Mit drømme påskeæg

At være kendt i udlandet

Det fedeste ved at være blogger er alle de skønne mennesker der følger med, støtter mig og ser op til mit arbejde. En drøm jeg altid har haft er at være et forbillede, en person der inspirer og giver folk lysten til at kæmpe for dem selv og deres drømme. Der er jeg nået til nu og det er jeg stolt over. Noget af det mest bekræftende er når jeg møder fans i udlandet og jeg tror vidst aldrig at jeg vender mig til det! Jeg husker stadig første gang jeg ankom i LA, der stod over 20 fans i lufthavnen og råbte efter min bror og jeg. Vi fik krammere, billeder og de sødeste ord med på vejen – Det var en fantastsisk følelse! Hver gang vi er i Stockholm står der også en bunke fans i lufthavnen klar med flag og krammere og det er noget af det meste bekræftende at vide der er mennesker derude der sætter så stor pris på mit arbejde at de vil møde mig. Min blog er ved at blive verdens kendt og det er det største mål jeg har haft for min blog og jeg husker stadig da jeg sad for 3 år siden og sagde til mig selv at en skønne dag skulle det nok ske. Jeg holdte fast på min drøm, så derfor gik den i opfyldelse. Jeg er ikke født med en guld ske i munden og jeg kommer fra en lille provins by, men det har ikke stoppet mig fra at kæmpe for min drøm – Så, hvad stopper dig? Kæmp for dig selv og din drøm, ligemeget hvad du har nu og hvor du er fra.

Der vil altid være folk der skriver “Fie Laursen er jo slet ikke kendt?” “Folk er ligeglade med hende”, men det ironiske er bare at jeg rent faktisk har succes, men for dem er det lettere at smide en negativ kommentar end at respektere at jeg har opnået mere end dem. Jeg er skide stolt af mig selv og hvis det gør mig arrogant – Så lad mig være arrogant. Jeg har arbejdet hårdt for dette og derfor er min stolthed høj! Tak til verdens bedste fans ♡

åh24 årh25

 photo 1_zps16432370.jpg

 photo BaVIpxBIUAAHQT2_zps15365117.jpg

   

6 kommentarer

 • Aviaja Gadegaard

  Du er et helt klart bevis på at mange af Fies danske følgere er jaloux og reagerer negativt, hvor imod de udlandske følge de kan se hvor flot Fie er og elsker hendes personlighed men de reagerer positivt (de fleste). Her i Danmark skal man helst ikke have succes for så begynder folk og snakke i krogene og hate uden grund. Bare stop haters, helt seriøst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aviaja Gadegaard

   Wtf den skulle have været svar til hende Stines opslag 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine

  søde dejlige fie synes du skal få opreret den store tud du har altså din store bot næse den er virkelig grim den ville ødelægge dit liv og dit image fordi du er jo så sejj:).. du kan bare få en sponsor til at betale du lever jo af at være en medie luder:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dina

   Hej Stine !!

   Syntes du skulle tage dig en slapper 🙂
   Hvis du følger med på Fie’s blog er du jo interesseret i hvordan hendes liv er.

   Du kan jo bare forlade det hvis du ikke kan lide lugten i bageriet.

   Du er virkelig ikke opdraget ordentligt, hvis du kan finde på at skrive sådan en kommentar til et menneske du ikke kender personligt.

   Sorry to say !!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Synes du helt ærligt, at det er okay at snakke sådan til et andet menneske, hvis du ikke har noget pænt at sige så ti stille. Det er en respektløs måde at begå sig på, man skal respektere og acceptere andre istedet for at kritisere dem. Fie er langt fra en medieludder, ved du overhovedet selv hvad det er??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg syntes du er så sej elsker din blog venter hver dag og er så spændt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit drømme påskeæg