Sommer, god mad og smil – Fie Laursen
LUX VS BUDGET

Sommer, god mad og smil

Så blev det ENDELIG sommer i Danmark! Og så må vi se hvor længe det holder 😉 Jeg har hørt det skulle blive helt op til 30 grader i København – Hvor vildt er det lige?! Jeg finder bikinien og solcremen frem og så pakker jeg en strandtaske! Har lige kunne spise ude med Nat med den dejligste sol… Åhhrrrrr, hvor er det lækkert! Jeg holder Dansk sommer i år og får en masse venner på besøg fra LA og ellers tager jeg måske højest en weekend til Milano eller Marokko, det har jeg ikke helt besluttet mig for! Hvordan ser vejret ud hvor i er? Kys og kram jeres Fie

DSC02855DSC02835

1 kommentar

  • Sofie

    Jeg sidder i LA lige nu. Fantastisk vejr her. Men til tider næsten for varmt til at opholde sig udenfor 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LUX VS BUDGET