Månedsdag med kæresten! – Fie Laursen
OUTFIT OF TODAY

Månedsdag med kæresten!

Officielt har Benjamin og jeg været kærester en måned idag, d 26. Men vi havde også noget kørende lidt over en måned før vi blev kærester, så vi har vel været sammen i ca. 2 måneder og de har været de bedste jeg har haft med en fyr. Jeg flyver rundt på en lyserød sky af kærlighed lige nu og er så lykkelig. Vi fejrede vores månedsdag igår, da vi begge havde arbejde idag og det var den bedste aften. Vi startede ud med at blive hentet af en limosine på min hjemme adresse, hvor vi så kørte ind til Tivoli Hotel og checkede os ind. Derefter kørte limoen  sit sidste stop, hvor vi blev sat af til Reality Award. Vi var der ikke længe, netop fordi vi skulle fejre vores månedsdag sammen og havde bestilt bord på MASH. Jeg tænkte at dele lidt billeder med jer fra vores aften!
Wheep, jeg pointere lige champagnen var for pynt 😉 I still don’t drink! heh..
fie laursen IMG_3241 fie laursen fie laursen fie laursen IMG_3263 IMG_3264 fie laursen fie laursen IMG_3282 fie laursen IMG_3295 IMG_3297 IMG_3299 fie laursen IMG_3311

1 kommentar

  • Jeanette

    Hej fie.
    Tillykke med månedsdagen. Hvor ser i bare dejlige og glade ud:) i klær hinanden. Det er første gang jeg kommentere, men jeg måtte bare lige dele med dig, hvor godt jeg syntes du gør det. Tak for en god blog. Alt godt til jer to 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF TODAY