OUTFIT OF TODAY – Fie Laursen
Tak for alt støtten! ♡

OUTFIT OF TODAY

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Idag hoppede jeg i et lidt hurtigt outfit! Jakken nappede jeg fra kæresten og skjorten nappede jeg fra brormand, haha … Jeg har altid været god til at klæde mig i alt for koldt tøj for… the fashion blog! Men nu er det ret vigtigt jeg holder mig varm og rask, så jeg hoppede i en masse lag af random beklædning som egentligt endte med at se helt ok ud – Ikk? Sommer kjoler må jeg gemme til sommeren..! Min kæreste forkælede mig med denne Falabella Mini shoulder bag og en Pink Classic Hip leather shoulder bag den anden dag, så det vrimlede ind med Mytheresa pakker. Wheep, jeg er glad! Næste shopping goal er en Balenciaga Giant 12 City leather tote, farven har jeg ikke valgt endnu – men Pink eller sort er i blandt valget.

JAKKE: ASOS (HER) ♡ STRIK: H&M (LIGNENDE HER) ♡ SKJORTE: RALPH LAUREN (HER) ♡ JEANS: H&M (LIGNENDE HER) ♡ HAT: ASOS (HER) ♡ TASKE: STELLA MCCARTNEY (HER) ♡ STØVLER: ASOS (HER)

IMG_3327 IMG_3326IMG_3318 IMG_3323SPONS1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak for alt støtten! ♡