Mit drømme påskeæg – Fie Laursen
KJOLER UNDER 100.- KR!

Mit drømme påskeæg

Sponsoreret – Indeholder reklame links

God påske til klodens bedste læsere! I er sikkert godt fyldt op med påskemad og chokolade, det kan jeg desværre ikke ikke prale af – Jeg lå med migræne da vi holdte påskefrokost, hvilket var rigtigt trist da familien endelig var samlet. (Kæmpe ØV!). Jeg har selv lige sendt påskeæg til mine venner, så glæder mig til de pludseligt får dem med posten, hihi! Her er hvordan mit drømme påskeæg ville se ud.. Hvad er der i dit drømme påskeæg?

KAMERA: INSTAX (HER) ♡ BAMSE ♡ CHANEL PARFUME (HER) ♡ RAYBAN SOLBRILLER (HER) ♡ EOS LÆBEPROMADE (HER)

oki

1 kommentar

  • SLL

    Hej Fie 🙂 Vil lige sige efter jeg havde fulgt med i det meste på din blok syntes jeg bare du var arrogant og virkede meget opmærksomhedskrævende men efter jeg har set dig som person både på youtube og på Paradise Hotel tænker jeg bare: “hold da op hende der er en fantastisk person med en enorm stor personlighed”

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KJOLER UNDER 100.- KR!