Sådan får du en succesfuld blog! – Fie Laursen

Sådan får du en succesfuld blog!

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 12.36.21

Nu er jeg efterhånden blevet omtalt som “blogger dronningen” i flere omgange og dette indlæg er blevet efterspurgt en del. Min blog har de sidste 3 år været en af Danmarks største, i 2013 var jeg en af de mest googlede Danske kvinder og nu kan mine sidevisninger ryge op på 1 million om måneden. Jeg har formået at gøre bloggen til et arbejde – Hvilket jo er fantastisk! Mange mennesker tager det ikke seriøst at man arbejder som blogger, da det hurtigt kan komme til at ligne man bare lige smider et par sko op og så ligger sig ved poolen med en pina colada i hånden, men sådan er det (desværre) ikke! Der er meget arbejde bag en succesfuld blog og der skal kæmpes for både læsere og indtjening.

BLOG DESIGN
Dit blog design er noget af det vigtigste, da det er det første folk ser når de klikker sig ind på din blog. Det er vigtigt at du har en stor flot header i god kvalitet. En sidebar(som jeg også har) kan se rigtig flot ud og der kan du også smide en biografi ind om dig selv + billeder. Du kan slå dig løs med kreativiten. Som i kan se har jeg reklameret for min Instagram i min header, da det er godt at promovere alle sine socialemedier så ens følgere er fordelt på forskellige platforme.

BLOG1

GOD KVALITET
En blog kan sammenlignes med et produkt – Jo bedre kvalitet det er, jo flere vil have det. Hvis din blog er fyldt med iPhone kvalitets billeder, så er der en stor chance for at mindre læser med. Folk er vilde med god kvalitet og flotte billeder. Spar op til et godt kamera og hold din kvalitet i top! Jeg kan stærkt anbefale Sony, som jeg har brugt alle mine år.

BLOG2

OMTALE
Omtale er noget af det vigtigste som blogger. Vi bloggere har ikke samme muligheder som sangere og skuespillere, vi har ikke koncerter og film der kommer ud som folk høre om. Vi har vores blog og derfor er omtale ekstra vigtigt for os. Som alle andre entertainere er en side i et blad eller online side et kæmpe skub for os, for på den måde når vores blog ud til en masse mennesker som normalt ikke følger med i vores blog, eller har hørt om os, for den sags skyld.

BLOG3

BILLEDE REDIGERING
Noget af det vigtigste, som også høre med i katagorien “god kvalitet” er billede redigering! Jeg bruger www.picmonkey.com og det har jeg gjort i mange år nu. Jeg har den version man betaler for, da jeg så har alle mulighederne derinde og giver mig et større udvalg af redigering. Redigering af billeder giver en bedre kvalitet, både til effekter eller måske en bums der skal fjernes? Et produkt sælges bedre finpusset.

BLOG5

SOCIALE MEDIER
Jeg har det sidste år fulgt ekstra meget med i mine blog statestikker og kan se at de fleste af mine nye læsere kommer fra mine andre socialemedier. Youtube har hjulpet mig allermest når det kommer til at høste nye læsere ind. I kender det vel selv? I sidder en Søndag aften og scroller igennem en masse tilfældige videoer og lige pludseligt falder i over en der er interresant og begynder at følge med i personen. Jeg sørger altid for at jeg i mine videoer siger at folk skal følge mig på Instagram, twitter og læse med i min blog. På den måde byder jeg en masse nye mennesker ind i mit univers.

blog6

Twitter og Instagram har også hjulpet mig ekstremt meget med nye læsere! Et tip til jer der ønsker flere følgere på Instagram og blog er at lave det der hedder “shoutout for shoutout”, jeg gjorde det meget i starten og opbyggede på den måde hurtigt en stor følgerbase. Det i gør er at i finder andre instagrammere med samme mængde følgere, i ligger et billede op af hinanden på jeres Instagrams og siger at folk skal følge hinanden. På den måde deler i ud af jeres følgere og hjælper hinanden. Og et godt tip er at putte dit blog-link i din Insta bio så dine nye følgere måske klikker ind af nysgerrighed.

blog7

PLANLÆG INDLÆG OG SKRIV NOTER
Som jeg viste jer i min “Februar favoritter” video har jeg en notesbog som jeg har fået lavet speciel lavet til mine blog-notater. Som passioneret blogger render man rundt med en masse blog ideer der kommer hen over dagen og hurtigt glemmer man dem, når der lige streger en anden tanke ind så derfor er en notat bog til bloggen RIGTIG GOD! Jeg skriver både blog ideer ned + notater til blog jobs. En anden ting du kan gøre for altid at have din blog opdateret er at “planlægge indlæg”….. Jep, det er der noget der hedder! Nu bruger jeg wordpress til at blogge fra og her har vi ihvertfald muligheden for at vælge dato og tid indlæggende skal udgives, på den måde kan din blog holde sig kørende imens du måske er på familie weekend eller ude og bulre.

