Et nyt kapitel i mit liv! – Fie Laursen
En nat på D'angleterre

Et nyt kapitel i mit liv!

Jeres lille party-mus har valgt at smide sprutten på hylden. Hvem havde noglesinde troet en tidligere Paradiso skulle tage sådan et valg? Oh well, egentligt er det her ikke noget jeg lige har besluttet mig, men noget jeg længe har haft i tankerne og under hele min Argentina rejse havde jeg styr på selvkontrollen og selv når de andre unge festede hver aften og jeg hørte om deres sjove aftener, så blev jeg sgu inde og smed mig på sengen med lidt roomservice og en kold cola. Siden jeg var 16-17 år gammel har jeg været en party-mus! Jeg blev altid lukket ind på Københavns klubber som mindreårige, fik serveret alkohol og festede løs hver weekend. Snart er jeg 20 år gammel og efter at have fundet kærligheden har jeg fundet en indre ro, som jeg aldrig før har mærket. Når vi nærmer os weekenden glæder jeg mig til at krølle mig op under en masse dyner, spise hjemmelavede nachos og se film med kæresten. Ehhh, er jeg blevet gammel..?! Haha, det er ihvertfald et nyt kapitel af mit liv som jeg er glad for. Jeg vil ikke sige at jeg ALDRIG kommer til at drikke alkohol, men lige nu hopper jeg ind i et nyt kapitel af mit liv (uden alkohol), som jeg glæder mig rigtig meget til… ♡ Kys jeres Fie

fie laursen

5 kommentarer

 • Bob

  3 måneder senere ligger der så en jeg er stick video på din YouTube. Overvej Antabuse !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juumian slarko

  Hey bro. Jeg vil råde dig til at rulle op for en god 2 smøgs når du ligger og chiller hjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  100p du er gravid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Fie
  Nu er jeg også selv snart 20 år, og jeg kan sagtens forstå dig det kan jeg virkelig. Men jeg går i byen selvom at jeg ikke drikker, jeg slår mig løs hvis jeg drikker 1 gang hver tredje måned, og selv der nøjes jeg med en drink eller to.
  Jeg startede også som dig med alkohol fra da jeg var 16 år, og helt ærligt? Så har man ikke brug for det, en by tur er meget federe uden alkohol!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvom det måske lyder som en nem beslutning at vælge alkohol fra, så tror jeg langt fra at det er det, og derfor synes jeg egentlig at det er super sejt gjort af dig! Thumbs up. 🙂

  http://fairestaddiction.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En nat på D'angleterre