Slut med tampon/bind!! 28% rabat til OrganiCup.. – Fie Laursen
GET THE LOOK: GREASE PINK LADIES / BILLIGT!

Slut med tampon/bind!! 28% rabat til OrganiCup..

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Først af alt, vil jeg starte indlægget ud med at sige at hvis du er en fyr vil jeg råde dig til klikke væk fra dette, som sikkert vil lyde som et blodmareridt for dig, haha! Men piger.. For et års tid siden hørte jeg for første gang om OrganiCup, som er en menstruations kop som man udskifter med bind/tampon. Da jeg hørte om det første gang tænkte jeg idrrrkkk.. Hvordan gør man nu det? Hvordan føles det? Og mange andre spørgsmåls fløj igennem mine tanker, så derfor blev jeg i min “comfort zone”, som var bind. Som pige tror jeg at man holder sig i den bane man er vokset op med, når det kommer til sin menstruation? Sådan var det ihvertfald for mig. Mine veninder begyndte at snakke om OrganiCup og deres positiv påvirkede mig nok til at jeg selv sprang ud i at prøve det ad. Og jeg blev positivt overrasket. Personligt kan jeg slet ikke bruge bind mere, fordi jeg har vendet mig til den frie/rene følelse … Bind føles som en ble nu og tamponer er stadig ikke min kop te, så min OrganiCup er blevet min trofaste følgesvend 😉

Rabatkode på 28% til www.organicup.eu er: fielaursen

 photo kop1_zpsfgtb6lum.jpg

Først af alt, så er det så fint at man kan have sin Cup med i en lille diskret pose, istedet for at man har en masse tamponer eller bind i tasken, så har man kun EN lille cup. Første gang var jeg lidt nervøs for at prøve noget forholdsvis nyt, men da den var oppe mærkede jeg den stortset ikke og det havde jeg virkeligt optur over!! Den er lavet af blød silikone, så den bøjes på midten og så stikker man den op og langt nok til at man kan få fat i dens “hale”. Der følger en brugsanvisning med, så det gør det hele lidt lettere! Du vasker den efter behov, jeg har det sådan at når min menstruation stopper hælder jeg kogende vand hen over, efter den er gjort ren så den er klar til næste gang.

 photo kop2_zpsk1zraj4m.jpg

PS! Der findes 2 forskellige størrelser, nemlig A og B. Hvis du er under 30 år og ikke har født, så er du størrelse A (ligesom mig) og hvis du er over 30 år og har født, så er du størrelse B. Det er en meget god ting for jer at vide, hvis i nu ender med at bestille en pakke hjem!

DSC01975

Økonomisk godt valg …
Jeg ved mange af jer måske ser mig som en pige der bruger en helvedes masse penge, men jeg er faktisk meget eftertænksom omkring mine penge og jeg passer godt på min økonomi. Selvom jeg elsker Chanel tasker, så er halvdelen af mit tøj fra H&M. Og da jeg hørte hvor mange penge man spare på at bruge OrganiCup, fik det mig også overbevist om det skulle prøves ad. Det er nemlig sådan at vi kvinder bruger 360 bind/tamponer på 1 år… Vildt ikke? Det er ekstremt mange penge man får brugt og hvis man skifter over til OrganiCup spare du ca. 3300.- kr over en periode på 10 år! Jeg har været så heldig at skaffe jer en rabatkode på 28% hvis i skulle have lyst til springe ud i at prøve en cup. Koden er: fielaursen 

 photo cup1_zpsyq8uzilt.jpg

– Dette indlæg er sponsoreret i samarbejde med OrganiCup.

14 kommentarer

 • MMJ

  hvor længe virker rabatkoden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Tak for rabatkoden! Har lige bestilt den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg bruger selv denne cup. De første 2 omgange med menstruation blødte jeg igennem, da det kræver lidt øvelse for at få den til at sidde korrekt.
  Når den trækkes ud kan man godt få lidt blod på hænderne, men det er ikke meget. Jeg vil råde folk til at gå på youtube og kigge på nogle guides 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ukendt

  Når hjemmesiden ikke ender på dk
  Kommer der så told oveni ????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har selv købt en divacup, som jeg også bruger hver gang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har god hørt om den, og første gang jeg hørte det tænkte jeg umiddelbart; eeew. men når man tænker over det lyder det faktisk lidt smart… Måske man skulle prøve en dag 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cleo Ida Amaryllis Damgaard

  Jeg har bestilt en nu og glæder mig til at prøve den! Tak for rabatkoden Fie! :heart_eyes: :67:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cleo Ida Amaryllis Damgaard

  Jeg har købt en nu og glæder mig til at prøve den! Tak for rabatkoden Fie :heart_eyes: :67:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia M.

  Skal den sidde oppe i en under hele menstruationen eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymt. :)

  Hej Fie! Har netop lige købt en lige nu, efter jeg læste dit indlæg! Håber virkelig at det virker, da jeg er lidt skeptisk over det. Men dit indlæg, har fået mig til at springe ud i det! Glæder mig bare til at få det nu, venter spændt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvad så når man trækker den ud? Har man så ikke blod ud over det hele? og kan ikke lige huske om du skrev det, men tager man den slet ikke ud under en menstruation? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Man skal trække vist den ud over et toilet, og det kræver lidt øvelse. Man skal tømme den ca. 2 gange om dagen :blush:

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristine

   Hej Mette koppen skal skiftes senest efter 12 timer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt du bringer ordet ud om disse. Det er så meget mere bedre hygiejne mæssigt og økonomisk. Og det er så forældet at bruge tamponer (vil slet ikke komme ind på bind, det forstår jeg ikke nogen kan bruge). Jeg er så glad for min 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK: GREASE PINK LADIES / BILLIGT!