BLOG9

TJEN PENGE VIA AFFILIATE LINKS
Affiliate links? Hvad er det for noget, tænker du måske… Det gjorde jeg ihvertfald første gang jeg hørte det! Et affiliate link er noget i ALLE kan lege rundt med, ligemeget hvor stor jeres blog er. En stor del af bloggeres indtjening kommer fra affiliate links og ikke hvor mange sponsorerede indlægs de har postet. Et affiliate link er et specielt link fra et firma/side som du tjener penge på for hver gang nogle klikker på det – Smart ikke? Der findes utallige hjemmesider som har affiliate systems kørende hvor alle kan tilmelde sig. Nu vil jeg ikke reklamere for et bestemt firma, men google “Affiliate program” og der kommer en masse op i kan tilmelde jeres blog til. Så kan du få nogle annoncer på bloggen og tjent lidt hjem til sparegrissen! Husk at skrive “Dette indlæg indeholder affiliate links” i de blog posts du skriver, da det er ulovligt ikke at nævne. Og hey på den måde kan du også altid huske at linke i dine outfit indlægs! Jeg har lært at flere læsere kommer ind, når man i hvert outfit of today indlæg skriver hvor tøjet er fra og linker.

BLOG20

PAS DIN ØKONOMI
Mange tror at man som blogger ikke skal tænke på SKAT og andet, fordi man får det betalt i B-indkomst. Det vil jeg lige understrege er VIRKELIGT vigtigt at få gjort! Nu nævner jeg ingen navne, men jeg kender en kendt blogger fra Sverige som pludseligt skyldte over 300.000 kr… Ikke godt! 🙁 Jeg har siden jeg var 15 år betalt SKAT og jeg overdriver ikke når jeg siger at jeg græd første gang jeg skulle af med så mange af mine indtjente penge! Det er sgu’ ikke sjovt at se så høj en løn og så trække så meget fra til SKAT, men efterhånden er jeg blevet glad for SKAT og sætter stor pris på de muligheder det giver os i Danmark. Hvis ikke du er den skarpeste til tal, så er det en god idé at få dig en bogholder, det har jeg da jeg er talblind og ikke har lyst til at lave fejl i mit regnskab. Du skal betale SKAT af alle betalte posts du har lavet online, det gælder også Instagram, twitter, vine, facebook og snapchat.

Det er svært at overskue det med, at skulle lån penge nu. Heldigvis kan man ret hurtigt få et overblik over de mange priser, selskaber og tilbud på markedet.

 

BLOG21

DEN RØDELØBER ER DIN BEDSTEVEN
I starten hadede jeg den rødeløber… Hvilket mange nægter at tro på når de først ser mig poserere rundt som jeg gør nu. Men det gjorde jeg virkeligt, jeg stak altid af når der blev sagt mit navn da jeg hadede billeder som jeg ikke havde kontrollen over. Jeg havde en form for angst for at jeg ville se tyk eller generelt bare grim ud på billedet, men efterhånden har jeg lært at den rødeløber er min bedsteven når det kommer til PR. Det er der man får lov at træde frem, markere sig selv og få sit navn i pressen. Det er der ens blog og person er relevant. Og hey, så er der ikke noget at være bange for – fotograferne er altid skide søde 🙂

BLOG23

MODEBLOGPRISEN
Der er mange forskellige holdninger om modeblogprisen, personligt går jeg ind for den og elsker den. Jeg vandt årets “læserpris” med over det dobbelte af stemmer end de andre, det var en kæmpe sejr for mig og jeg er SÅ stolt. Jeg synes man får anerkendt sin succes med en award og derfor også hvad jeg mener, er noget af vejen til en succesfuld blog. Alle kan tilmelde deres blog til modeblogprisen hvert år, en masse blogs bliver så valgt og nomineret. Så giv det et skud til næste år – Nu har i trods alt et år til at arbejde på jeres blog, så den er klar til at blive tilmeldt.
blog31

