Lige bestilt! – Fie Laursen
INSTA UPDATE

Lige bestilt!

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Det er Søndag, jeg ligger på sofaen og gør mig lidt online-shopping! Jeg kan faktisk bedre lide online-shopping end at være ude og shoppe.. Er jeg den eneste? Nu har jeg ligget her i en times tid og fundet lækre sager og har lige bestilt dette hjem! Er det ikke lækkert? Nr 1. som er en pakke med 2 par sko, kostede kun 187.- kr – WHAAAT? Jeg elsker at finde gode priser 🙂

1. HER ♡ 2. HER ♡ 3. HER ♡ 4. HER ♡ 5. HER

Untitled #156

Jeg har længe ledt efter de perfekte jeans og dem fandt jeg endelig! De er seriøst PERFEKTE.. Jeg er så forelsket! Nr 3. som er en chanelgave får i at se når den er modtaget,  for det er nemlig en gave til min mor, så hun må ikke vide hvad det er endnu. Skål for at forkæle sine forældre! :)1. HER ♡ 2. HER ♡ 3. ? ♡ 4. HER 
Untitled #157

SPONS1

Hvis I nogensinde skal købe noget på nettet, skal I huske at kigge efter rabatkoder inden. Jeg sparede en del tidligere i dag, da jeg benyttede en inkclub rabatkode

 

1 kommentar

  • Charlotte

    Jeg er også meget mere til online shopping, da man har et bedre overblik over udvalget, hvilket nogle gange drukner i butikkerne. Plus man kan sidde i sit nattøj, imens man hygger til en god film. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTA UPDATE