Kære mobber… – Fie Laursen
Digitale bedemand

Kære mobber…

DSC09070

Kære du. Ja, jeg er lidt tom inden i for tiden, efter alle dine kommentarer. Jeg er vant til modgang, men ikke så meget på en gang, så derfor er det hårdt og jeg kan mærke det stikke inden i mig, for hver kommentar du skriver. De sidste par dage har jeg gået i min egen verden og følt mig ked af det og tom inden i. Normalt er jeg en glad, frisk pige der ikke tager ordene til mig, men de sidste par dage har det ikke været kommentare som “Grimt hår”, “Du er irriterende” men nærmere hen i noget “Du fortjener at dø din medieluder” og “Jeg dræber dig din klamme so”…. Og når der så er de 1000 kommentarer fra folk over hele Danmark der sviner mig til mildere, så føles det ikke engang mildere. For hver en lille kommentar sparker mig i maven. Jeg er ikke perfekt, men tillad mig at spørge – Er du? Ingen er perfekte. Vi har alle lavet fejl men det bedste vi kan gøre er at se fremad, lære af sine fejl og kæmpe for en bedre fremtid. Det er jeg sikker på du også gør.

Jeg skriver dette indlæg for at sprede et budskab – Nemlig det, at jeg synes man skal have respekt for sine medmennesker og holde sine aggressioner væk fra det offentlige. Jeg er sgu’ også et menneske, som så mange andre og bare fordi at jeg har andre drømme end jer, giver det jer ikke lov til at sparke til mig. Fordi jeg er blevet mobbet, må jeg ikke kæmpe for min drøm og en bedre fremtid? Det er som om at i mennesker vil have jeg skal være det 15 årige mobbeoffer resten af mit liv. Jeg er 18 år gammel og jeg har ikke lyst til at snakke om min fortid som mobbeoffer, det er dårlige minder og jeg vil gerne fokusere på en lys fremtid.  Jeg kan slet ikke forstå alle de mennesker der sidder rundt omkring i Danmark og synes det er okay at hive et andet menneske ned på den måde. Magen til opførsel skal man lede længe efter og jeg er i chok over de beskeder og kommentarer jeg får kastet efter mig for tiden. Min drøm er at være entertainer, ikke at sidde på et kontor og lave papirarbejde, og det behøver i ikke at accepterer, men i må forstå og respektere at vi alle har forskellige drømme og veje i livet. Istedet for at bruge jeres dyrebare tid burde i gøre som jeg, nemlig at følge sin drøm. Der er så meget mere til livet end at sidde og sprede negativitet online. Der er mange forskellige af jer under mine kommentarer, der er jer der truer mig på livet, jer der sviner til og jer der tagger jeres veninder med ironiske kommentarer. I er alle mobbere og alle mennesker der er med til at ødelægge et andet menneske inden i. Og jeg må spørge jer, er det virkeligt det i vil? Er det en god følelse at vide i verbalt knuser et andet menneske langsomt? Hvis svaret er ja, så synes jeg i skal sætte jer og tænke nogle tanker igennem.

Vi burde alle kunne være her i Danmark, ligemeget hvem vi er og hvad vores drømme er, så længe vi respektere vores medmennesker. Så jeg synes at du der mobber skal tænke dig om inden du smider en kommentar. Vi burde alle skubbe hinanden op, istedet for ned.

42 kommentarer

 • Dorit

  Jeg er 62 og mit liv har været præget af mobning til mistrivsel i mit liv, fordi jeg aldrig fandt et ståsted i mit liv i troen på jeg ikke var værd at elske, før jeg efter mange af 18 års samliv med en mand lod mig overbevise om mit værd. MOBBERE TÆNK AT DE ORD MAN SIGER hæfter sig på den, man udtrykker sig negativt om og at det kan følge den udsatte til livslangt mindreværd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde Mortensen

  hej fie jeg ville bare spørge om jeg må interview dig til et skole projekt jeg har om mobning, og jeg syntes du virker som en sød person der ikke fortjener at blive mobbet. hvis du er interesseret så skriv venligst hurtigt da jeg ikke har så meget tid. Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fie.
  jeg skal skrive en artikel til skolen om mobning, og fandt din hjemmeside. Du skriver noget som alle ville gerne læse. Jeg brugte noget af det du skrev på din hjemmesid og brugte det i min artikel.Jeg setæde dit navn også på¨. bey