DET HEMMELIGE BLOGGER TRICK!
Det kan være svært at få taget outfit billeder HVER dag, specielt hvis man ligger syg eller har travlt med lektier eller andet, derfor har vi det hemmelige blogger trick. Jeg troede i starten bare det var noget jeg gjorde, til at jeg mødte en masse blogger veninder som også gjorde det, og det er altså nogle af Skandinaviens største bloggere! Daphne og jeg gør det også i LA, vi køre rundt med 10 outfits på bagsædet og så skifter vi løs og skyder billeder. Det er et smart trick og gør at man har en masse styles man kan blogge, selv hvis man er syg – Bloggen behøver ikke stå stille! 😉

BLOG34

BLIV TAGET SERIØST SOM BLOGGER
Det gør meget at kunne hive et visit kort op hvor der blogger på. Det viser en form for seriøsitet omkring din blog, at det ikke bare er en hobby for dig, men også et arbejde. Det er altid godt at have sine visitkorts på sig, da man aldrig ved hvem man møder på sin vej. Det kan være en firma-ejer eller måske et bog-forlag, der ønsker at udgive dit materiale? Ja jeg kan løfte sløret for at begge ting er sket for mig og alting bliver spændene snart 😉 Mine visitkorts er købt på vistaprint, de er super billige og det er nemt at designe derinde.

BLOG35

BLOGGER EVENTS
Noget af det mest hyggelige og vigtigste ved at være blogger er blogger events – De er der for det meste i modeugen, men henover hele året kommer der også en masse op. Blogger events er egentligt bare events hvor firmaer viser os en masse lækre ting og forkæler os med champagne, cupcakes og andet lækkert. Vi skyder nogle billeder, får lidt materiale til vores blogs og får minglet lidt med en masse andre bloggere – På den måde får man hurtigt opbygget venskaber til andre bloggere.

BLOG36

Wooaahh, det tog mange timer at lave dette indlæg til jer – Men jeg håber virkeligt at i kan bruge det! Det er mit mest efterspurgte indlæg og jeg ønsker jer alle succes med jeres blogs, da jeg ved hvordan det er at sidde med blogger-drømmen i mavsen! Hop ud i det tøser, jeg tror på jer ❤ (Link gerne jeres blogs, så jeg kan læse dem!!)

129 kommentarer

 • Tak for tip jeg elsker dig som person du er en skøn kvinde det ville jeg lige sige… jeg mangler følger på min blog så derfor skriver jeg her i håb om der er flere der vil følge mig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil sikkert sige at alle kan komme nemt igang, men at det er svært at blive set. Godt arbejde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tim

  Jeg synes det er imponerende man kan tjene penge med sin hjemmeside. Jeg har altid ønsket mig at blogge om mad, så nu giver jeg den et forsøg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende læsning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mila

  hvilket Affiliate program bruger du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for det skrevne ;.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for inspiration 🙂 har blogget i mange år efterhånden, men er først nu ved at give alt jeg har, for at bloggen skal blive lidt større end den er. Før bloggede jeg bare fordi jeg synes det vat hyggeligt, og sjovt. Men de sidste 2 år ca. har jeg fået tilbudt sponsor arbejde, ting, osv. så jeg vil da gerne se om det kan blive endnu bedre, så tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa, tak for tips – jeg har blogget siden 2012, men først for nylig på eget domæne (flyttet fra wp) så er sku lidt bagud – kig gerne med 🙂 http://www.ninamarquardsen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super god inspiration!
  Har selv lige opstartet en blog, som jeg håber du vil tage et kig på <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for lidt gode tips. Jeg har næsten lige opstartet min blog http://www.hverdagenmedborn.dk/ og så er det er jo altid rart at få lidt gode ideer til, hvordan man får flere læsere! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert med tips når man er ny startet blogger.
  http://www.barnafpsykisksyg.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dette indlæg var en stor hjælp til mange ting.
  Tusind tak, fortsæt det gode arbejde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super god hjælp og inspiration! <3
  -Emilie Ildstein

  http://emilieildstein.bloggerspoint.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha guuuud hvor sjovt det med tøjet. Den havde jeg sgu ik set komme 😂
  Kig gerne forbi hos mig, jeg er netop begyndt at blogge (igen) http://www.altogintet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt indlæg virkelig noget man kunne bruge!!👍🏼👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fie,
  Det kunne være super fedt hvis du ville kigge forbi, og give et fif eller to.
  – Tumle
  http://tumle.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det spændende at følge med på din blog. Har selv en blog, men den omhandler kun bøger, da det er det som har min interesse.
  mvh Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super inspirerende 🙂 Fed post 🙂 Er selv temmelig ny på at blogge, har netop (i december) udgivet en bog, og blogger omkring emner der ligger op ad det min bog handler om. Jeg glæder mig til at få flere besøgende på min blog 🙂 Må vist hellere følge din side, er ret fed 🙂 Mange kram herfra Marlies (marlies-e.com kig RIGTIG gerne forbi 🙂 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Falkenløve

