Detox udrensning! – Fie Laursen
OUTFIT INSPIRATION

Detox udrensning!

Sponsoreret – Indeholder reklame links

DSC02831

Som nogen af jer ved, så tester jeg i øjeblikket en masse af Weightworlds produkter, i kan læse om de andre produkter HER og HER.

Jeg håber på at kunne få en sund krop i balance, og dette er min vej til det.
Selvfølgelig kombineret med sund kost, og motion.

Måske har i hørt om WeightworldsSkinny Detox udrensning af kroppen” allerede? Hele min veninde-kreds snakker ihvertfald om den ligenu, så derfor skulle jeg da også have dem hjem! De bruger dem alle på forskellige måder, da mine veninder har forskellige mål med pillerne. Det har jeg selvfølgelig også. For mit vedkommende ønsker jeg ikke at tabe mig, men sørge for at jeg har balance i kroppen. Jeg har prøvet Detox kuren i 14 dage nu, og jeg kan allerede mærke at der er en forskel. Det er som sagt en detox kur som både går ind og fjerner toksiner, ophobet affald og giftstoffer. Pillerne er naturlige og går ind og hjælper med at skabe balance. Pillerne øger fedtforbrændingen,  hjælper mod oppustethed og forstoppelse, udrensing af kroppen. Kapslerne er baseret på Acai bær, som skulle være nogle af de bær der var rigest på antioxidanter!! 🙂

acai-berry-banner

Pillerne koster kun 349.- kr, og der får man 60 kapsler med. Og så skal man cirka tage 2 om dagen, kombineret med et godt måltid og en masse væske. Før man starter på disse produkter, er det en god ide lige at snakke med ens læge, som ved alle andre produkter 🙂

Har i prøvet nogen af deres produkter? 🙂

– Sponsoreret indlæg i samarbejde med Weightworld.

5 kommentarer

 • Sarah

  Hej Fie,
  Bare sådan til generel oplysning: Begge billeder i indlægget er blåbær. Ikke acai.
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hej Fie.
  Jeg vil starte med at sige at denne kommentar skal på ingen måde læses som et angreb.
  Men jeg kan ikke forstå at du siger ja til at teste et slanke produkt som dette, når du lider/led af en spiseforstyrrelse. ?
  jeg håber ikke du tager det negativt, det er blot interesse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fie.

  Jeg kigger tit forbi din blog, og har egentlig aldrig rigtig haft nogle fordomme om dig. Jeg syntes det er spændende at hører om andre menneskers liv,

  Jeg ved at du kæmper meget med din spiseforstyrelse, og jeg ved selv hvor hårdt det er at have en psykisk sygdom (jeg lider selv af svær angst)
  Men jeg syntes det virker lidt forvirrende at du i flere indlæg reklamere/anmelder diverse midler som virker slankende. Det kan godt modsige den person som du gerne vil anses for at være.
  Jeg skriver på ingen måde dette for at “hate” dig. Men for at fortælle hvordan det kan fremstå udefra..

  Håber du kommer rigtig godt igennem din kamp.!
  Husk efter en dårligt periode kommer der en god 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • selma

  Hej Fie. Det er blåbær du har taget et billede af.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT INSPIRATION