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • roxy

  hej jeg skal skrive en artikel til skolen om mobbeofre og jeg syntes det du skrev var meget godt og inertserende. ps har taget dig med i artiklen tak skal du have Fie.<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkeligt, virkeligt fedt indlæg. Jeg er selv blevet mobbet og døjer i dag mentalt med konsekvenserne af det- men jeg ønsker heller ikke at være fastholdt i den rolle. Jeg vil videre i mit liv, jeg har drømme, jeg skal nå. Personligt tror jeg selv, at folk der trækker dig ned på den måde, har det dårligt med dem selv eller er jaloux over, hvor godt du klarer dig – de mangler bare selv den selvindsigt. Du er sej, Fie, du har klaret så meget. Keep doing you!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jj

  kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K DEN

  K DEN

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marcus

  Hej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Hej Fie

  – jeg forstår ærlig talt ikke alt det hate du får fra visse personer, de er da godt nok nogle sølle møgører!!

  Jeg synes du virker som en sød pige 🙂

  -jeg ville bare slette deres dumme kommentarer, hvis det var mig.. de er ikke opmærksomheden værd..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • freya

  hej søde fie du er en af de sødeste
  piger der er her i danmark
  og du skal ikke tag dig af dem der
  mobber dig ved godt det er sværte ikke
  at tage sig af det har selv været igennem
  det men mit liv er godt nu folk er søde i mod mig og du er en sej pige du skal nok klare det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kan jeg godt forstå håber de lader være med det elsker din blog❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Husk at en kommentar “Jeg dræber dig din klamme so” og lign. er en reel dødstrussel – hvilket er en strafbar handling i Danmark. Så du er i den gode ret til at anmelde sådanne henvendelser. Selvom man har en blog, er en offentlig person og er i medierne, er det ikke i orden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vesna Barbu Matovic

  Søde Fie
  Tag dig ikke af idioter, for dem vil der desværre altid være nogle af 🙁
  Du er en sej pige, lad ikke disse idioter ødelægge dit succesfulde arbejde ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeppe

  Syntes virkelig det er sejt skrevet Fie, har selv oplevet kommentarer som disse du nævner og det er bare ikke sjovt, men jeg ved at jeg selv og en masse andre mennesker står bag dog og støtter dig.

  Elsker virkelig din blog, selvom jeg er en dreng og ikke alt falder lige i min smag syntes jeg stadig du er en fantastisk og smuk person ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Inde på netflix er der en dokumentar der hedder Bully.

  Se den! Om mobning.. Rigtig god

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thespotanius

  Kære Fie.

  Først vil jeg udtrykke mig om at jeg ikke kan sætte mig ind i at være i din situation, for jeg har ikke prøvet at være en kendt blogger der får mange grimme kommentarer hvori der desværre også findes mobning.. :/

  Jeg er 12 år ældre end dig, men jeg følger dig fordi jeg synes du er SEJ.

  Du er dig selv hele vejen igennem. Du er tro mod dig selv og du står ved dine holdninger!

  Jeg er selv et gammelt mobbeoffer tilbage i folkeskolen og det sidder indprintet i min sjæl ligesom i din.

  HUSK AT DEM SOM MOBBER ELLER TALER NEGATIVT TIL/OM ANDRE, GØR DET FORDI DE ER UTILFREDS MED DEM SELV FOR DET DE GENERE ANDRE MED.
  DEN VENDER ALTID INDAD! (dette har i psykologiens verden noget at gøre med misundelse og jalousi på et højt eller lavt plan – Hvis man ikke er ærlig over for sig selv, bliver man desværre modbydelig overfor andre, ja det giver sgu god mening! Lidt ligesom 2+2 er 4 osv..) Ingen er dog fejlfri..!

  KARMA IS A BITCH BUT I FUCKING LOVE IT <3

  Se hvor du er NU, hvad du har skabt, hvad du har, hvad du oplever, de muligheder og chancer der ligger foran dig. Verden er din fremtid, og kun DU bestemmer hvordan den skal være for dig.

  Elsk dig selv, lev i nuet og vær stærk. Vis din stærke side!

  Tro på dig selv, og accepter dig selv som du er! -for hvis ikke du gør det, hvem kan så? 😉

  Kærlig hilsen en kvinde fra Jylland <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Kære Fie.

  Det er så simpelt. Man kan ikke bekæmpe de kommentare. Folk vil “hate” og de stopper ikke. Det er nytteløst at forsøge at ændre på det, for det er bare sådan det er. Der er mennesker som svare positivt og mennesker som svare negativt.

