INTERVIEW / PARADISE ALL IN – Fie Laursen

INTERVIEW / PARADISE ALL IN

Idag har jeg været inde hos TV3 i deres nye Paradise All In studie, hvor vi har kære Peter Finne som vært.. Vi snakker lidt om det at tjekke ind på Paradise Hotel samt at Theis havde en masse fordomme om mig inden jeg tjekkede ind – Ja, hårdt sagt så troede han jeg var en medieluder og opmærksomhedskrævende, men allerede på første dag ændrede han mening. Jeg er glad for at se han ændrede mening, det gør de fleste når de lære mig rigtigt at kende. Se med her:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *