TIP: KÆMPE UDSALG!!! TØJ TIL 18.- KR – Fie Laursen
KÆMPE NELLY SALE ♡ OP TIL 60%!

TIP: KÆMPE UDSALG!!! TØJ TIL 18.- KR

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Hej piger! Jeg tænkte lige at tippe jer om boohoo’s store udsalg! Jeg har selv lige shoppet en del hjem, som jeg kommer til at lave et indlæg med links til selvfølgelig. De har lige nu tøj helt ned til 18.- kr!!! Nedstående er der links til mine yndlings stykker. For at komme direkte til det tøj der koster under 100.- kr, tryk HER. Held og lykke med shoppingen, piger! 😉

1. HER ♡ 2. HER ♡ 3. HER 

Untitled #179

1. HER ♡ 2. HER ♡ 3. HER ♡ 4. HER

 

Untitled #180

1. HER ♡ 2. HER ♡ 3. HER ♡ 4. HER ♡ 5. HER ♡ 6. HER

Untitled #177
1. HER ♡ 2. HER ♡ 3. HER ♡ 4. HER ♡ 5. HER ♡ 6. HER 

Untitled #178

1. HER ♡ 2. HER ♡ 3. HER ♡ 4. HER ♡ 5. HER

 

Untitled #176

SPONS1

6 kommentarer

 • Hej fie,
  Hvilken str. går du efter inde på Boohoo? Den danske eller UK, normalt svarer en str. 34 jo ikke til en str. 10 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MDE

  Hej Fie!
  Jeg er en pige der elsker at skrive noveller, og gerne vil være forfatter! Jeg har i lang tid ikke vidst hvordan jeg skulle komme igang, men nu har jeg oprettet en blog, hvor jeg vil lægge mine noveller ud. Jeg ville blive rigtig glad, hvis du ville gå ind, og kigge på min blog. Jeg ved godt, at du får masser af kommentarer hele tiden, om du vil gå ind og bedømme andres blogge, så du har nok slet ikke tid, men det ville gøre mig meget glad hvis du gad at tage dig tid til at; læse en novelle og måske lægge en kommentar?
  Linket til bloggen:
  http://mde.bloggersdelight.dk

  Tak :kissing_heart:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hey Fie 🙂
  Hvordan synes du størrelserne er i forhold til herhjemme? Alm., små eller store?
  Tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Fie! Hvilket program bruger du til at redigere dine billeder med? :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆMPE NELLY SALE ♡ OP TIL 60%!