LUX // VALENTINES GAVER TIL HENDE ♡

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Wheep, vi nærmer os Valentines Day! (Eller… Næsten da?). Hah, jeg er i god tid og bruger min forelskelse til inspiration i de kommende Valentines posts. Jeg har tænkt på at give jer gode ideer til Valentines dates, gaver og andet. Hvad synes i om ideen?! Til start har jeg fundet en masse luksuriøst tøj, tasker og sko til jer der er big spenders i år. Der vil selvfølgelig også kommet budget venlige posts op meget snart..! Men her er mine største Valentines ønsker, som måske kan inspirerer jer! xo

1.BALENCIAGA Leather Biker Jacket (HER) ♡ 2. Chloe Wool Cape (HER) ♡ 3. LORO PIANA JARDIN BERBERE CASHMERE SCARF (HER) ♡ 4. STELLA MCCARTNEY Falabella Heart embellished faux leather shoulder bag (HER) ♡ 5. STELLA MCCARTNEY Soft Beckett Small quilted denim shoulder bag (HER) ♡ 6. STELLA MCCARTNEY Falabella Mini tote (HER)

 

Untitled #40

 

1. RAY-BAN RB2180 round sunglasses (HER) ♡ 2. HAIDER ACKERMANN SILK BLOUSE (HER)♡ 3. BALENCIAGA Metallic Edge Money Flap leather wallet (HER) ♡ 4. Gianvito Rossi 105 patent leather pumps (HER) ♡ 5. Gianvito Rossi Suede Pumps (HER) ♡ 6. Makeup Blush (HER) ♡  7. Valentino Ballarina (HER)♡ 8. Gucci Scarf (HER) ♡ 9. Gucci Bag (HER) ♡ 10. SAINT LAURENT Classic Monogram leather clutch (HER) ♡ 11. GUCCI Metallic leather slip-on sneakers (HER)

 

Untitled #41

SPONS1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN SKO KOLLEKTION