Ugens planer! – Fie Laursen
Inspiration til oplevelser denne sommer!

Ugens planer!

Jeg tænkte det kunne være sjovt at lukke jer lidt tættere ind på mit liv og have jer til at følge med i hvad jeg går og laver – Hvad synes i? Det er blevet ret meget en fashion blog, da det virkede til folk havde størst interesse for det… Men synes nu den mangler lidt personlighed! Dette er ugensplaner … 🙂 Vil i se flere af dem?

Dagens planer

4 kommentarer

 • Julie

  Ja! Kan godt lide at følge med i din hverdag, altså udover at vide dagens outfit ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Det kunne være fedt hvis du ville lave et indlæg som dette en gang om ugen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Jeg synes personligt at din blog er blevet ret kedelig efter at det kun er blevet mode- og sponsoredeposts. Men har holdt ved, da jeg håbede det kunne ville være en periode. Så jeg synes personligeposts lyder som en fantastisk ide. Hvis jeg vil se modepost på modepost købet jeg et modemagasin;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til oplevelser denne sommer!