Rørende billeder fra Kenya..

VIDEO: OUTFIT DETAILS ♡

Hej sødlinger! Så kom der en ny video op på kanalen – Det er meningen jeg skal igang med en MASSE videoer til jer, men har ligesom manglet inspiration, da Youtube er “nyt” for mig. Jeg har kun lavet få videoer indtil da, men der er som sagt flere på vej… Så hvis i ønsker flere, så smid en kommentar med bud på hvad det kunne være. Husk at jeg har både en Dansk kanal HER og en Engelsk kanal HER. Jeg håber i vil støtte mig med et subscribe på begge kanaler! Kys og kram jeres Fie, som har massere af videoer på vej

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rørende billeder fra Kenya..