PLACKERS VINDER

Nye smykker!

Idag kom postbudet med disse smukke armbånd fra NoraZilvr til mig!! Jeg bestilte dem hjem den anden dag og har glædet mig som et lille barn til at de skulle ankomme. Normalt er jeg ikke en smykke-pige, men disse armbånd fangede mig virkeligt! De koster 590.- kr pr styk og er den bedste kvalitet, så jeg glæder mig til at kunne bære dem i mange år! Det sorte armbånd (mit yndlings) kan købes lige HER og det lyserøde lige HER. I kan også finde et større udvalg af smykker på NoraZilvr’s hjemmeside lige HER.

Kys og kram jeres Fie

noraaSPONS2

   

3 kommentarer

  • Så flotte! – Har aldrig hørt om denne webshop før, men ligner et lækkert produkt, i god kvalitet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte

    Sikke en smuk tatoovering Fie! Har du nogle ideer til tatovering der kunne være flotte til håndledet?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PLACKERS VINDER