pynt\minde resten af sit liv, men da jeg spurgte ham var han ikke så begejstret for det haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth K

  Jeg ønsker mig brændende en ny telefon.. Jeg er har gammel iPhone 4 med smadret og løs bagside.. Har ikke råd til en ny, idet jeg er studerende og det jeg ikke bruger på regninger og husleje, går til nye skolebøger, som bestemt ikke er billige.
  Jeg havde ikke sparet ordentlig op inden jeg startede, men jeg havde heller ikke forventet at bruge 1500kr på bøger hver 10. uge.
  Mangler en ny telefon, det fungere optimalt, for når denne giver op, er jeg seriøst på røven ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Kære Fie
  Denne besked er faktisk ikke for at få en mobil til mig selv, men til min storesøster!
  Min søster er handicappet og derfor på førtidspension. Hun har ikke meget at gøre med, når alt er betalt til hendes bofællesskab, så derfor ville det være en god mulighed, for at skaffe en mobil til hende. Hun snakker tit om, hvor meget hun godt kunne tænke sig en iPhone, så jeg kunne ikke forestille mig noget bedre, end at kunne give hende sådan en, og bare se hvor glad hun bliver! Det er det hele værd!
  Knus Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie

  Hej Fie. <3

  Jeg skal vinde den, da den jeg har lige nu er pisse gammel, og utrolig ødelagt. Skærmen er ødelagt, batteriet er helt færdigt, den skal oplades 3-4 gange om dagen, og den går ud på de mærkeligste tidspunkter uden jeg gør noget. Jeg går på efterskole for andet år, så mine forældre kan ikke bare lige købe en ny, da mine computere er gået meget i stykker i de sidste 2 år, har fået ødelagt iPad oplader ledninger flere gange og mine opladere til mine computer opladere også er blevet ødelagt eller blevet stjålet flere gange.
  Som sagt så går jeg på efterskole, og bliver der i mange weekender, så har brug for at snakke med mine forældre, derfor har jeg brug for en ny mobil. <3

  Jeg håber at du vælger mig. Elsker dig! <3<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Jørgense

  Jeg skal vinde, fordi jeg har haft min iPhone 4s i godt og vel 2,5 år nu.

  Det er fighter mobil, men nu er den altså ved at være så gammel at den snart ikke kan mere!

  Vil rigtig gerne have en nu mobil, men det er ikke penge jeg har mest af lige nu. Så det kunne da være fedt at vinde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Mejlgård

  Jeg skal vinde den, da den jeg har nu er min mors aflagte som allerede er gået i stykker på bagskærmen, kameraet og ikke fungerer godt, plus batteriet er helt smadret. Jeg har lige mistet mit arbejde da salonen lukkede og bor alene med min mor og lillebror så vi har ikke lige en masse penge pt og ja, det ville være så dejligt at vinde en ny iPhone, og også da jeg er afhængig af min mobil (bogstaveligtalt) og har behov for at have kontakt med folk hele tiden, samt er det trykkende altid at kunne få fag i nogen da jeg ikke fungerer så godt socialt i skolen pt, så min mobil er utrolig vigtig for mig (også pga angst, så beroliger det mig også at vide at andre folk er okay hele tiden, og min mobil fungerer som sagt utrolig dårligt og slukker og tænder som det passer den.) så jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben S. Jensen

  fordi jeg er godt træt af dårlig billedkvalitet, strøm der ikke holder, og grundet min passion for fotografering ville det bare være super lækkert med en ordentlig mobil, der tager rigtig gode billeder (især for en der bruger meget tid på insta lol) <3333333333 hjerter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hej Fie. Min tlf er gået i stykker, så må nøjes med en midlertidig nederen en, eftersom jeg ikke har penge til en ny, og min forældre har heller ikke råd. Håber du vælger mig.. God aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selina

  Min søde kæreste og jeg har snart halv års dag, og da han altid forkæler mig, så meget han kan, ville jeg meget gerne forkæle ham med denne telefon, da den han har er rimelig ødelagt:/ Jeg har heller aldrig vundet noget før, så håber virkelig at det er min tur nu❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil forære min kæreste den, da hans er en gammel iPhone 4 som ikke rigtig virker mere.. + vi skal være forældre til august, så han skal da have en iPhone som tager gode billeder, af hans lille prinsesse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Fordi jeg aldrig har haft en iPhone:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg skal vinde fordi at jeg virkelig godt kunne bruge en ny mobil, men min økonomi er pt. rigtig dårlig hvilket gør at jeg ikke har råd til en. 🙂

  Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg skal vinde, så jeg kan give min “mobil-løse-kæreste” en telefon (jeg haaaaader ikke at kunne komme i kontakt med ham)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette Sund

  Fordi min mobil er gået i stykker og har ikke penge til en ny 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  hej fie 🙂 min mobil er blevet stjålet for en måned siden og har ikke penge til at købe en ny… så det ville være en kæmpe nice tingeling hvis jeg vandt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Min iPhone 4s skærm er virkelig, virkelig smadret, men jeg har simpelthen ikke råd til at reperere den med min SU, når jeg står og skal flytte hjemme fra til sommer. Følger allerede begge steder! Og så vinder jeg aldrig noget 🙁 #håberpådetbedste

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Og, fordi jeg var den første til at kommentere. Det siger lidt om, hvor ihærdigt jeg følger bloggen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære mobber...