  Hej Fie
  Jeg vil gerne starte min egen blog men er nevøs for at gøre det for hvad hvis jeg ikke har noget og skrive om, håber du kan hjælpe mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heeeej Fie <3
  Super fint, med massere af inspiration! jeg har altid fulgt med i din blog og det ville gøre mig glad hvis du havde tid til at kigge min igennem og evt. give mig noget feedback? Hvis du har lyst til at give nogle bloggertips en dag, vil jeg meget gerne byde på en kop kaffe.. Ved vi har en del fælles venner,så tænker det kunne være super hyggeligt med en snak og en kop kaffe, måske enda en drink?

  Knus Frederikke
  http://toftgaard.bloggersdelight.dk/?preview=true

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for et super fint indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for dine fif. Tag gerne et kig på http://www.rejsoplev.dk Vi snakkes 🙂 MH Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg mener det her på en sød og behjælpelig måde, fra en blogger til en anden. Det kan godt være at du allerede har 1 mio views on måneden, men du er simpelthen nødt til at få styr på din grammatik. Få en til at korrekturlæse dine indlæg inden du lægger dem op. Der er alt for mange fejl. Det generer nok ikke alle, men jeg (og sandsynligvis mange andre, jeg kender i hvert fald et par stykker) får ikke lyst til at læse mere når jeg ser grammatiske fejl. Så det er bare mit bloggerråd. Ellers super godt gået med det hele, dejligt at se folk få succes med deres blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Lund-Nielsen

  Hej
  Jeg er næsten lige startet. Jeg vil mega gerne prøve at have en blog. Min blog er http://carolinelund-nielsen.bloggersdelight.dk
  Jeg håber at der er nogle, som gider at følge med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fie. Jeg har åbnet en ny blog, som du meget gerne må tjekke ud og give mig feedback på <3
  http://karolinemorsing.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tjek gerne min nye blog ud 😀 Kom også gerne med konstruktiv kritik om den og i det heletaget bare feedback <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fie Og alle andre der har lyst til at læse med!
  I forbindelse med at jeg d. 31 maj 2016 flytter til New York, USA, for at studere, har jeg lavet en blog. På bloggen vil jeg hjælpe andre med samme drøm, ved at dele ud af mine erfaringer(jeg giver bl.a. finansieringsråd og ansøgningsråd).
  Min blog vil dagligt blive opdateret og fra 31 maj, vil man også kunne følge med i mit liv i New York.
  Jeg håber du vil tjekke min blog ud og jeg kan få dig til at dele den. Jeg tror nemlig at jeg vil kunne motivere og hjælpe rigtig mange af din følgere.
  1000 tak for din tid og forsat god dag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæreste Fie, ville virkelig sætte pris på hvis du havde lyst til at tjekke min blog ud. Blogger om mit liv, kommer ind på tanker, kreativitet, og hvad jeg ellers lige finder interessant
  http://lfthomsen.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  grylip.bloggersdelight.dk
  Ville betyde så meget hvis du kiggede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Fie! det her indlæg er rigtig godt!! synes din blog er mega god og du er god til at gøre den interesant. ✨ min blog er ny og det er godt nok svært at få læsere men ved du jo alt om. mega respekt for alt det arbejde du lægger i bloggen og for at nå så langt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fie, superlækkert indlæg! Har også startet en blog som så mange andre, og det ville betyde meget, hvis du gad tjekke den ud. Som dig vil jeg gerne ændre nogle ting i verden, og håber min blog kan hjælpe mig på vej med det.
  Jeg har dog to spørgsmål, eller dvs. det ene er nok mest en forespørgsel.
  1) Bliver du betalt med paypal, og kan du/ikke anbefale det som blog-indtjeningsmetode?
  Og 2) kan se der er mange andre med en blog. Kunne du finde på at hjælpe nogle af os nye bloggere, med at blive set/hørt? Altså f.eks. En konkurrence, hvor man kunne deltage med sin blog, du tjekker dem ud & så måske en dag i selskab med dig, hvor man snakker om blogging etc., og til at blive bedre? Kunne være superfedt.
  Lækkert indlæg i hvert fald 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fie. Jeg elsker din blog! Og det har inspireret mig til at starte min egen. Jeg ville høre om du ikke gad tjekke den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker din blog og har fulgt den lige fra start! Er lige startet med min egen, og elsker det! (Selvom min kæreste synes det er skørt😅)
  Men wow hvor synes jeg det hele er forvirrende her starten.. og har godt nok mange spørgsmål jeg godt kunne bruge svar på <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Mange tak søde! Super fin blog du har dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk indlæg! Super mange gode ideer og stor inspiration til at komme videre med sin blog! Alle der har opretter en blog, har vel en lille drøm om at kunne tjene lidt ekstra på det 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fie. Tak for dette udførlige indlæg – meget nyttigt! Læs også meget gerne med på min blog omhandlende den jordomrejse min kæreste og jeg er på som backpackers 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Uhhh lækkert blog du har dig!!! fortsæt med det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig godt indlæg!
  Det ville være rigtig fedt, hvis du ville kigge forbi min blog, og evt sige hvis der er noget jeg kan gøre bedre 😀