  Fie, jeg vil gerne takke dig for alt det du har forsøgt at udrette, ved at bruge din medie indflydelse, samt dine 5 minutter i rampelyset. Du har virkelig forsøgt at gøre en forskel og det betyder så meget for os som stadig kæmper.

  Du har fulgt dine drømme.

  Når det så er sagt, så er jeg samtidig skuffet for jeg føler lidt du har glemt hvad du egentligt satte dig ud for at gøre først. Jeg ved godt det er dit liv, men du må ikke glemme det du kæmpede for først. Det er nemt at blive betaget af det lys dit første mål har sat dig i, rampelyset som bragte dig her. Det at blive “kendt” – det liv der følger, det går så hurtigt.

  Og jeg ville aldrig ønske for nogen, de konsekvenser det liv har.

  Jeg har fulgt dig i mange år og selvfølgelig skal du blive ved med at følge dine drømme og gøre hvad du vil, men jeg håber bare du vælger rigtigt og at du ikke glemmer os.

  Penge er ikke alt og det er da rart at se at du nu lever komfortabelt, at du gør hvad du vil. Men igen så er der kun en grund til at man ændre sit liv og sig selv – fordi man ikke er glad for hvad man har, hvordan man ser ud, hvor man er.

  Du var smuk før og du er stadig smuk, så lyt ikke til andre hvis de siger du ikke er.

  Jeg skriver kun dette fordi jeg er bekymret for den vej du befinder dig på nu, men jeg er forhåbningsfuld.

  Fie, jeg håber du finder dig selv. Jeg håber du gør hvad der er rigtigt for dig selv, men husk at det at blive kendt og følge stjernen i forhåbning om at blive en selv, har aldrig ændret noget.

  Ændringerne kommer indefra. Og jeg håber du vil forsætte i dine gamle fodspor.

  Husk hvad der bragte dig her og glem ikke hvad du kæmpede for.

  Personligt mener jeg ikke at den kurs du har sat dig vil hjælpe dig. For det liv du levede før, var det virkelig så skidt?

  Alt hvad jeg prøver at sige er at det er nemt at blive forført af penge og popularitet. Og man glemmer hurtigt hvem man var før og det liv man levede, fordi man nu kan få alt hvad man vil have.

  Når man først hvisker linjerne væk, så er der jo ingen grænser, vel?

  Pas på dig selv kære Fie. Alt vel i din fremtid. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kæreste søde Fie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • du har selv mobbet folk, så paybacks a bitch

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brug dit liv på det du er god til du er så ung endnu og mulighederne foran dig det har du allerede vist. Mobbere vil der altid være de er små forhindringer i vejen du må lære at hoppe over hver bump og blive stærkere. Jeg blev mobbet 10 år i folkeskolen. og hvorfor for jeg ikke gjorde modstand. Men du er så langt fremme med alt det du laver så du er kommet vidre. Jeg er også kommet vidre og kan se forskel på en idiot og en ven.
  Kan kun sige fortsæt hver dig selv du gør det flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Nu synes jeg selv, at det af en eller anden grund er vildt akavet at kommentere, når det er menneker man ikke kender – men har så stor respek for dit indlæg. Jeg har selv været “mobbeoffer”, og kæmper stadig med at lægge det bag mig, selvom det er mange år siden. Bliv ved med at nyd livet og gå efter dine drømme. Ignorer truslerne så godt du nu kan, selvom det er pisse svært. De er ikke andet end mennesker med ondt i røven, som ikke har lært om begrabet opførsel. Ønsker dig al mulig held og lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanna

  Bra skrivet! Det är så tråkigt att se de kommentarer du får ibland, vissa verkar bara vara ute efter att såra.. jag förstår det verkligen inte. Stå på dig, försök fokusera på det positiva! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fie!

  Det er godt nok træls, at man skal have sådan nogle kommentarer. Du har virkelig taget livet i egne hænder. Jeg synes, at det er helt vildt, at du er hvor du er nu. Tænk, at du har bare fulgt dine drømme. Jeg synes at det er sindsygt flot og modigt af dig. Hvis jeg skulle være bitter over noget, så ville det være, at det ikke var mig der havde turde at skabe de muligheder for mig selv som du har. Istedet vælger jeg at være skide imponeret, og lade mig inspirere af dig 🙂

