OUTFIT OF TODAY + EN SNAK – Fie Laursen
STUDENTER SPAM

OUTFIT OF TODAY + EN SNAK

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Pjusket knold, men sommerkjolen og stiletterne er da fundet frem. Sikke en dejlig sommerdag. Man kan ikke andet end smile, vel? Apropros at smile, så har jeg de seneste par uger fået alt for meget negativ feedback, fordi jeg ikke har smilt på mine billeder. Det er ikke noget jeg selv har tænkt over, før alle kommentarene strømmede ind. Jeg snakkede med min mor om det, imens hun tog outfit billeder af mig og hun sagde “Men det er jo også svært at smile, når man ikke er glad inden i”, jeg svarede hende ikke men den sætning satte en masse tanker igang hos mig. Hun havde ret. Jeg sidder ligenu og kigger alle mine gamle billeder igennem og jeg smiler på hver og et? Jeg ser så knust ud på mine seneste billeder og det vil jeg lave om på. Her får i en masse smil sendt på jeres vej, på denne skønne solskinsdag. Skål for gode dage.

KJOLE: AX PARIS (HER) ♡ SKO: NELLY (HER)

 photo DSC01680_zpsalyofl9j.jpg

 photo DSC01667_zpsoho8xxi9.jpg

 photo DSC01646_zpsu4uat1sf.jpg

 photo DSC01642_zpsfgnjempg.jpg

 photo DSC01605_zpst5xrrmcw.jpg

6 kommentarer

 • Anja

  Hej Fie,
  Jeg er klar over, det her er et gammelt opslag. Men jeg har fulgt dig igennem de sidste år og naturligvis også igennem den sidste periode med Benjamin, rejser og nu dine indrømmelser.
  Jeg har vidst aldrig kommenteret andet end en konkurrence måske, men nu fangede øjeblikket mig lige.
  Når jeg ser på de billeder fra indlægget her, så føler jeg mig på en eller anden måde glad. Glad for at du nu har mere sul på kroppen og ikke udadtil virker madforskrækket og syg. Glad for at du har fundet vej ud af dit mørke og er kommet på rette spor igen. Jeg er sikker på, du har ufatteligt meget at byde på og du får sgu’ så mange høvl på vejen. Det er ikke alle, som du har fortjent. Vi kan alle begå fejl. Og jeg tror på dig, når du siger, det her ikke er et mediestunt eller et spørgsmål om at skabe opmærksom omkring dig som person. Jeg hører måske til den lidt ”ældre’
  gruppe af folk, som følger med i dit liv. Ej okay, rolig – jeg er kun 24 😉
  Men jeg skriver egentlig bare for at vise dig min støtte og sige, at du ER god nok, som du er. Du har bekymret dig meget om det i dine videoer og younow, men det er der ingen grund til.
  Folk har en mening om alt muligt ligegyldigt. Heldigvis skal du kun bruge meningen fra dine nærmeste til noget relevant.
  Keep fighting for the right thing! 🙂
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg er så glad for, at du skrev dette indlæg. Havde set de billeder, du havde lagt ud på det seneste og blev simpelthen så ked af at se dem.

  Jeg kunne alligevel ikke lade være med at tjekke op på hvordan du havde det, og besøgte derfor din blog i dag. Billeder hvor du smiler, viser jo desværre ikke om du egentlig har det bedre eller ej, men hvor er jeg glad for, at du lyttede til dine mors ord, og at du selv aktivt kæmper- og skåler for de gode dage!

  Du er helt igennem god Fie, og jeg håber, du har endnu en god dag i dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smil du ;)

  Kjolen ser ud til at folde meget under brystet på hjemmesiden, gør den også det hos dig? Den er jo ellers SÅ skøn! Lige det jeg har kigget efter 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smil

  Mega gode billeder!! Elsker dit smil, du er så smuk. Kom selv til at sidde og smile imens jeg så på billederne. Elsker at du vil prøve at smile på de næste billeder du tager, for det gør at man (jeg personligt) bliver helt glad indeni, og kommer til at smile lidt dumt til computeren… haha <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg synes godt nok at det er trist at en så smuk pige som dig skal kæmpe så meget.
  Jeg har altid beundret dig lidt på afstand. Blev også moppet i folkeskolen og udviklet en overspisning i stedet.. bøvler stadig med de alt for mange kilo herfra og med tilbage fald selvom jeg nu snart er 3, gift og mor til to.. synes egentlig bare du skal vide du er smuk og jeg håber du snart får der godt igen og vinder din kamp. Du fortjener det så meget..De billeder her er bare så fine. skønne smil..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STUDENTER SPAM