  http://rikaedelgren.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Mange tak smukke! Det er en fin blog du har <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godmorgen Fie!
  Kæmpe inspiration og motiverende opslag!
  Virkelig noget jeg tager til mig!

  Ville blive glad hvis du stadigvæk kigger nye blogs, og kan finde tid i din hverdag til at læse min.

  http://www.sarahallengreen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Hey smukke, tak for de søde ord og held og lykke med bloggen! Kram fie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Super fedt indlæg Fie. Tusind tak!
  Kig gerne forbi min blog.
  http://helenabrunhoj.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw det var da forklaret så vi alle kan følge med. Super fedt.

  Min blog handler om mig og mit fag som blomsterdekoratør
  http://blomsterafhjertet.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Læs meget gerne min blog her og kom med super gode og konstruktive kommentarer.
  Min blog er dog niche – og handler om mit liv med kronisk sygdom, humor og positivitet.
  http://www.stay-positive.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super godt indlæg, meget inspirerende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt med nogle tips!
  Du kan se min blog her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monique Kirkevang

  Super fedt indlæg !
  Du kan se min blog her 🙂
  Du må meget gerne komme med ting jeg kan gøre bedre
  http://moniquekirkevang.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Jeg synes sgu’ at du klare det meget godt! Lækker blog :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville blive glad hvis du ville tjekke min blog 🙂

  camillia.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Tak for dit indlæg, Fie. Som altid var dette også indlæg godt ^^

  Her er et link til min blog:
  lfthomsen.blogspot.dk

  Håber at du vil tjekke den ud, det ville være vildt fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skriver om min sygdom, noget meget personligt, som hjælper andre<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Soso

  Altid godt med lidt inspiration 🙂

  http://bysoso.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Sørensen

  Tak for det gode indlæg 🙂 håber du vil tage et kig forbi min blog 🙂 http://fashionuniverse.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt indlæg! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny

  Skønt indlæg!
  Det hjælper mig virkeligt at kigge tilbage på det og bruge det som inspiration til at forbedre min egen blog.

  http://www.myfangirluniverse.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Tak! Vil i hvert fald prøve det med link’ene!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg følger ikke så mange modeblogs, men elsker træningsblogs som foreksempel mayadroem.dk og for anmeldelser og anbefalinger læser jeg hos cautious.dk der er meget bogfokuseret, men også har livsstilsindlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fint indlæg!
  Du er velkommen til at tjekke min blog ud 🙂

  http://www.mariehollesen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  josephinedamgaard.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MJ

  Hej Fie, et super inspirerende indlæg! Jeg tror ikke min forrige kommentar gik igennem?

  Men har utrolig mange spørgsmål omkring indlægget, så tænkte om du måske kunne sende mig en mail?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MJ

  Hej Fie, må sige det er super fint og godt beskrevet indlæg må jeg sige!
  Har utrolig mange spørgsmål, så hvis jeg stiller nogle nu, kunne du så måske svarer via mail?

  De link man tjener på, skulle man betale skat af det eller hvordan? Og kommer de ind på kontoen?

  Har set flere have billeder i deres side boks, men kan godt nok slet ikke få det til at fungere?

