Paradise Hotel: Spørgsmål & Svar ♡ 1 – Fie Laursen
OUTFIT OF TODAY

Paradise Hotel: Spørgsmål & Svar ♡ 1

Så kom det første spørgerunde indlæg op! Husk at du kan skrive en kommentar her på indlægget, hvis du har nogle spørgsmål du ønsker svar på. Der vil komme en række flere indlæg, de næste par dage. Kys og kram Fie

ph26

“Er det virkeligt så luksus som det ser ud? Skal man intet gøre selv?”
Ja, det er det virkeligt! Der er både rengøringsfolk, tjenere og så er produktionen der også. Vi skal ikke rigtig lave andet end at fokusere på spillet, festerne og bare være os selv. Ren luksus! Vi fik det lækreste mad + drinks og så kunne vi altid sige til, hvis vi manglede noget.

“Hvem ville du helst stå med af drengene?”
Når jeg sidder og ser det lige nu tænker jeg at jeg helst ville have stået med Philip, da han var den fyr jeg kom bedst ud af det med, inde på hotellet og han blev den tætteste jeg havde derinde de sidste dage. Man ser det ikke på TV, men jeg brød sammen i tåre en af mine sidste dage og der satte Philip sig ned og snakkede, krammede og støttede mig. Det gjorde os tættere og det hele meget lettere.

“Hvad har du fortrudt inde på hotellet?”
Hmm, jeg er typen der prøver ikke at fortryde noget da man bare må lære af sine fejl. Man glemmer hurtigt at man bliver filmet 24/7 fordi kameraerne sidder godt skjult rundt omkring og ens mikrofon om halsen bliver helt normalt. Vi har alle nogle blonde-moments noglegange og jeg må bare grine lidt af min Dansk vand snak jeg havde med Nanna + fælleskysset i poolen. #Yolo.

“Hvordan havde du det med at blive fredet med Anders?”
Anders er pisse dejlig, men jeg havde det ikke så fedt med det. Vi snakkede slet ikke rigtigt sammen inde på hotellet og man ser faktisk ikke engang at vi bor sammen de dage vi boede sammen, haha! (sikkert fordi det var møg kedeligt). Vi snakkede som sagt ikke og det eneste han sagde til mig var “Du kan stole på mig, vi skal bare stå sammen” og det kunne jeg ikke stole på, når vi slet ikke snakkede sammen udover den sætning der kom fra ham. Det var også derfor jeg valgte at sætte ham i fare og lade Theis blive, da Philip og jeg skulle tage beslutningen. Det ser ud til jeg er “ligeglad”, men det var fordi jeg var så bevidst om hvad jeg ville da jeg læste brevet.

ph11

“Hvordan har du det med Theis og hans beslutning?”
Theis var bare den nye nervøse fyr der blev manipulereret af Jonas og som jeg har snakket med andre om, så ville Jonas’ nok have mig ud så Christel ikke fandt ud af vi havde kysset i poolen (Han ville ihvertfald ikke indrømme det da jeg tjekkede ud, ha!). Men jeg har det rigtig godt med Theis og selv da jeg tjekkede ud sagde jeg til ham at det var okay, det er jo bare et spil og det skal man også huske sig selv på, ellers kan man blive rigtig ked af det. På TV ligner Theis en rigtig douchebag overfor mig, men det er han virkeligt ikke – Vi har snakket rigtig godt sammen efter vi kom hjem og der var ingen tvivl om vi godt kunne lide hinanden dernede. Jeg havde det på fornemmelsen at jeg ville ryge hjem, så derfor var jeg forberedt og blev ikke overdrevet ked af det. (Læs indlægget HER).

“Hvordan er det at blive filmet hele tiden?”
Mange siger at det ikke er hårdt og at man glemmer det, men jeg skulle lige vende mig selv til det. Jeg udstråler altid den største selvtillid, men når det kommer til stykket har jeg slet ikke så høj en selvtillid, så derfor havde jeg makeup på 24/7 og tænkte meget over hvordan jeg så ud. Jeg synes personligt det var hårdt at vide at ALT man sagde  kunne blive klippet sammen og brugt imod en, men heldigvis har TV3 været skide søde og klippet det godt sammen. Det der var grænseoverskridende for mig var at bade + gå på toilettet. Kan huske mit første toiletbesøg, det var så nervepirrende fordi der jo ikke er døre til toiletterne på værelset så folk kan bare komme ind til en. Man lære det hurtigt og jeg badede altid med bikini og fandt bare en måde at få sæbe ind under, så jeg ikke kom nøgen på TV, haha!

“Hvad er det pinligste øjeblik på Paradise Hotel?”
Det pinligste øjeblik er selvfølgelig ikke med på TV, men det var en dag jeg havde min menstruation og jeg sad og skiftede tampon nede på toilettet og så kommer Philip ind “haaaaaalløjjj” og jeg sidder med en blodig tampon og bukserne nede og vi fik den mest akavede øjenkontakt i spejlet. Haha!! Måske det bare gjorde vores venskab lidt tættere.

