Status på min detox kur! – Fie Laursen
VIDEO: DATE OUTFITS

Status på min detox kur!

 photo ok1_zpsrd9xxcyv.jpg

Hej sødlinger! Jeg startede på detox kur for lidt tid siden, som jeg også fortalte jer om. Jeg tænkte det kunne være spændende for jer at høre om mine resultater med det – så derfor kommer dette indlæg lige på jeres vej. Somatox Teatox er en 14 dages udrensnings te og er også kendt for at kickstarte vægttab, men har også mange andre gode egenskaber med sig! Mit mål var ikke vægttab, men at få mere energi, komme af med oppustethed og ligesom få sat gang i en udrensning i mit indre! Produktet smager af søde urter synes jeg – og nu er jeg blevet helt afhængig af det! Normalt når jeg spiser kan jeg godt føle mig oppustethed og det sørger teen for jeg ikke mærker. Derimod føler jeg mig slank og lækker! Jeg kan tydeligt mærke mit energi level er steget og det er SÅ dejligt 🙂 ALLE kan benytte sig af teen – Hvis man er lidt større i det, så anbefaler jeg klart teen til vægttab, men selv hvis man er mindre kan den bruges som jeg gør! Du kan finde din udrensningskur her 🙂

Teen kan købes på weightworld.dk

 photo weight3_zps2kvhuflb.jpg

SPONS2

2 kommentarer

 • sofie

  Hej Fie,
  Jeg synes det er helt fint at skrive om! Men virker det virkelig? Jeg ved godt du også skal holde dig selv igang, og det bare kickstarter. Men er der resultater at se?

  Kh. Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Hej Fie.
  Jeg vil bare lige sige, jeg synes, du skal passe på med at skrive om vægttab. Selvom der sidder nogle, som har brug for at tabe sig, sidder der også en hel del, som har en spiseforstyrrelse og ønsker at tabe sig. De vil hoppe i med begge ben på denne te. Nogle gange skriver du om spiseforstyrrelse, og det får spiseforstyrrede piger til at læse med, og nogle af dem tror altså, de er overvægtige, og så tror de, at de ville have godt af “slankete”.
  Bare lige en tanke, jeg synes, du skal have med dig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: DATE OUTFITS