  Vil derudover gerne hører din mening om min blog 🙂

  Håber der er mulighed for at du kan svare via mail 🙂

  http://www.mette-jensen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for et supergodt indlæg, Fie!
  Selvom jeg ikke længere er helt ny i blogverdenen, er der afgjort et par tips og tricks, jeg kan bruge til noget 🙂

  gownsandroses.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nannahau.com min personlige blog der bærer præg af mine passioner for at tage billeder, træne og holde mig sund, været kreativ med DIY og boligindretning, rejser og mit kommende studie/liv Jyde flytter til København.

  // Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søde Fie, sikke et dejligt og inspirerende indlæg.
  Jeg tager virkelig hatten af for dig som person, for hold op hvor har du stået model til meget i dit 18 årige liv, som dem der taler grimt om dig mm., aldrig kunne have klaret! Jeg blev så glad i går, da jeg så artiklen omkring dig som rollemodel, for det glædede mig inderligt 🙂

  Kig gerne forbi: http://homehappy.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mega godt indlæg – fik en masse ideer!

  all-around-as-always.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Virkelig et godt indlæg, Fie 🙂 Jeg har fulgt din blog rigtig længe, og jeg tager virkelig hatten af for dit arbejde!

  http://tealattewithstyle.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har virkelig fået et helt andet indtryk af dig, efter at have set dig i Paradise. Du er meget mere nede på jorden end jeg havde regnet med, og du virker helt vild sød. Oveni det, er du blevet meget mere voksen at se på nu (er vild med dit nye hår, den længde er rigtig god til dig). Alt i alt har du den sidste måned kun overrasket mig positivt. Bliv ved på denne måde!
  bymichelle.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er for sej Fie!
  Virkelig godt og inspirende indlæg, også selvom jeg har blogget i flere år.
  jeg tror jeg så dig og en anden fyr engang i toget. Tror det var H linjen med min søn.

  Kig forbi min blog hvis du har lyst :grinning:
  http://www.thetiger.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fie!
  Rigtig god blog, som jeg altid sørger for at følge med i – super inspirerende! 🙂

  Jeg har startet min blog op i januar, så den er stadig rimelig ny og derfor er dit indlæg virkelig relevant for mig 🙂

  Du må meget gerne kigge forbi på: http://kokkeriermedpassion.dk

  //
  Mette Grølsted

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej fie.

  Super inspirerende indlæg! Du gav mig svar på flere af de spørgsmål/problemer, jeg har gået og tumlet med. Nu ved jeg lige hvad jeg skal give mig til.

  Du er mere end velkommen til at kigge forbi min blog, har dog ikke haft den i så lang tid: http://sheilavoldby.bloggersdelight.dk/ :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt indlæg! Jeg giver dig ret i det hele.

  Min blog er: http://www.camillaoverby.com
  Skriver om mode og især E-bay 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea Jensen

  Tak for et godt indlæg. Virkelig brugbart.
  Kig gerne forbi: http://eajensen.bloggersdelight.dk :blush: :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig godt indlæg, dog er der flere punkter som jeg ikke kan gøre, da min blog på ingen måde har så mange læsere at jeg bliver inviteret til noget haha 🙂

  I er mere end velkommende til at gå ind og tjekke min blog ud, som mest af alt er skønhed, DIY og sunde opskrifter http://anordiclife.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde Fie!

  Ej hvor skønt!! Det var lige hvad jeg havde brug for 🙂
  Jeg startede min blog op for lidt over en måned siden, og søger derfor masser af gode tips og tricks.

  Du er hjerteligt velkommen til at kigge forbi hvis du har lyst:
  http://saraeline.bloggersdelight.dk/

  Jeg elsker din blog, og følger med hver dag! 🙂

  Kram fra Sara Eline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt godt indlæg! 😉 Jeg har selv en blog (tjek den ud:-D), og jeg kan da helt klart bruge nogle af dine tips!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fedt indlæg! 🙂

  Min blog hedder:
  http://www.simonececilie.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt indlæg selvom jeg godt vidste det i forvejen. Men jeg kendte ikke den side til redigering. 🙂 Cool! Her er min blog. Jeg har haft hjemmesider/blogget siden jeg var ca. 11 – og jeg er 23 nu. Denne blog har jeg dog kun haft siden marts sidste år eller sådan noget. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke S

  Sikke et godt indlæg!

  http://www.frederikkes.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for et godt og brugbart indlæg. Kig gerne forbi: http://christinaelisabeth.dk