  Keep up the good work. <3

  Knus fra Sara

  http://saraeline.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Syntes simpelthen det er så stort det du gør, på trods af alt det hate du får.
  Er så målløs over hvad folk kan få sig selv til at skrive til andre mennesker ø, tydeligt på grund af jalousi.. Jeg nyder at følge med, og har gjort det i mange år.. Har så meget respekt for dig! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fie, kan ikke være mere enig i det du skriver. Igår så eg programmet nethaderne og skrev efterfølgende et indlæg på min blog om hvor skræmmende det er at folk kan få sig selv til at skrive sådan til andre mennesker. Jeg kom endda også ind på dig, da min facebook har været bombet med, at de ønsker at se dig dø og jeg ved ikke hvad… Syntes sku ikke det er iorden at folk skriver sådan – om det så er til ukendte eller kendte, det gør ingen forskel…

  http://www.mette-jensen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  kære Fie
  Jeg synes du er super sej at du tør at stå frem, og sige der her. Specielt hvis du føler dig nede over det der er blevet sagt. Det kan jeg fuldt ud forstå at du gør, og jeg synes det er chokerende hvad folk gør mod andre mennesker. Nu er jeg selv blevet mobbet og det specielt ikke rart. Men som du siger se fremad og fokuser på de positive ting, og lad ikke alle dem der ikke har noget bedre at tage sig til, trække dig med ned;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ulla

   Jeg synes det er forkert at folk sender dig trusler på livet mm. men lad være med at vær med at nævne at du er et offer, når du selv har været den der mobbede! Lad det gå forbi i tavshed, og nævn det ikke igen..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Meget fint skrevet, Fie. Jeg kan godt forstå dig, og jeg er chokeret over de kommentarer, du får. Jeg synes, du virker som en sød, sjov og fornuftig pige, som er ved at finde sit jeg.
  Jeg ville ønske, du kunne ignorere dem, men jeg forstår, det kan være svært.
  Kram til dig. (Fra en ung folkeskolelærer som følger dig 🙂 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej Fie! Det er vildt at nogle reagerer så stærkt som de gør. Der er nogle rigtig grove kommentarer som ingen mennesker fortjener at få. Når det er sagt, så er du en offentligt person og må kunne tage nogle gnubs. Jeg siger ikke at ovenstående kommentarer er i orden og at de ikke gør ondt, for det gør de helt sikkert, men de er uundgåelige. Der vil altid findes mennesker, der ikke har et filter og enten er misundelige eller ikke forstår dig valg ad livsstil, og det må du nok desværre bare prøve at se forbi selvom det er hårdt. Jeg forstår ikke rigtigt de valg du tager, men jeg kender dig ikke personligt og vil derfor ikke kommentere på så grov en måde. Du har jo helt sikkert en fornuftig grund til at leve på din måde, og det må folk jo så prøve at respektere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sødeste Fie <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du er så sej <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Fie, jeg er ikke fan af dig og jeg følger egentlig ikke din blog som sådan, men læser et opslag i ny og næ, når det dukker op på min startside. Men jeg bliver alligevel flov over alle de ubegavede kommentarer skrevet fra folk der enten har ondt i røven, eller ved, at de kan høster bunker af likes på det. Jeg er da heller ikke enig i alle dine valg, men det føler jeg heller ikke, at jeg behøver. Jeg synes du virker som et fint menneske, der bare gerne vil have det sjovt og få det ud af livet som du ønsker – lidt ligesom jeg selv. Og sådan burde alle vel have det? Jeg må indrømme, at jeg får ondt af dig. Synes det er et underligt behov, at svine andre til på denne måde… og måske er det også bare blevet en vane ikke at synes om dig, og et tabu at indrømme at man er fan af dig, hvilket er ærgerligt. Nå, følte bare lige for at skrive det, så du kan se, at ikke alle i danmark bare ukritisk vælger at hoppe med på hade-bølgen. Personligt ville jeg (og de fleste andre) jo nok ønske at vi havde et liv som dit på godt og ondt. God vind fremeover 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Kære Fie.

  Jeg har fulgt din blog i halvandet års tid nu. Det startede egentlig med, at jeg så nogle svine dig til på internettet og blev derfor nysgerrig på, hvem du var. Den Fie jeg har fulgt her på bloggen, har haft mange forskellige ansigter. Men jeg har aldrig oplevet en Fie der var ubehagelig overfor andre mennesker. Jeg synes du er en rigtig modig pige og det er sejt at du bliver ved, selvom du har så mange imod dig. Du fortjener på ingen måde de grimme kommentarer (det er der ingen der gør). Da jeg læste dette indlæg, tænkte jeg på, om du mon har overvejet en form for sekretær til at læse mails og kommentarer igennem for dig, inden du selv gennemgår dem? På den måde, kunne en del af de grimme, forfærdelige og ligegyldige!! kommentarer gå uden om dig. Du kan jo absolut ikke bruge dem til noget som helst. Der er forskel på konstruktiv kritik og direkte nedgørelse af et andet menneske. Det var bare en tanke jeg fik, som jeg ville dele med dig. Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke med fremtiden og takker for en god blog 🙂 Selvom du er et par år yngre end mig, er du alligevel meget inspirerende.

