Teen der fjerner akne! – Fie Laursen
Nøglen til glatteben - Shavesafe

Teen der fjerner akne!

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Som i ved er jeg kæmpe fan af YourTea og jeg plejer at drikke TinyTea, som går ind og slanker. Men lige nu er jeg rykket over til Skin Magic tea som går ind og kæmper imod akne, eksem, ujævn hudfarve – Men mest af alt retter op på ens urene hud. Min hud slår ud når jeg er stresset, så derfor valgte jeg at prøve teen. Der er 60 teposer i en pakke og jeg har nu omkring 30 tilbage, så jeg har været igang i noget tid. Allerede er min hud blevet rigtig fin og jeg er så glad! Pakken koster KUN 186.- kr og kan købes lige HER.

Som i kan se nedstående har de også de fineste kopper og jeg bestilte deres Mexian Sugar Cup med til kun 74.- kr. Se resten af deres kopper HER.

DSC02781 DSC02782 DSC02784  Jeg elsker de forskellige farver på teposerne og specielt denne blå.. Ser så fint ud i mit hvide køkken 🙂 Hvilken er jeres yndlings?

DSC02787 – Sponsoreret indlæg

7 kommentarer

 • Hej piger,

  Jeg har selv lidt af akne i mange år, men jeg har endelig fundet AKNE kuren som har hjulpet. Det er en kombination af mange ting, men især nogle helsepiller har være med til at fjerne det. De hedder Agnus Castus. I burde også undgå at bruge makeup med hormonforstyrrende stoffer, da det også kan trigge aknen til at dukke op. Hvis I er interesseret kan I læse mere i denne gruppe, som er oprettet til folk med akne problemer: https://www.facebook.com/groups/141548809539038/

  Mange hilsner herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hvor mange kopper om dagen skal man drikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Har du nogen undersøgelser der bakker din overskrift op? Ellers tænker jeg at det er lidt farligt at vildlede unge drenge og piger til at prøve denne “mirakel-te”, når der ikke er nogen undersøgelser der peger på at du har ret?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig utrolig meget til, at se om du kan føle/se en forskel, da det ville være fantastisk hvis man kunne “drikke” disse ting væk, på en sund og lækker måde 🙂

  xxx
  Emilie Berg
  Blog: emiliecberg.blogspot.dk

  – Jeg ville være stolt, hvis du besøgte min blog, måske skrev en kommentar. Bare fordi du er så meget dig og så amazing på mange fantastiske måder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariya

  Hej Fie.
  Jeg er rigtig glad for du lægger så mange nyttige indlæg ud, om bla. den the du bruger, jeg har lidt af akne i mange år, og nu får jeg altså lyst til at prøve den the. Tak for dine fede indlæg.
  Ha en lækker dag knus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingrid

  Synes du har alt for mangesponsorerede indlæg, det er lidt irriterende for det er ikke det man kommer efter #nohate

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Betaler man nogen form for afgifter ved at bestille derfra? Told, porto mv.? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nøglen til glatteben - Shavesafe