Jeg er blevet brunette!!! – Fie Laursen
Lige bestilt!

Jeg er blevet brunette!!!

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Så tog jeg valget at blive brunette! Jeg har lige skyldet farven ud og det er blevet SÅ flot. Jeg havde været så bange for et grønt skær, men det fik jeg heldigvis ikke. Hvorfor brunette? Min egen hårfarve ligger tæt op af denne og jeg har længe været træt af det blonde hår. Nu har jeg været blonde i 3 års tid og der skulle ske noget nyt! Jeg tager en masse billeder til jer imorgen, når jeg har lagt makeup og er kommet ud af døren – Men i skulle da lige opdateres med nyheden!! 🙂 Hvad synes i om mit valg?

 photo HAHA1_zpsu84rq5oc.jpg

Sådan her så håret ud efter 10 min med hårfarve i – Nu er det skyldet ud og klar til billeder imorgen 😉 Kys og kram jeres Fieee..

 photo HAHA2_zpsywzfqf2d.jpg

1. HER ♡ 2. HER ♡ 3. HER ♡ 4. HER

Untitled #158

SPONS1

7 kommentarer

 • Camilla

  Troede ikke du kunne lide blogge med iPhone billeder, Fie?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg ville også sige det stadig er blond, men mørke blond. Jeg synes det klæder dig super godt! Du ser mere moden og naturlig ud!. Behold det sådan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Dit hår er jo ikke brunette… Du er jo stadig blond.. prøv lige at google “brunt hår”.. Dit hår er jo blevet askeblond kære Fie 😉 men måske er du også farveblind, med alt det du ih-og-åh fejler

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Hvorfor være nedladende, over jeg får farvet hår? Du er for underlig hahaha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Søde Fie jeg er selv blondine og prøve samme tricks som dig med så sagde de bare jeg var et kinderæg brun udenpå og hvid indeni :)❤️ Tror det er vildt pænt til dig!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Godt valg! Det er helt sikkert godt til dig.

  Et tip fra en tidligere brunette (er nu tilbage til mit naturlige beachy-blond), det vil formentlig få grønt skær med tiden, men brug ketchup eller tomatpuré efter shampoo, og før du kommer conditioner i håret. Det hjælper helt vildt! Og brug color-bomber, Guds gave til kvinden, der vil beholde det nyfarvede skær.

  Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig helt vild til at se det færdige resultat <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige bestilt!