  Mvh
  Nanna, 25.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Kære Fie

  Lov mig at holde hovedet højt, og så selvom det er svært. Og selv du ikke kan ignorere alle de sølle mennesker derude, som har behov for det, så prøv alligevel. Jeg kender dig ikke, men jeg er så forfærdelig træt af, at høre på unge mennesker landet over hade dig – for hvilken grund? Ja én ting er, at man ikke behøver være bedste venner alle sammen, eller have samme mening, men det betyder da ikke, at man skal svine hinanden til eller ligefrem komme med dødstrusler. Det siger mere om dem, end det gør om dig. Jeg bliver SÅ harm over det og pinlig over, at nogle kan opføre sig sådan. Jeg vil for ALT i verden opdrage mine børn – når det engang kommer – til ikke at være sådan. Gud forbyde det! Jeg håber, at der sidder nogle derude, med dårlig smag i munden og tænker sig om en ekstra gang. Jeg sender dig et stort knus med på vejen og håber virkelig at du ikke tager det alt for meget til dig! Du er mere værd end det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lollipoppen

  Hej Fie!

  Jeg har aldrig været fan af dig og din blog, men jeg har heller aldrig været en hater. Ingen er perfekte, især ikke dig, mig eller dine haters.
  Du skriver at folk “truer” dig med at slå dig ihjel og hvis de virkelig gør det, så synes jeg fandeme at du skal melde dem! Hvis det er på Facebook så screenshot deres besked og send det til deres forældre! Sådan noget er ikke acceptabelt og hvis de ikke lærer det, så ender de senere hen i livet at komme i fængsel for det.
  De giver dig dårlig selvtillid og bange anelser, så igen, meld dem for pokker! Du skal være ligeglad med dem og deres følelser, så meld dem. Intet andet hjælper, for de har åbenbart ikke fået en ordentlig opdragelse.

  Der var engang en der skrev til mig over facebook at han ville kneppe og dræbe mig, hvor jeg bare tog screenshot og sendte billedet til hans forældre, som jeg fandt frem til ved lidt stalkning. Har fået en undskyldning af hans mor og drengen selv og jeg er da helt sikker på han ikke skriver det til nogen mere. Igen: Børnene lærer det kun ved at der kommer konsekvens.

  Ha’ en awesome-fantastisk dag.
  Kram og glade tanker fra Lollipoppen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fridaya

  Jeg syntes fanme du er sej fie, og jeg syntes at det er SÅ åndsvagt at der er nogle der skal have så ondt røven over dig, jeg syntes at det er sejt at du bare kan sige fuck haters og være så meget på toppen som du er, det tror jeg ærligt ikke at jeg ville kunne!
  Vær gang jeg ser nogle klamme komentare om dig, får jeg kun lyst til at grine for de er så tilgrin jeg føler næsten helt at jeg bliver sur på dem fordi at de simpelthen bare ikke kan acceptere at du lever din drøm og har succes med det! Det er super fedt fie! Keep it up! Respekt til dig :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva

  stor respekt til dig Fie, og jeg synes det er et rigtig godt budskab!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C.

  hej Fie.
  synes bare lige jeg ville rose for det her indlæg, synes sgu det er godt skrevet og det har en betydning, det viser virkelig at du har en holdning omkring emnet mobning, og da du har viden omkring det er det vigtigt at dele!! 🙂

  Kæmpe roser her fra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leonora

  Hej Fie,
  Du er for sej, at du sætter ord på din følelser og frustationer.
  Folk bliver forhåbenligt klogere og et motto der kan gøre det nemmere er; de ved ikke bedre.
  Håber du får en dejlig dag! Jeg har stor respekt for du satser med dit liv og tager store chancer der fører dig til succes! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Det er rigtig flot skrevet Fie og jeg håber virkelig at det kan give de folk der skriver sådan, lidt at tænke over.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor er det rigtigt. Så fint skrevet Fie, og hvor er det vigtigt at det bliver sagt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så meget respekt til dig og dit indlæg Fie! Du er så sej, virkelig<3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Digitale bedemand