De bedste slankepiller! – Fie Laursen
OUTFIT OF TODAY

De bedste slankepiller!

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Husker i at jeg bloggede om Skinnytox slankete fra weightworld? Hvis ikke så læs indlægget lige HER. I indlægget skrev jeg at jeg også ville blogge om deres Garcinia Cambogia Pure slankepiller. Så nu er tiden kommet til det 🙂

Garcinia-Cambogia

Jeg har faktisk været lidt af en stamkunde hos weightworld, så det er fedt at få lov at blogge lidt for dem! Jeg plejede at købe deres Raspberry Ketone Pure slankepillermen nu vil jeg gerne anbefale jer deres Garcinia Cambogia Pure slankepiller som har været en stor succes. De virker uden at du behøver at ændre din livsstil – Vildt ikke?! ja, du spiser bare løs og så går pillerne ind og sætter gang i din fedtforbrænding + hjælper med at undertrykke din appetit. Pillerne kan tages af både mænd og kvinder og så er de også velegnet til vegetare. Jeg vil gerne understrege i dette indlæg at det er vigtigt man spiser regelmæssigt 3 måltider, og tabletterne skal ikke ses som en erstatning for en varieret og sund diet eller livs … Vil ikke opfordrer nogle til at tage en usund vej med slankepiller!

Man skal tage 1 kapsel op til 3 dage dagligt i forbindelse med et hovedmåltid og man bør ikke indtage overskride 3 kapsler om dagen. Tabletterne bør ikke anvendes af personer under 18 år og man bør tale med sin læge før man starter, især hvis man tager anden form for medicin/tilskud eller gennemgår nogen form for sygdomsforløb.

Bivirkninger er sjældne, men hvis du oplever nogen form for bivirkninger eller utilpashed bør du straks opsøge din læge.

 photo JA2_zpszu2yzqq0.jpg

 Sponsoreret indlæg.

10 kommentarer

 • Har selv prøvet de to slankepiller du har anbefalet, faktisk har jeg prøvet 3 mere, men garcinia cambogia er den der virker bedst for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Jeg er stor fan af dig og hvad du står for.

  Jeg er en pige på 22 og vil gerne have brændt lidt fedt på maven. Hvilken pille ville du anbefale til mig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Jeg er stor fan af dig og hvad du står for.

  Jeg er en pige på 22 og vil gerne have brændt lidt fedt på maven. Hvilken pille ville du anbefale til mig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A. L

  Hvor kan jeg købe dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Larsen

  Hej Fie, det lyder spændende. Nu kommer sommer jo og jeg kunne godt tænke mig at få flad mave :). Hvilken form for træning dyrker du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Andre det har haft god erfaring med dem.. Må gerne sende mig en mail

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Hej Fie. Hvor meget tabte du dig på 1 måned af de her piller? Trænede du imens eller havde du en normal hverdag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Dem gad jeg godt og prøve! Men de er godt nok dyre. Kan du måske skaffe os læsere end lille rabatkode? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amalie

  Hvordan virker de?
  og hvor lang tid skal man tage dem?
  hvor mange skal man tage i streg osv..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amalie

  Hvordan skal man tage dem?
  og hvor lang tid skal man tage dem? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF TODAY