JEG ER DEN STØRSTE STJERNE! – Fie Laursen
Se min sunde bikini krop!

JEG ER DEN STØRSTE STJERNE!

HAHA! Se hvad min veninde lige sendte til mig … Jeg er simpelhen Paradise Hotels største stjerne! Dog siger artiklen jeg har 145.000 følgere, men jeg har nu  154.000 følgere på min instagram @fielaursenofficial 😉 Hvad synes i om de nedstående piger? Hvem er jeres yndlings? Jeg må sige min yndlings holder på Mascha og kan slet ikke forstå at hun ikke ligger nr. 2 eller ihvertfald 1! Hun er en skide dygtig blogger og forretningskvinde 🙂

 photo OMMM_zpswyqp8zkz.jpg

8 kommentarer

 • Mika

  Macha Vang er klart min favorit 🙂 no offence

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Jeg synes det samme ! 😉 Så det går nok – Hun er go! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nora Gordon

  Hehe søtte, det er hvem der er den mest populærer på insta altså hvem der har flest følgere, ikke hvem man bedst kan lide fra Paradise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, forstår virkelig ikke, Anna er nummer 2 – hun er da sååå kedelig en kiks.. Og så troede hun, hun kunne blive fame ved at få et barn med en anden Paradiso.. Se, hvor godt, det holdt jo, haha. Men jaja, folk er forskellige 😉 Tillykke med første pladsen, søde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hehe, tillykke med pladsen!
  Må erklære mig enig med mig. Skønne Mascha er min favorit 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Tillykke, du fortjener det virkeligt! Men, må indrømme Anna er min yndlings :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Monique

  Tillykke med at du er kommet så langt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se min sunde bikini krop!