BEAUTY TIP: SHAIBOX.DK + VIND EN TUR TIL BARCELONA FOR TO

VIDEO: IS CHALLENGE

Hej piger! Så kom der endnu en video op på kanalen! Jeg har idag optaget en VLOG som måske snart kommer op, hvor i kan følge en dag i mit liv. Idag er Natasja hos mig og vi har optaget denne video her idag – Så fjollet, men hvor var det sjovt! Like, kommenter og subscribe for flere videoer xx Massere kys og kram jeres F

   

1 kommentar

  • Freja

    Hej Fie
    Rigtig fed video.. Kom bare til at tænke på noget. Er du veganer? Dit ‘vegan’ sign .. Og din ko baggrund i videoen får det til at virke sådan.. Eller så igen.. Du spiser jo flødeskum? Måske er du kun vegetar så? Er bare forvirret. Det er ikke for at hakke ned på dig eller noget, blev bare i tvivl .. For der er nemlig en stor forskel . Vegetar spiser ikke kød, mens veganer/vegan ikke spiser noget der har med dyre mishandling af gøre! Hverken mælk, æg eller kød. Bare så der er ingen misforståelser ❤️ Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY TIP: SHAIBOX.DK + VIND EN TUR TIL BARCELONA FOR TO