  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig godt og lærerigt indlæg!
  Det er rigtigt sjovt at du har været kreativ med billederne og sat talebobler osv på. haha. 🙂

  http://www.raasort.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde

  Hej Fie ;D
  Jeg synes din blog er helt fantastisk og læse, jeg får rigtig mange ideer af at læse din blog.
  Min blog hedder https://diffepigen.wordpress.com

  Hvor jeg skriver om mine interesser, familie, venner og min hverdag, lige pt er det bare på hobby basis men håber det på et tidspunkt kan blive til mere end en hobby 🙂
  Knus fra diffepigen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Undeniably, the best How to make homemade most popular ice cream flavors cream, is one that you
  will often use. The one that is worst is the one which accumulates
  dust and stays in the garage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt indlæg. Uanset hvad den gennemsnitlige dansker mener om dig (om det er godt eller ej), kan vi nok alle blive enige om at det er utroligt imponerende, at du er kommet så langt som du er!
  Fortsæt det gode arbejde (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fie, du må meget gerne gå ind og tjekke min blog ud! Er utrolig inspireret af dig og hvad du har opnået med din blog! Så det ville være sindssygt fedt, hvis du måske ville give mig noget respons på min blog <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asking questions are really fastidious thing if you are not understanding something entirely, except this paragraph presents pleasant understanding yet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt indlæg, du må meget kigge forbi min blog 😀

  http://josefinejacobsen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariann

  Jeg er ikke den store blog-læsere, da alt det mode halløj ikke interesserer mig så meget, men jeg vil sige at din blog er rigtig, rigtig god, selv for en der normal ikke tager sig tid til den slags. Det ser ud til, at du bruger rigtig meget tid på den og dine indlæg, især med det her, tænkte jeg: Wauw! Jeg havde aldrig selv orket det. Så, som du skriver, en blog er ikke bare at skrive et indlæg, bloggeren skal også interessere sig for det.- og det ser det ud ti, at du gør. Jeg kan huske dengang, du var i aftenshowet. Jeg synes mobning er rigtig forfærdeligt, og jeg havde rigtig ondt af dig, for de ting, du oplevede dengang, det er unfair uanset hvem som oplever det. Noget af det som irriterer mig, er så de folk, som mener din blog kun handler om mode, og noget tøj, du har på en dag. De folk der synes at ALLE dine blog-indlæg, skal handle om mobning og den slags; Go’ dav mand Østeskaft!Det vil da være vildt deprimerende for dig at skrive om, og også for os læsere at læse om, og helt vildt sørgeligt. Undskyld mig, men jeg forstår ikke alle dem, der vil have du og andre folk skal leve i fortiden! Lev i nuet og en lille smule i fremtiden. Men alt i alt vil jeg bare sige, at de ting du gør er superfede, og jeg synes, du er en virkelig sej pige af hvad jeg kan læse mig frem til. Og husk, det sgu ikke alle der kommer til at opleve det, som du har oplevet ! Held og lykke fremover

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du er ret så sej, er fan af folk der går efter deres drømme og arbejder for dem uanset hvad andre mener eller siger!

  Min blog handler om sundhed, træning og lækre opskrifter:
  http://www.annawarrington.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fie!

  Nøj, et fedt indlæg. Super sødt af dig at du gider at skrive sådan et indlæg til os aspirerende bloggere – vi tager i hvert fald imod dine tips med kyshånd!

  Forresten, jeg har fulgt med på din blog længe, og jeg vil bare lige fortælle dig hvor sej jeg synes du er. Mange havde stoppet deres blog for længst, men du har holdt ved for at vise verden og de haters der er derude hvor stærk du er – du er sku cool nok.

  Jeg kan se at min medstodder, Jo, også har skrevet en kommentar herinde med bloggen, men nu kommer den altså lige på igen 🙂

  http://stilstodderne.bloggersdelight.dk/

  Knus, Eva Maria – den anden stodder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Kig gerne forbi min blog! <3
  http://annethygesen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Trads

  Hej Fie, jeg elsker virkelig din blog. Du giver mig meget inspiration med dine billeder. Og du er også en af dem jeg holder med i paradise. Jeg håber du vil tjekke min blog ud, det vil betyde meget for mig. http://julietradshansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt indlæg! håber du måske kigger forbi min blog det ville betyde meget! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fie, Super gode tips!
  http://louslifee.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt indlæg… Tak for tipsene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej et fedt indlæg 🙂 tak tipsene….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, smart med det hemmelige blogger trick, det havde jeg ikke engang tænkt over at man kunne 😀

  http://stilstodderne.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fede tips! jeg forsøger mig selv med affiliate.. men synes det er lidt svært!! 🙂

  http://www.blogbycc.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din blog er virkelig fantastisk
  Og Du en bevis på at drømme går i opfyldelse
  Har delt din blog på Instagram og Twitter for jeg synes virkelig at du fortjener det håbe måske på du vil se min blog
  Og giv måske en kommentar det vil betyde meget
  http://mariamolgaard.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • elsker og læs din blog imens jeg har været syg har jeg læs mange af dine indlæg ❤️ I AM fans
  Håbe du vil læs min blog og måske give mig flere følger http://mariamolgaard.bloggersdelight.dk

