VEJEN TIL REN HUD – Fie Laursen
TEEN DER GIVER REN HUD OG KICKSTARTER DIT VÆGTTAB

VEJEN TIL REN HUD

Hej piger! Jeg har altid været følsom om min hud og følt den aldrig var god nok – Man kan sige jeg altid har strejfet efter perfektion med min hud og har prøvet tusinde produkter, men for 2 uger siden sprang jeg ud i at prøve en lille hudstrammer maskine der hedder Silk’n Facetite hudstrammer.  Den hjælper en med at få en glat og skinnende hud, gør den mere elastisk og hjælper med at reducere synlige rynker. Believe it or not – Men har en lille rynke i panden! Måske fordi jeg tog alt den sol da jeg var yngre… (mega dumt!), men min Silk’n Facetite hudstrammer har rettet op på problemet og efterladt min hud SÅ fin! Der er en lille slidergel med og så tænder du bare hudstrammeren og køre den over din hud. Den lyser og er varm, på den lune måde og føles så dejligt. Der er også et stilfuldt etui i sølv er inkluderet, til når du rejser!

 photo elgigaten_zpsbww1ewmz.jpg

Jeg har købt dem hjem via Elgiganten til 1999.- kr lige HER.

 photo elgigaten2_zpsxstmd3xk.jpg

SPONS2

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEEN DER GIVER REN HUD OG KICKSTARTER DIT VÆGTTAB