KONFIRMATION GUIDE ♡ – Fie Laursen
OUTFIT BATTLE! ♡

KONFIRMATION GUIDE ♡

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Hej sødlinger! Det er ved at være konfirmation tid og som i har kunne mærke har der været konfirmation stemning på bloggen med en masse “Konfirmation ønsker” inspirations indlæg, dem kan i læse HER, HER OG HER. Men her er også en lille konfirmations guide fra mig, som jeg håber i kan lide. Ønsker at i alle får en fantastisk dag, husk og nyd den! ♡ Kys og kram Fie

Konfirmation kjoler er der mange af og de er alle smukke! Jeg husker da jeg var ude og shoppe efter min konfirmation kjole, jeg havde sommerfugle i maven og var så spændt. Det tog os 2 ugers tid før vi fandt den perfekte konfirmation kjole, så derfor har jeg lavet lidt inspiration til jer nedstående. Håber at i kan bruge det!

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER 

Untitled #13

Smykker var for mig, virkeligt vigtigt! Jeg har stadig ringen jeg havde på til min konfirmation og det vil altid være mit minde fra konfirmationen, måske i har det på samme måde? Her er ihvertfald et smykke udvalg jeg var helt vild med.

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER 

YEA1

Vi bor  jo i Danmark, så selvom sommer tiden er på vej så er det altså skide piv koldt når blæsten kommer forbi… Selv i sommertiden, så her er et lille udvalg af jakker som jeg synes var rigtig søde og fine.1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER  
Untitled #14

Dette indlæg indeholder affiliate links.

2 kommentarer

 • Hej hvor er dine sko fra, på forside billedet. ps elsker din blo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kjolerne er super fine, kan især godt lide den længst højre.
  Skoene er dog efter min mening alt for høje. Det er fint nok med en (lille)hæl, men der er grænser for hvor høje de bør være. Det er trods alt “små” piger det drejer sig om. Mindes heller ikke at der var nogen af pigerne, da jeg blev konfiemeret, der havde høje hæle på, og vi blev trods alt konfirmeret et år senere end normalt.

  Men ellers rigtig fint indlæg Fie. Er sikker på dine læsere i konfirmationsalderen kan bruge dine indlæg til noget.
  Og i øvrigt super god blog generelt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT BATTLE! ♡