Outfit Inspiration

Vind iPhone 6 og chat med mig!

iphonee

Vi skal da fejre mit samarbejde med Lovoo appen og derfor kan i lige nu vinde en sprit ny iPhone 6!!!! Det eneste i skal gøre for at deltage i denne konkurrence er at downloade LOVOO i appstore (gratis), gå ind og søge efter min profil + min brors og følge os. Vores profiler hedder @fielaursen og @borislaursen – I skal følge os for at være med i konkurrencen, da vinderen bliver trukket under dem der har fulgt os. Når i har fulgt os kan i trykke på “chat” for skrive med os, hvis i har lyst 🙂 Vi sidder klar hver dag til at hygge snakke med alle … Held og lykke i konkurrencen!

Vinderen bliver smidt op på Lovoo – så hold jer aktive!

   

13 kommentarer

 • ida

  done

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • <3 <3 <3 VIRKELIG DEN SMUKKESTE GAVE <3 <3 <3 jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde en ny mobil <3 <3 <3 kæmpe knus & tanker herfra RIBE <3 <3 <3 jeg krydser alt hvad der krydses kan & håber virkeligt inderligt heldet også snart kan ramme mig <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus

  Bliver vinderen snart trukket og offentliggjort? Jeg kunne rigtig godt bruge den iPhone 6, da min iPhone 4 ikke kan holde så meget længere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Følger jer begge to.
  Har lige skrevet til dig i pb på Lovoo. :i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Thomsen

  Følger jer begge nu. Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Jeg følger jer begge. Mit brugernavn er @liv0619 ☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej fie! Hvornår finder du en vinder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha kv

  Så følger jeg begge! Krydser fingre. Super fed konkurrence.
  Keep up the good work Fie!
  Knus fra en af dine lidt ældre læsere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvornår bliver vinderen offenligt gjort?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Tusinde tak for tippet Fie!
  Jeg er allerede små afhængig af appen haha og jeg vil helt klart anbefale den til mine venner og nærmeste. Et bonus er selvfølgelig også at man kan chatte med dig og Boris, hvilket er lidt af en lille drøm der går i opfyldelse.. Så tusinde tak Fie!
  God dag! Xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Berwald

  Følger jer begge to nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg kan ikke hente appen, på min telefon… Den er ikke i windows store 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nellie nielsen

  done <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit Inspiration