20 kommentarer

 • Mille

  1. Hvad får i at spise?
  2. Hvem snakker du ikke med?
  3. Hvordan er temperaturene dernede, både om dagen og natten?
  4. Hvilken dag blev du mest fuld, og hvor fuld blev du?
  5. Regner det nogensinde på Paradise?
  6.Kan man bestille hvad man vil i baren, eller er det bartendern det styrer det?
  7.Hvis du havde været på hotellet længere, kunne du så have fundet på at lave noget med en af fyrene?
  8.. Var der underligt at se de andre deltagere snakke om dig i sync på tv, og hvordan følte du, da du så det?

  Jeg håber at du vil Besvare mine spørgsmål 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  1. Hvad får i at spise?
  2. Hvem snakker du ikke med?
  3. Hvordan er temperaturene dernede, både om dagen og natten?
  4. Hvilken dag blev du mest fuld, og hvor fuld blev du?
  5. Regner det nogensinde på Paradise?
  4. Kan man bestille hvad man vil i baren, eller er det bartendern det styrer det?
  7. Hvor meget musik hører i?
  8. Hvor ofte er der folk fra produktionen inde på selve hotellet?
  9. Har du snakket bag kameraene med Rikke, og er hun så sød som hun virker på Tv?
  10. Hvis du havde været på hotellet længere, kunne du så have fundet på at lave noget med en af fyrene?
  11. Hvad var det aller værste ved hotellet, samt det aller bedste?
  12. Ville du gerne have været med i Miss Paradise?
  13. Var der underligt at se de andre deltagere snakke om dig i sync på tv, og hvordan følte du, da du så det?

  Jeg håber at du vil Besvare mine spørgsmål 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Theis har fortalt at han gav dig finger på Paradise Hotel den første aften, er det sandt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvad gjorde i hvis i manglede noget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alicia

  Hvad laver i Fredag, Lørdag og Søndag?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristoffer

   For dem starter de forfra med mandag når de rigtigt er ved fredag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alicia

  Hej Fie.
  Synes du er en helt fantastisk pige, jeg har kun fulgt med på din blog og din Instagram ligesindet du tjekkede ind på hotellet, men jeg synteses du er en helst fantastisk blogger, og jeg ser virkelig op til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alicia

  Hvad følte du lige da du tjekkede ind på hotellet og så de andre gæster for første gang?:)
  Skulle i nogle gange filme om? For på TV ser det ud som om i bare gør det helt automatisk eller hvad man siger:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvad synes du selv om din optræden på tv,? Synes du ikke selv du er en smule offensiv?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hvordan er det at have menstruation på Paradise?
  Har du noget med Theis nu i er kommet hjem?
  Hvis man mangler noget køber produktionen det så til en?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mange rundt omkring på nettet og ude i hverdagen blev sure over du blev sendt hjem..
  Overrasker det dig at mange er blevet sur over Theis’ valg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Hej Fie.
  Jeg var så trist da du røg ud, for det ser ud til, at du gav meget mere liv til hotellet end nogle af de andre piger (især Amalie, som du røg ud i stedet for). Havde ønsket, at du kunne blive partner med Philip!

  Hvordan fandt I to ud af, at I skulle børste hinandens tænder? Det var alt for sjovt.

  – Ps. Er det rigtigt, når jeg har mistanke om, at I kører 4-dags uger, så ugen bare starter forfra når i har haft en torsdag? (altså så der ikke “findes” fredag-søndag) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonyyyym

  Hej smukke Fie, det var altså et trist afsnit uden dig i det i dag, det syntes jeg bare du burde vide!! 🙂

  Mit spørgsmål: Er Theis stadig en potentiel drømmefyr for dig, selvom han har sagt, at han synes Christel er smukkere end dig? Tænker bare det er noget de fleste piger ville stå af på ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så ærgerligt at jeg ikke har fået fulgt med, men er altså lige mormor typen der går i seng kl 22, når programmet starter ….

  // Camilla Christine
  http://www.blogbycc.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel

  Hvad laver i fredag lørdag og søndag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Hej fie
  Har bare et enkelt spørgsmål
  Hvad laver i når der ikke er mandag, tirsdag, onsdag og torsdag? – filmer i ikke der, eller er de dage klippet sammen så det ligner nogle af de andre dage?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caia

  Hej fie
  Super fedt indlæg. Glæder mig til der kommer flere.

  1: hvad syntes du om at være i synk?
  2: blev dig og patrick først gode venner da i kom hjem eller hvad?
  3: hvad syntes du om jonas og ses i nogle gange?
  4: var det ikke ret nederen at ryge ud inden miss paradise?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Fie
  Hvordan er dit forhold til Theis nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella Carstens

  Hvordan forgår festerne.. Og er det rigtigt at i skal sige alting 2 gange

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fedt indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF TODAY