DAYFAIR APP – Fie Laursen
MIN NYE DETOX KUR ♡

DAYFAIR APP

Hey sødlinger! Så er det tid til at snakke lidt om apps. I spørger ofte ind til mine yndlings apps, hvad jeg har på min iPhone og der må jeg sige at DAYFAIR appen er min yndlings app. Hvad er det? Det er en gratis service app, hvor man både kan reklamere og finde de bedste tilbud. Hvis man selv har en butik eller café kan man bruge DAYFAIR til at øge sin trafik ved at bruge DAYFAIR appen som reklamation. Jeg har ikke noget at promovere på appen, så jeg bruger den til at finde gode tilbud. Det kan bla. være som i ser nedstående at en fyr tippede om årets mandelgave hvilket var 50 film for kun 100.- kr i Expert! Jeg ville klart anbefale  jer at downloade appen på appstore og følge med i de gode tilbud på både cafer, butikker og andre sager!

// 1. Når du åbner appen skal du enten oprette en bruger ved at give nogle oplysninger eller bare forbinde den med din facebook, hvilket jeg gjorde da det lige virkede hurtigere, heh! // 2. Når du kommer ind vil dette være din forside, du kan klikke i forskellige katagorier som Populært, Nyeste og Udløber i dag. // 3. Du kan gå under tags og finde din søgning, ja jeg havnede lige på mad 😉 // 4. Du kan også selv lave et “tip” eller annonce for noget! // 5. De forskellige katagorier. // 6. Mandelgave tippet!

 photo oki_zpstxuoa91z.jpg

Hop ind og find min bruger Fie Cecilia <3

sffSPONS2

2 kommentarer

  • Lea

    Hej Fie- spørger også om hvordan du har lavet dit hår på det billede der. Det er vildt lækkert. Udover det, så har jeg et spørgsmål; er dit “rigtige” navn Fie Cecilia? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sima

    Hej Fie. Hvordan har du lavet dit hår på dette billede? Har du brugt nogen bestemte hårelastikker eller hårnåle? På forhånd tak.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN NYE DETOX KUR ♡