  P.s håbe det okay jeg har taget et billede af din blog og sat den på Instagram og Twitter
  Tænke du kun få flere følger ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Fie,
  ville blive glad hvis du ville chekke min blog ud, og evt give mig kommentarer:

  http://www.ceciliea.dk

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fie! Super godt indlæg! Elsker virkelig din blog. Og følger dig på alle dine sociale medier. Du er en stor inspiration <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super gode tips! Meget inspirerende 🙂

  Knus simply-mode.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super godt indslag, som jeg ved med garanti ikke kun vil kunne hjælpe mig men også en masse andre bloggere.
  Uanset hvad folk siger om dig, Fie, så skal du vide at du er en inspiration for mange – både unge som gamle, og hold fast i det du laver. Det er tydeligt at du har gang i det rette, og at du med din profession kan udrette noget stort (Større end hvad du allerede har gjort)
  Stor ros herfra. 🙂

  Du må gerne kigge på min blog hvis du vil:

  http://destinationunknown.bloggersdelight.dk
  Hilsen Frederikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Mange tak fie, har lige skrevet en privat besked til dig på facebook hvor jeg faktisk spurgte om hjælp til min spritnye blog, men du var kommet mig i forkøbet: )❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabrina

  Meget flot og præcist indlæg. Nok det bedste hidtil! <3 Du har beskrevet tingene virkelig godt og du har fået stortset alt med! Jeg har tit tænkt hvor svært kan det være, men efter det her indlæg har jeg indset at det at være blogger er svært og tidskrævende. Godt arbejde!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  kristinaloll.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa Dawson Jensen

  Puha… Det lyder som hårdt arbejde. Tænk engang at det kan være så vigtigt, hvordan din blog ser ud, og hvad den skal indeholde. Sejt gjort, Fie. Kan huske, at i 9. klasse, vidste jeg ikke, hvad en blog var. Alle mine venner så mærkeligt på mig. Og i dag er jeg stadigvæk ikke helt sikker på, hvad det er. Så jeg er begyndt at læse din, også fordi du interesserer mig siden Paradise, for at forstå, hvad en blog er, og hvad den betyder for én.
  Glæder mig til at læse mange flere indlægs fra dig på din fine blog. Indtil videre er jeg kun tilfreds. Så bliv ved med det gode arbejde, søtte.
  KNUS & KYS Melissa.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://dinalillie.bloggersdelight.dk/ – Her er min helt nye blog, den mangler stadig noget arbejde. Jeg håber på at nå ud og hjælpe nogle unge mennesker. Jeg vil bruge mine knap så gode livserfaringer, som angst, depression, vold i hjemmet, misbrugsforældre, lavt selvværd, til noget godt og kunne rådgive andre der oplever nogle af de samme ting. Håber du vil give den et kig!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige startet min blog og vil gerne nå ud til en masse unge mennesker med mine nye indlæg. Jeg vil skrive om depression, angst og lavt selvværd. Vold i hjemmet, misbrugsforældre og om at blive sund, da det er noget jeg har kæmpet med. Jeg vil gerne bruge mine knap så fantastiske livserfaringer til at hjælpe andre. Så jeg håber du vil give sen et Kig Fie, jeg ved godt den mangler lidt arbejde endnu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Losersville

  Tak for indlægget. Må indrømme jeg ikke lige kender dig. Men tænker det nok har noget med aldersforskel at gøre. Men synes du kommer med en række gode råd, som jeg vil se nærmere på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt indlæg, Fie! Det er dejligt at få nogle tips, når man er ny i blogger-verdenen 🙂 Jeg blogger om skønhed, og det er som om, at det ikke helt er slået igennem i Danmark endnu, så jeg prøver bare at skrive om det, jeg vil og holde mig aktiv på de sociale medier 🙂 Jeg blogger på http://glassow.com, hvis du har lyst til at kigge forbi.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smoothie opskrift: