Se min sunde bikini krop! – Fie Laursen
Outfit Inspiration

Se min sunde bikini krop!

100

Så blev det sommer… En tid jeg altid har frygtet, men denne gang er det anderledes! Imens jeg sidder og skriver dette indlæg, har jeg en sandwhich og et glas saftevand ved min side. Jeg har fået mange kommenterer på hvor meget jeg har taget på og ja, det har jeg – Jeg har nærmest fået en helt ny krop. Ingen tydlige knogler, ingen bleghed, ingen trætte øjne og vigtigst af alt så har jeg energi med denne krop! Mine lårbasser er begyndt at ramme hinanden og jeg mister det eftertragtede thighgap, som jeg altid fik flest komplimenter på. Jeg er ved at få bryster (for første gang i mit liv?!), det skyldes at jeg har mad i kroppen og derfor kan min krop fungere optimalt og udvikle sig. Jeg stikker aldrig til folk mere eller har humørsvingninger, faktisk er mit humør altid højt og hver dag har jeg lyst til at stå op, lave noget, grine, smile og bare leve. Selvfølgelig ville jeg lyve hvis jeg sagde jeg ikke kunne kigge på mine gamle billeder og savne den tynde krop, men så er jeg god til at huske på at livet var et helvede med den krop og at de 9 kg mere giver mig muligheden for at leve og være glad. Nu regner det godt nok lige nu … Men når det stopper og solen kommer tilbage, så skal jeg lufte min nye bikini krop på stranden 🙂 Jeg har tæsket min spiseforstyrrelse igennem og nu kan jeg leve et sundt og lykkeligt liv! Hvad synes i, kære læsere? Denne krop frem for den anden?

58 kommentarer

 • Mri

  Hej Fie, Jeg har lige læst dit interview om bodyshaming i dagens gratis avis og jeg må sige at der er flere ting jeg ikke forstår. Du skriver at du er tykkere nu, men du ser meget slank ud i mit perspektiv og mådje endda mere end på ex on the beach billdderne. Uanset så er det trist hvis et gab skal definere hvordan man skal se ud eller nogen andre overhovedet. Det handler om at have det godt og at være rask, derfor er denne krop ca 200x bedre end den anden alene pga. det. Jeg deler dine holdninger i artiklen og at man virkeligt skal passe på med hvilke signaler man sender. Jeg er selv overvægtig pga bla lipødem (Lipedema, stadie 2 til 3 (nok 2.5) – søg på det og billeder) og oplever af og til tilråb selvom der er meget lidt jeg selv kan gøre for at ændre det, selv i lægeverdenen oplever jeg diskrimination og det gør mig vred fordi de bør vide bedre. Det bør mennesker generelt ingen er enten alt for tynde (feks 34 kg) eller alt for tykke (feks 120 kg) fordi de synes det er cool. Der er som regel et eller andet psykisk eller fysisk i vejen og shaming gør kun det værre. Godt du deltog i det interview! Tak for det 🙂

  Det vigtigste i livet er at leve i nuet og at være glad 👍🌹

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hold nu jeres kæft hvis man ikke har noget positivt at sige så lad dog være fie Laursen du ser smuk ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  fuck du grim, du ligner en ko… lad vær med at ligge de der billeder op

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   waaaaaooo.. flot skrevet… ?
   utroligt at du overhovedet kigger på hendes blog hvis du har den mening omkring hende?? :joy:

   tror helt ærligt ikke at du ville synes om at få samme kommentar smidt i dit hoved?
   Nåre ja! du skriver jo også som anonym så det jo lidt svært at gøre det samme mod dig .. Godt tænkt..?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Du ser bare pisse smuk ud Fie. Har selv kæmpet mig igennem Ana og gør det stadig. Det har taget mig mega lang tid og har også haft en periode hvor jeg “troede” at jeg recoverde, men faktisk spiste alt for lidt. Det er hårdt, men man bliver simpelthen bare nød til at nå et punkt hvor man bare er ligeglad med hvordan ens krop ser ud. Spis og kom videre, lev livet. “If you want a cookie, eat a cookie, and move on with your life” <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kirstine

  Du ser meget sundere ud nu og det er skønt at se! du har en flot krop og kønt ansigt! vær glad for dig selv fordi du er smuk som du er.

  – Kirstine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • G

  Du har en flot krop Fie! Så længe du er sund og rask og glad, så er jeg også glad. Jeg er utrolig stolt af dig Fie! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Det er fantastisk at du har fået det bedre! Jeg har selv været spiseforstyrret siden jeg var 10 år (jeg er 23 nu) og er endelig også rask – næsten. Det er så svært at tage på, men prøver at være stærk, ligesom dig! Livet uden en spiseforstyrrelse er fantastisk.
  Og du ser så godt ud Fie! Held og lykke i fremtiden. Mvh Michala

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Det er så godt fie! Du er virkelig blevet flot at se på! Du er så sej! #fuckAna, det er så godt! Virkelig flot!! Du er blevet så meget smukkere at se på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Synes du skal lade være med at spørge læserne hvad vi synes. Er det ikke ligemeget, så længe du er glad?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miriam

  Super sejt Fie! Det klæder dig utroligt meget, jeg er så glad på dine vegne<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ano

  Selvom du har taget mere på, har du stadig en rigtig pæn og slank silhuet! Bare mere kvindelig nu. 😉 Jeg synes altid du har været pæn, men nu er du også hot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Ser godt ud Fie!!!! Jeg har så meget respekt for dig, synes godt nok du har kæmpet hårdt, og udseende mæssigt er det næsten ens. Du mega smukke om du er meget tynd eller normal. Så når du har det bedre mentalt skal du helt klart vælge den krop, jeg er så glad på de vejne og har læst til at give dig en stor krammer. Og til alle de dumme hater, hackers og hvad du ellers har været udsat for. De er bare misundelige på det du har opnået. #fiefanforlife

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Ser godt ud Fie!!!! Jeg har så meget respekt for dig, synes godt nok du har kæmpet hårdt, og udseende mæssigt er det næsten ens. Så når fu har bedre mentalt skal du helt klart vælge den krop, jeg er så glad på de vejne og har læst til at give dig en stor krammer. Og til alle de dumme hater, hackers og hvad du ellers har været udsat for. De er bare misundelige på det du har opnået. #fiefanforlife

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dejligt at læse!
  Er glad på dine vegne, og den krop du har nu er klart smukkere end den anden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Før var du en pige, som mange ikke kunne relatere til (i hvert fald ikke mig), fordi du havde den krop som du havde. Nu begynder det at gå den anden vej. Du begynder at være som os (dine følgere). Det er fedt! Og noget endnu federe er, at du fortæller om det. Amen ikke andet end respekt her fra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Så stolt af at du er nået så langt!
  Du er bare blevet så smuk, det er da helt vildt!❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Virkelig godt gået af dig, du har virkelig fået dig en rigtig flot sund, rask og smuk krop!! Det kan du være 100% stolt af – jeg er i hvert fald stolt af dig! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Desiree

  Mit umiddelbare gæt er at du har fået restylane i dine læber, hvilket som oftest er super flot. Synes virkelig du er en pæn pige, men for fanden hvor ser det SYGT ud med de læber. Det ligner et permanent duckface. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Hvis du intet pænt har at sige, hvorfor så sige noget? Jeg er glad for mine læber og jeg har fået dem lavet for min egen skyld og ikke andres.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • heyhey

   vedkommende havde jo noget pænt at sige; nemlig at du er en pæn pige..
   Så Fie den kommentar der holder vidst ikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Monique

   Så det er okay at sige at ens læber ser syge ud, så længe man husker at smide en kompliment?

   Så kan jeg jo teoretisk set psykisk traumatisere et andet menneske med længerevarig chikane uden at få skæld ud, så længe jeg engang i mellem fortæller at personen har noget flot hår?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Desiree

   No need to get salty. Fie er en flot pige, derfor ser jeg ingen grund til at gå ud og få lavet læber på størrelse med en røv

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym pige

  Hej fie. Jeg har haft en spiseforstyrrelse (januar-påske). Den var ret slem, sagde alle men for mig var det rart. Jeg begyndte sp at spise da jeg tog hjem til England i nogle uger, siden mine forældre synes det var bedst for mig at komme til mit hjemme land og være inærheden af famile og barndoms venner. Men så begyndte jeg selfølgelig at langsomt tage på fordi jeg spiste igen, og jeg er bare ikke tilfreds. Jeg vil så gerne tilbage, men mine forældre kan bare fornærme det med det samme nu. Jeg kan ikke se fejlen i det. jeg var endelig glad for min krop, og glad for hvem jeg var, men det stjal mine forældre, lære, læger og psykologer fra mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • En anden anonym

   Hej, jeg kender godt selv til følelsen, men er selv ved at få banket ind i mit hoved, at det er så ubeskriveligt meget bedre at have en sund og rask krop med et sundt lag fed på, end en syg og tynd krop med sygt sind. Husk at elske dig selv uanset din vægt, og husk på, at de mennesker du nævner, ikke ønsker at tage noget væk fra dig, nej de ønsker bare at hjælpe dig, og den hjælp skal du tage i mod, inden du ender med at få det endnu værre.
   Vi er alle små mirakler, der er blevet til og uanset vores vægt og fedt-procent, vil vi stadig være helt unikke og specielle og lavet af stjerne-støv. Bare tænk på det, og forsøg, at være glad for din krop som den er uden at sulte dig selv for at få en krop, der passer end i en tynd kage-mands-form, der er blevet skabt af et sygt samfund, der prøver at give folk dårlig selvtillid og selvværd i håbet om at kunne sælge flere og flere slanke produkter. 😉
   Håber du snart findet lyset og udvejen og kommer til at elske dig selv, dit indre og ydre ubetinget, for det fortjener alle og det er super vigtigt! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Du så smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke, smukke, SMUKKE FIE <333
  Jeg er så stolt af dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hvor er jeg stolt af dig, Fie <3 hold kæft hvor er det godt gået!! Og din krop ser så meget bedre og sundere ud nu – du ser også gladere ud <3 Du skal på ingen måde gemme dig væk, du har kun grund til at være stolt over dig selv – jeg er i hvert fald stolt af dig 🙂 Er så glad på dine vejne!!! #beatana <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Hvor er det rart at se dig være glad, du er blevet så smuk. Alt håb fremad❤️
  Knus Freja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin Kristiansen

  Kære Fie.
  Jeg synes at du er virkelig smuk! Og er stolt af dig (også selvom at jeg ikke kender dig i virkeligheden) og ved hvor svært du nogen gange har haft det, ved at læse det på din blok..
  Jeg ser rigtig meget op til dig, og jeg vil gerne tabe mig, og du er et forbillede for mig, på at jeg godt kan gøre det!❤️
  Kærlig hilsen Jasmin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindi

  Du har gennemgået en vild forvanling og en vild kamp. Vær glad og stolt over det! Du fortjener et kæmpe klap på skulderen, for du har virkelig kæmpet et brav af en kamp! Du er så meget pænere og sundere at kigge på nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du har virkelig en fantastisk smuk krop! Godt kæmpet -tror mange bliver misundelige når du lufter din nye sunde og perfekte krop 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper

  Nu er det ikke for at være uhøflig, men tror ikke botox er svaret på “sund krop”. :sweat_smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Veronica

  Jeg synes du er fantastisk! Du er en af de bedste forbilleder – tak fordi du ikke er ligesom alle andre! Ville ønske jeg var ligesom dig eller bare kendte dig. Du er virkelig smuk og virker som om du har en skøn personlighed! Thanks for being you and keep doing what you do! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vilde

  Er så stolt over deg at du har klart deg , du er så nydlig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  du helt fantastisk fie ❤️ din personlighed og udseende er perfekt på din fantastisk måde, stay strong

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk! Ser meget sundere ud. Det vigtigste er, hvordan du har det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Til hver en tid din nye krop – du er SÅ smuk og ser meget sundere ud nu.
  Og stort tillykke med at du vandt over din spiseforstyrrelse. Tro mig – du bliver et meget gladere menneske nu.
  Knus fra en som selv vandt over selvsamme sygdom!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fie 🙂 Hvor er du sej! Virkelig godt gået. Jeg synes det er rigtig godt at du viser din udvikling. Du er en stor inspiration for mange piger inkl. mig selv 🙂 Kh Kirsten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Veronica

  Jeg synes du er så freaking smuk! Du er et fantastisk menneske og er virkelig stolt af dig! Du er et af de bedste forbilleder – tak for du ikke er ligesom alle de andre! Ville ønske jeg var lige som dig! Eller bare kendte dig. Ser virkelig op til dig (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Det betyder rigtig meget for mig – tusinde tak! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Du er fandeme sej Fie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eline

  Du er nydelig! Stå på videre slik som du gjør nå. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit Inspiration