FØR/EFTER hårfarvning – Fra blondine til brunette… Sådan ser det ud! – Fie Laursen
BOLIG ØNSKER

FØR/EFTER hårfarvning – Fra blondine til brunette… Sådan ser det ud!

Godaften muslinger. Forsinket før/efter billede af min hårfarvning! Jeg instagrammede og snapchattede godt tidligere, men glemte helt at opdatere bloggen (til jer der ikke følger med på det andet). Meningen var faktisk at det skulle blive brunere end dette, men det endte med at falde i en mørkeblond farve, hvilket jeg er lidt øv over. Egentligt kan jeg godt lide håret sådan her, men har i overvejelserne at farve det en tone mørkere en af de kommende dage. Med over 200 instagram kommentarer med diskussion om mit hår var blonde eller brunt, så synes jeg selv slet ikke det er blonde… Men måske er det også fordi jeg har haft så lyst hår at dette føles så mørkt for mig! Hvad synes I? Skal jeg smide endnu en hårfarve i og gå efter et mørkere look? 🙂

 photo FOslashREFTER_zpsgx3xq6w7.jpg

LIKE indlægget hvis du kan lide det nye hår – Er spændt på hvad i synes! I må også gerne smide en kommentar med jeres mening. Jeg kan personligt bedst lide dette og håber i synes det er pænt også 🙂 Kys og kram jeres Fie

39 kommentarer

 • Lene

  Jeg kan vildt godt lide det!! Virkelig flot!! Har du farvet det selv, og hvordan om jeg må spørge? Altså uden pigmentering, men direkte i? Jeg er totalt imponeret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Tak søde! Ja har selv farvet det og det blev super fint <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lr

  Jeg synes håret er rigtig pænt. Men jeg synes du burde ligge en gyldenbrun farve ovenpå, da hen over tiden, vil din hårfarve falme en smule og det grønne skær i dit hår vil blive mere tydeligt. Hvis du ligger en gyldenbrun farve i dit hår vil det udtone det grønne og lave en smuk lysebrun farve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris

  Vil anbefale dig, at tage til frisør og få det gjort. Når du har været så lyshåret, er håret helt åbent, og kan derfor ikke rigtig “gribe” fast i den mørke farve, så håret kan få et nærmest grønt look efter. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Det klæder dig så meget mere!
  Meeeeen, syntes du skulle farve det en liiiille smule mørkere ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasemin

  Det ser super godt ud!! Men jeg kunne godt forestille mig, det ville se bedre ud, hvis det blev en tone mørkere! Jeg har fulgt med i din blog siden starten, og har næsten glemt, hvordan du ser ud med mørkere hår!! #GoForIt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Maybeeee! Det er fristende at gå efter mørkere! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S.Legard

  Jeg kan rigtig godt lide din forandring (altså med hensyn til dit hår). Og jeg synes at det er en rigtig fin tanke, at tone farven længere ned. Du ser meget mere naturlig ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Altså jeg synes, det er virkelig flot, som det er nu, og jeg synes, at det klæder dig bedre end det helt blonde. Jeg ved ikke helt, om jeg ville farve det mørkere, da jeg synes, det er virkelig pænt lige nu, men hvis du gør, så lad være med at farve det meget mørkere!! et er virkelig flot, Fie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg synes også en tone mørkere, så er den der 🙂 men det er flot til dig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SS

  Dit hår er fint nu, men du er ikke brunette. Har selv gået fra din hårfarve til en mørkeblond, og synes selv det var vildt mørkt, og det kan være derfor du har det som du har det.. Men, jeg synes du skal farve det en tone mørkere! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ronjak

  Du er ikke brunette… Forstå det nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freia

  Når du farver fra blond til brunt, vil det første gang altid se ud som om, at farven ikke er trukket ordenligt igennem.
  Og det vil kun falme mere med tiden, faktisk rigtig meget, så det gælder om at farve det mange gange over en tid.
  -Men pas på at farve det en alt for mørk tone, så bliver det utrolig svært at få lysere igen, hvis du vil have det en lysere brun.
  Nogen gange hjælper det bare at farve med den samme farve og så bare flere gange. Det er personligt mit bedste råd til dig!

  Men jeg synes virkelig det brune hår klæder dig, og meget bedre end det blonde. du ser meget “raskere” ud, altså din huds glød og øjenfarve osv. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Dine nye hårfarve er MEGET pænere end den gamle, men tror sagtens du ville kunne bære den en anelse mørkere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fathima

  Prøv at google balayage! Tror det ville klæde dig virkelig meget med lysebrunt hår med en masse forskellige lyse striber i <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Det kunne være virkelig flot til dig med en mørkere brun farve, eventuelt med en ombre-effekt, så det bliver en lysere karamelbrun i enderne:-) Resultatet er dog blevet virkelig flot til dig, du ser så skøn og naturlig ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op smukke smukke Fie det er så flot til dig den nye hårfarve 🙂
  Synes helt klart at du skal beholde den for Gud hvor er det bare smukt til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg synes du skal farve det en tone mørkere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det er en rigtig flot farve til dig! Den synes jeg du skal beholde. Jeg er uddannet frisør og hvis du skal farve den mørkere ville jeg vente og se hvordan den farve du har nu ser ud efter noget tid før du farver mørkere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Hvis jeg skal være helt ærlig.. Så tror jeg at lidt mørkere hår vil være pænere, selvom den farve du har nu er meget pæn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ukendte

  Nej tror at en tone mørkere ville blive for mørk syntes den farve du har der er rigtig flot til dig den minder lidt om mille dinesen hårfarve i rita

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg sytes HELT sikkert at du skal gøre det endnu mørkere! Det er flot nu, men en lidt ubestemt farve… Endnu mørkere wuuuu !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Hvor er du blevet fin. Din hudfarve og dit hår passer bedre sammen nu. Virkelig smuk.❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Tror farven hedder mørke blondt, men nøøøøj det klær dig, du ser ældre ud på den gode måde knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Savannah

  Så flot altså! Du stråler smukke❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi

  du er bestemt ikke brunette, den farve kaldes vist dirty blonde. men den klæder dig så godt! det er meget mere naturligt og modent at se på, så jeg synes, at du skal beholde den farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Nedergaard

  Fyr nogle lysere striber i, samt nogle mørkere striber i! Bliver et vildt flot spil i det så og ville være rigtig fint 🙂 .. Da jeg ikke syntes så godt om helfarvning da det ikke ser så naturligt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Det kunne sgu godt være!! <3 Tak for tippet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Monique

  Syntes det ser godt ud, men jo en tand mørkere ville gøre underværker. Du får et helt andet udtryk med det mørke, du ser mere naturlig og sød ud. Elsker dig som blondine, men du ser ret så dejlig ud som brunette ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig flot smukke ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathleen Michel

  jeg synes personligt at det har en lidt underlig ubeskrivelig farve og tror det vil blive pænere hvis du putter en gang farve i igen…..men synes det klæder dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  jeg syntes det er rigtig flot! :kissing_heart: men det kunne da være endnu flottere hvis det måske var end tone mørkere :innocent: alt godt at prøve noget nyt! <3 syntes du er rigtig flot :kissing_heart: arveligt med alt den hate på insta! :neutral_face:

  – Naja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Jeg tror sgu jeg går efter en tone mørkere – Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOLIG ØNSKER