Den bedste slankete! – Fie Laursen
10% RABATKODE TIL ASOS!

Den bedste slankete!

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Her står jeg med Skinnytox slankete og Garcinia Cambogia Pure slankepiller. Begge to produkter som jeg vil fortælle jer mere af på bloggen, men først skal vi starte ud med slanketeen.

 photo SLANKEPILLER_zpspdss61ki.jpg

Jeg vil anbefale Somatox Skinntytox Slanke Te, som kan hjælpe dig med at øge dit vægttab og give dig et bedre velvære. Hvad gør teen? Det er en intensiv slankete som kan øge dit stoftskifte. Teen går ind og undertrykker din appetit så du undgår usunde mellemmåltider. Udrenser, genopliver og forynger din krop indenfra og ud. Det er en 14 dags & 28 dags udrensingskur, som er lavet af håndplukkede planter og urter. Jeg anbefaler at du træner og 3 spiser sunde måltider om dagen. Det er vigtigt du husker dine måltider og holder dig sund.

 photo JA3_zpstymopp2r.jpg

Om udrensingskure:  En udrensingskur hjælper dig med at skabe balance i kroppen. Selvom vi går op i vores madvare er økologiske, kan vi ikke helt undgå at vi bliver udsat for forurening af en eller andet art. Den luft vi indånder er forurenet og så er der mange kemikalier i alle de ting vi bruger. En udrensingskur er en god idé fordi at alle de giftstoffer i kroppen kan skabe allergi, træthed, tarmproblemer eller overvægt.

– Sponsoreret indlæg.

3 kommentarer

 • Sille

  Hej Fie. Nu da indlægget er sponsoreret, kan jeg så regne med at det virker? Og hvor lang tid går der før man kan mærke og se te’ens virkning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KariNa

  Hej Fie
  Hvor købes teen og hvad er prisen??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

   Jeg har prøvet Skinnytox produkterne og jeg oplevede ikke de store ændringer. Teen var sådan set udemærket, men hvis man kun køber den for smagen er det meget dyrt 🙂

   Den eneste slankete jeg fornemmer har haft positiv effekt er den fra Örtte, men jeg er faktisk ikke helt sikker. Her på det seneste er der kommet en del positive anmeldelser som (fx her https://www.madison.dk/slankete) så måske der det ikke kun noget jeg forestiller mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10% RABATKODE TIL ASOS!